Oynama şıkıdım şıkıdım

Haberin Devamı

Canım Türkiyem’in Ken’i Kenan Doğulu ile Barbie’si Beren Saat gazetecilerin sorularını çevrelerindeki sokak çalgıcılarını bahane ederek geçiştirmiş. Ken Kenan, "Çok oynak bir röportaj olur. Sonra konuşalım’’ demiş. İyi güzel de Kenancım biz zaten oynak röportaj istiyoruz. Kıyamet kopsa Flash TV’de göbek atanları izlemeyi seviyoruz. Hazır bulmuşsunuz çalgıcıları verseydiniz keşke röportajı... Oynama şıkıdım şıkıdım yani!

Cim bom bom Burcu

Burcu Esmersoy sıkı bir Galatasaray taraftarıymış. Güzel ve başarılı olduğu kadar prensip sahibiymiş. O kadar ki ezeli rakibimizle anılmak bile istemiyor. "Fenerbahçe’ye gönül vermiş bir taraftar kızı asla oynamam’’ demiş. Madem sarı kırmızılı renklere bu kadar gönül vermiş. Aslantepe’deki tribünleri coşturan dişi amigomuz Burcu olsun. Küfürsüz, kavgasız, gürültüsüz, medeni bir şekilde maç izleyelim. Futbolu içinde bulunduğu bu kaosdan ancak kadınlar kurtarabilir. Onun için de tam zamanı tam zamanı şimdi Cim Bom Bom Burcu!

Ay tutulsa ne yazar?
Oynama şıkıdım şıkıdım
15 Nisan günü dünyamızda bir ay tutulması yaşandı. Tutulma, Terazi burcunda ve ‘yanan yol’ adı verilen belalı, tartışmalı ve şiddetin öne çıktığı bir alanda gerçekleşmiş. Bu nedenle tartışma ve sıkıntı getirebilecek koşullar, hukuki alanda tartışmalar ve özellikle ülkemizin iç işlerinde daha fazla kargaşa yaşanabilirmiş. "Kanlı Ay Tutulması’’ denilen bu tarzda bir tutulma son 500 yıl içinde sadece 3 kez gerçekleşmiş. Bu dönemde düşmanlara dikkat edilmeli deniliyor. Bunların hepsi doğru olabilir de bizim için farketmez. Bizim ay tutulmasına filan ihtiyacımız yok. Bu konuda elimize kimse su dökemez. Bunları yılın 365 günü zaten yaşıyoruz.

DİĞER YENİ YAZILAR