Papa loves twitter

Haberin Devamı

‘Papa Loves Mambo’ diye artık klasikleşmiş çok güzel bir şarkı vardır. Şimdi sosyal medya patladı. ‘Papa Loves Twitter’ oldu. Papa Twitter’a girmiş. Katolik dünyasının dini otoritesi Papa 16. Benediktus, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da ilk ‘tweet’ini attı. ‘’Sevgili dostlarım. Twitter aracılığıyla sizinle temasa geçmekten mutluyum. Yoğun ilginize teşekkür ederim. Hepinizi kalpten kutsuyorum’’ dedi.
Antik Roma devlet dini kurumlarından Pontifex adıyla Twitter’a üye olan Papa mesajlarını 8 ayrı dilden veriyor.



Papa’nın 8 hesabını 1 milyondan fazla kişi takip ediyor. Yani koskoca Papa’nın 8 hesabındaki toplam takipçi sayısı bizim ünlü pop şarkıcımız Demet Akalın Kurt’un tek hesabındakinin yarısı kadar.
Kırk yılda bir aklına gelince tweet atan Cem Yılmaz’ın hazır olda bekleyen 3 milyonu aşkın takipçisiyle Papa’yı kıyaslamak bile mümkün değil.
Kendisini Türkiş singer, Türkiş delight ve Başpsikopat, Kasımpaşalı Baş Panpiş olarak tanımlayan Hilal Cebeci’nin bile nerdeyse Papa kadar takipçisi var. Onun için Roma Başpiskoposu Papa’nın Twitter’ı sevmesi önemli değil bakalım Twitter Papa’yı sevecek mi?

21 Aralık 2012’de Şirince’ye gitmemek için ‘Top Ten’ neden



10) Şirince’de elektrikler kesilmese bile bütün gün ne yapacaksınız?
9) Ya hesaplar tamamen ters yapıldıysa ve kıyamet sadece Şirince’de koparsa?
8) Siz Mayalı birini tanıyor musunuz ki onların takvimine inanıyorsunuz?
7) İstanbul’daki Maya sitelerinden birinde tanıdık bulup gidip oraya sığının.
6) Koç’lar, Sabancı’lar, Özyeğin’ler, Şahenk’ler gitmiyorsa sizin Şirince’de ne işiniz var?
5) Kıyamet kopmazsa rezil olmak var. Herkesin gözünde kendini kurtaran bencil ve duyarsız kişi durumuna düşüyorsunuz.
4) Cebiniz delinecek! Yıldızı olmayan pansiyonlardaki minnacık, daracık odalar 7 yıldızlı lüks otellerdeki salon salamanje lüks daireler fiyatına gidiyor.
3) Dünyanın sonu geliyorsa aileniz ve dostlarınızla birlikte olmak Şirince’de hiç tanımadığınız yabancılarla olmaktan çok daha iyi.
2) Kıyamet Günü aslında 2012 değil de 21.1.2102’deyse siz Şirince’ye tam 90 yıl önce gitmiş olacaksınız!
1) Tom Cruise geliyormuş. Kazayla ona rastlarsanız dünyanın sonu geliyor diye inançlarınızı değiştirebilirsiniz. Scientology tarikatının ona ne faydası oldu ki size olsun?

DİĞER YENİ YAZILAR