Perşembe’leri ekran Beren’in

Haberin Devamı

Dizilerin popüler oyucusu Beren Saat Perşembe geceleri ekranı parsellemiş durumda. Önce Aşk-ı Memnu vardı. Beren ‘Bihter’ rolüyle Perşembe gecelerinin rakipsiz kraliçesiydi. Sonra ‘Fatmagül’ çıktı. Beren, Perşembe ekranının vazgeçilmez ekran yıldızı olmaya devam etti.

Kısa bir aradan sonra şimdi de ‘İntikam’ ile yine Perşembe gecelerinde Beren fırtınası esmeye başladı. Senaryosu yabancı bir diziden uyarlanan ve orijinal ismi ‘Revenge’ olan bu yeni dizi tutar mı tutmaz mı diye merak ediyorsanız hemen söyleyeyim.

Canım Türkiyem’in televizyonunda Perşembe geceleri Beren ne yaparsa yapsın zirveye oturur.

İntikam dizisinin oyuncularından Mert Fırat, “Aşkın çirkin yüzünü göstereceğiz’’ demiş.

Beren’in güzel yüzünü göstersinler yeter. Onu bir kere sevdik...

Kalbimize yerleştirdik...

Perşembe’leri ekran Beren’in!

Film gibi reklam

Perşembe’leri ekran Beren’in



Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni yıla stand-up şovlarından derlenen bir film ve bir televizyon reklamıyla girdi. Aslında televizyon reklamı da nerdeyse film kadar uzun.

Hatta biraz daha uzasa araya 10 dakika ara koymak zorunda kalacaklarmış. Müşterinin kanalları besleyecek bol miktarda parası vardı demek. Cem çok karizmatik bir adam. Asla sevimliliğini kaybetmiyor. Konu-su ne kadar saçma olursa olsun içinde Cem Yılmaz olunca izleyeni güldürme-se bile rahatsız etmiyor. Tıpkı Gora ve Arog gibi. Ancak bu son reklam filmi ona göre bile fazla fantastik kaçmış. Bir mesaj verilmeye çalışılıyor da ne olduğu pek anlaşılmıyor. Hatta hangi firmanın reklamı, ne için yapılıyor o da belli değil. Cem’e verilen para helal olsun. İsmi, cismi, kahkahası yeter. Ancak aynı şeyi reklamı yapanlar için söylemek mümkün değil. Film gibi reklam yapmak istemişler, kendi kafalarına göre uçup gitmişler!

Yoksa bitiyor mu?



Koreli müzisyen PSY’nin izlenme rekoru kıran ve müzik listelerini altüst eden ‘Gangnam Style’ şarkısı ve o ünlü dansının sonuna mı geldik?



Perşembe’leri ekran Beren’in



PSY’nin bundan sonra aynı seviyeye ulaşması çok zor. Sonuçta PSY bu. Bir Beatles değil!

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca insan yeni yıla ‘Gangnam Style’ dansıyla girdi. 7’den 70’e din, dil, renk, ırk ve cinsiyet ayırımı tanımadan herkes ’Gangnam Style’ı sevdi. PSY, akıllıca davranıp tadını kaçırmak istemedi. 2013’de artık ‘Gangnam Style’ yapmayacağını söyledi. Bence sözünde duramayacak. Nereye giderse gitsin ‘Gangnam Style’ onu kovalayacak.

Daha çarpıcı bir yenisi çıkana kadar da tam gaz devam edecek!

DİĞER YENİ YAZILAR