Piercingli adamla seyahat

Bedeninin her yerindeki dövmeler ve 453 adet piercing ile Guiness Rekorlar Kitabı’na giren Alman şovmen Rolf Bucholz’in uçakta kimse yanına oturmak istememiş. İstanbul’dan Dubai’ye gidecek uçak bu yüzden bir saat rötar yapmış. ‘Korkuyoruz’ diyen yolcuları yatıştırmak için dakikalarca uğraşmışlar. Bu gereksiz korkunun nedenini anlayamadım? Piecinglerden biri üstlerine sıçrar da ısırır mı sandılar?

İnsanın dışının değil niyetinin kötü olması daha da korkutucu. Ben olsam hiç çekinmeden yanında otururdum.

Kimbilir anlatacak ne kadar ilginç anıları vardır. Öyle olmasa bir Arap ülkesine şov yapmaya çağırırlar mıydı?

Gerçi Dubai’ye de kara büyü yapıyor diye almamışlar ama... err Wolf, vereceği zararın tümünü vücunu mahvederek zaten kendine vermiş. Uçaktakiler boşuna panik yapmış.

Çağla ile Emre’ye bravo

Çağla Şikel ve Emre Altuğ, Alaçatı’da evliliklerinin altıncı yılını kutlamış. Boyalık sahilindeki halk plajında çocuklarıyla denize girerken görüntülenmişler. Öyle sosyetik beach’lerde ve fahiş fiyatlara kiralanan özel localarda değil. Halk plajında! Normal insanlar gibi, kasmadan, yazın keyfini çıkartıyorlar. Sahilde öpüşüyor, mutlu bir aile tablosu çiziyorlar. Diğer ünlülere örnek olsun. Özellikle Bodrum’da kasım kasım kasılanlara. Çağla ve Emre’ye bravo. Nice mutlu yıllara!

Haberin Devamı

Magazin muhabiri olmak zor iş

Oyuncu Sermiyan Midyat sert adam imajı vermek istiyor olmalı. Cihangir’de bir kafede kendisini görüntüleyen muhabirlere kızmış. “Benden izin aldınız mı? Elbet dışarıda bir yerde karşılaşırız, hesabını sorarım. Bir yerlerde kafanızı kırarım” demiş. Sonra da “Korktunuz değil mi?” diye sormuş. Onların yerine kendisine ben yanıt vereyim. Magazin muhabirleri bu tür tehditleri ciddiye alsalar işlerini yapamazlar. Korkmak bir yana heveslenmişlerdir. Keşke kafa kırmaya kalksa da fotoğrafını çeksek diye.

Ayrıca ünlü biri olarak Sermiyan Bey boşuna öfkelenmiş.

Cihangir’in ortasında oturduğunda fotoğrafını çekerlerse değil çekmezlerse esas o zaman bozulacaksın.

Ünlüyüm ama kimse takmıyor diye.

Haberin Devamı

Magazin muhabiri olmak zor iş.

DİĞER YENİ YAZILAR