Panpiş Beşiktaş’ta

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

Twitter’da erotik fotoğrafları ve panpiş lafıyla kaybettiği ünü yeniden yakalayan şarkıcı Hilal Cebeci, bu yaz evleneceğini müjdelemiş.
‘’Panpişleriniz bu habere üzülmeyecek mi?’’ diye sormuşlar.
Hilal Hanım, “Onlar benim mutluluğumu ister neden üzülsünler ki?’’ diye yanıtlamış.
Keşke her şey o kadar basit olsa.
Hayranları sevdikleri ünlüleri sahipleniyor.
Evlenmelerine değil, flörtlerine bile karışıyor.
Baksanıza oyuncu Beren Saat’in fanları ünlü popçu Kenan Doğulu ile birlikteliğini bir türlü kabullenmek istemiyor. Onun için panpişleri Hilal Cebeci’nin evlilik kararına tahmin ettiği kadar sıcak bakmayabilir.
Ben panpişi olsam Hilal Hanım’ın evlenmesini istemezdim.
Hem birgün belki Loto çıkar gibi onunla beraber olabiliriz hayalim yıkılırdı hem de evlendikten sonra güzelliğini sergileyen fotoğraflardan yoksun kalacağımı düşünür üzülürdüm. Allah’tan panpişlerinden biri değilim yoksa derdim büyüktü.
Kendine özgü ilginç lafları ve uçuk deyimleriyle dikkat çekmeyi başaran Hilal Cebeci, yine bu konudaki becerisini göstermiş ve Beşiktaş’a gelin gideceğini söylemiş.
Panpiş Hilal’e de bu yakışırdı doğrusu. Gideceksen Koç’lara, Sabancı’lara onlar yoksa Beşiktaş’a, Kadıköy’e, Beyoğlu’na filan gelin gideceksin. Ya da Galatasaray’a, Fenerbahçe’ye...
Yani bu devirde küçük düşünmeyeceksin.

Kurtlardan şaşmaz

‘Kurtlar Vadisi’ dizisinde ‘Polat Alemdar’ karakterini yıllardır başarıyla canlandıran oyuncu Necati Şaşmaz’ın aktörlük kariyerinde kurtlar büyük önem taşıyor.
Bunun nedeni dizi ve filmlerdeki ‘Kurtlar Vadisi’ndeki Polat Alemdar tiplemesinin Necati Şaşmaz’ın resmen üstüne yapışmış olması. Necati Bey’in artık bir komedide oynaması imkansız.
Çünkü hayranları onu şaklabanlık yaparken görmek istemez... Sizin anlayacağınız Necati Şaşmaz’ın kurtlardan ayrı bir ortama düşmesi asla düşünülmez. Zaten düşünülmüyor da!
Necati Şaşmaz, geçenlerde TRT 1’de yayınlanan bir diziye konuk oyuncu olarak katılmış. Kemal Tahir’in ölümsüz eserinden uyarlanan söz konusu dizide Enver Paşa rolünü üstlenmiş. Başındaki fes, her zamanki haşin ve gaddar bakışları, kara palabıyıklı hali ona çok yakışmış.
Hele oynadığı dizinin ismi daha da çok yakışmış.
‘Kurt Kanunu’
Nasıl isim ama?

Siyah kuğu babla

Türk Sanat Müziği’nin divası Bülent Ersoy, nam-ı diğer Bülent Abla veya kısaca ‘Babla’ için çıkan içi tezatlar dolu bir basın bülteni dikkatimi çekti.
Babla’nın Günay’da verdiği konserin ardından yayınlanan basın bülteninin başlığında aynen şöyle diyor: ‘’Bülent Ersoy, Günay’ı salladı! Diva’nın siyah kuğu zerafeti!
Şimdi kimse kusura bakmasın ama salladı lafı buraya olmamış.
Hadise, Serdar Ortaç, Tarkan, Ajda Pekkan için anladık da Babla için söylenecek laf değil. Onlar gittikleri yeri sallayabilir ama Babla sallamaz.
Ayrıca bu işin şakası, makası da olmaz.
Çünkü Babla salladığında salonda ufak çapta bir yer sarsıntısı olur.
Sonra sırf siyah giydi diye Babla’mızı kuğuya benzetmek de hiç olmamış.
Kuğu nerde Babla nerde?
Arada bir ton fark var!

DİĞER YENİ YAZILAR