Öpüşmenin dozu ne?

Haberin Devamı

SARP Apak ile Özge Özpirinçci yakında vizyona girecek ‘Karışık Kaset’ filmi için kamera karşısında öpüşmüşler.

Dikkat çekeceğini bildikleri için öpüşme sahnesini sosyal medyada paylaşmışlar.

Sarp’ın dediğine göre meseleyi abartmamışlar ve herşeyi dozunda bırakmışlar. Sonuç umdukları gibi olmuş.

Öpüşme sahnesi büyük ilgi görmüş. Filmin tanıtımının yapılmasında katkıda bulunmuş.

Şimdi gelelim şu öpüşmenin dozu meselesine. Dudak dudağa değdiğinde doz ne zaman aşılır?

Temas süresi uzayınca mı yoksa el kol hareketleri başlayınca mı? Biz millet olarak öpüşmeye çok meraklıyız. El sıkıp selamlaşdığımızda bile yanağa bir öpücük kondururuz. İki ünlü öpüşünce bunu anında olay haline getirir tıklanma rekorları kırarız. Sarp ile Özge’nin öpüşme dozunu ayarlayıp ayarlayamadıklarını bilemem ama bizim bu öpüşme konusunda göstediğimiz tepkinin dozunu aştığımız kesin.

Hem biz neyi dozunda yapıyoruz ki öpüşmeyi dozunda yapabilelim?

Onları el ele görmemiz zor

Dahi Adam lakaplı Sinan Akçıl, Kutsal Kadın dediği sevgilisi Ebru Şallı ile neden hiçbir yere birlikte gitmedikleri sorusunu yanıtlamış.
‘’Bizi el ele göreceğiniz yer inşallah evlilik törenimiz olur’’ demiş. Daha iki hafta önce evliliğin modası geçti diyen Dahi Adam Sinan’ın Kutsal Kadın Ebru’dan fırça ediği için öyle konuştuğu söyleniyor.

Nedeni ne olursa olsun Dahi Adam Sinan güzel bir temennide bulunmuş. Ama nerde olursa olsun bence bu ünlü ikiliyi daha elele görmemiz çok zor.

Nedeni Dahi Adam Sinan Akçıl’ı görünce çığlık çığlığa haykıran 13, 14 yaşındaki genç kız hayranları. Onlar kesinlikle böyle bir durumu kabul etmez.

Lakabı Kutsal Kadın bile olsa eşinden boşanmış 2 çocuklu 37 yaşındaki bir kadını canım Türkiye’min Justin Bieber’ıyla paylaşmak istemezler.

Dahi Adam kemik hayran kitlesinin yaşça olgunlaşmasını beklemek zorunda. Yoksa tıpkı şimdiye kadar olduğu gibi onları değil el ele, aynı anda aynı yerde bir arada bile zor görürüz.

Kahpe kader n’olacak!

Gülümseten yeni fenomen

Son derece can sıkıcı günler geçiriyoruz. ‘Yeni Türkiye’ henüz mutlu ve huzurlu değil.
Gündemde sürekli birbirininden ciddi olaylar var. Aşağıya baksak IŞİD’i, yukarıya baksak Ebola’yı görüyoruz. Rahat bir nefes almamıza izin vermiyorlar.

Mill futbol takımımızın dibe çökmesi de moralleri bozdu.
Eğlenmek ve kafayı biraz dağıtmak için çareler aramaya başladık. Çözümü ‘Bu Benim Tarzım’ jürisinin jürisindeki Nur Yerlitaş’ta bulduk.

Nur Yerlitaş’ın sempatik, her zaman şaşkın, ben burada ne arıyorum şeklinde bakan surat ifadesi sosyal medyanın fenomeni olmuş vaziyette. Titanik filmindeki Kate Winslet, Grease müzikalindeki Olivia Newton John, Ucuz Roman yapımındaki Uma Thurman’ın yerinde artık Nur Yerlitaş’ın yüzü var. Sadece filmlerde değil Amerikan dolarının üstüne bile Nur Yerlitaş’ı koymuşlar.

New York’daki Özgürlük Anıtı’nın yeni yüzü de Nur Yerlitaş’tan başkası değil. İmkanlar sınırsız. Yerlitaş’ın tipik bakışları neye monte edilse yakışıyor. Nur Hanım son zamanlarda değişmedi. Yıllardır hep aynı.

Hayatın stresinden bunalan insanlar ünlü modacıdan bir fenomen yarattı. Fenomentaş’ımız toplumumuza hayırlı, uğurlu olsun!

Söz dinlemek budur işte

Nurgül Yeşilçay önceki gün bir erkek arkadaşıyla sokakta yürürken objektiflere takılmış.

Ankaralı olduğu öğrenlen erkek arkadaşına Nişantaşı’nı gezdiriyormuş.

Yeşilçay, kendisini görüntüleyen muhabirlere ‘Sakın sevgili yazmayın’ demiş.

Haber ertesi gün gazetelerde fotoğraflarıyla birlikte ‘Sakın Sevgili Yazmayın’ başlığıyla çıkmış.
Yani ne dediyse aynen yazmışlar.
Söz dinlemek budur işte!

DİĞER YENİ YAZILAR