Obez Hadise

Dr. Erol Bey olmanın farkı da bu olsa gerek!

Haberin Devamı

Twitter’da ünlüler hakkındaki çarpıcı iddiaları sayesinde yeniden gündeme oturan Dr. Erol Köse, Hadise’yi obez bulduğunu ve aksi kanıtlanırsa diplomasını yırtacağını söylemiş. "Twitter benim mecram. Orada yayın yapıyorum. Aynı zamanda ürünlerimi sunuyorum" diyen Dr. Erol Köse, son derece eksantrik bir adam. Hiç çekinmeden aklına geleni söylüyor. Dilinin kemiği filan yok. Popçu Demet Akalın’ın erkek versiyonu gibi. Zaten o tiplere bulaşırsanız sizi bir anda doğduğunuza pişman ederler.
Onun için kimse kusura bakmasın ama ben bu işe karışmak istemiyorum. Dr. Erol Köse ne derse odur. Hadise, kısa bir süre önce radyo programıma konuk gelmişti. Bana obez değil tam aksine fıstık gibi geldi. Ama ben doktor moktor değilim, ne anlarım?
Dr. Erol Köse’nin ne doktoru olduğunu bilmiyordum. İnternetten bakmaya çalıştım. Karşıma bugüne kadar yapılmış dünyanın en komik videolarından ‘Dr. Erol Bey’ klibi çıktı. Klibi tekrar zevkle izledikten sonra Erol Bey’in ne doktoru olduğunun önemli olmadığına karar kıldım. Adam hayat doktoru. Yaşamış, görmüş, yapmış, etmiş ne biliyorsa hepsini anlatıyor...
Sizi bilmem ama Dr. Erol Köse bana gerçekten sempatik geliyor. Marjinal insanları severim. Kimin aklına gelirdi Hadise’ye obez demek? Kırk yıl düşünsem böyle bir yakıştırma yapamazdım. Dr. Erol Bey olmanın farkı da bu olsa gerek!

Cem"in En"leri

Canım Türkiyem’de doğup büyüdüğüm ve bana göre dünyanın en güzel kenti İstanbul’un iki yakasında en çok sevdiğim yerlerini sizin için bir liste haline getirdim. Beğeninize sunuyorum.

*En iyi semt: Nişantaşı (Avrupa), Caddebostan (Asya)
*En iyi AVM: İstinye Park (Avrupa), Optimum (Asya)
*En iyi mağaza: Harvey Nichols, Kanyon (Avrupa), Vakko (Suadiye)
*En iyi otel: Four Seasons, Beşiktaş (Avrupa) Doubletree by Hilton, Moda (Asya)
*En iyi eğlence mekânı: Chilai, Bebek (Avrupa) Hayal Kahvesi, Çubuklu (Asya)
*En iyi sinema: Cinebonus, Kanyon (Avrupa) Cinecity Hillside Trio, Ataşehir (Asya)
*En iyi restoran: Sunset, Etiler (Avrupa) Büyük Kulüp, Çiftehavuzlar (Asya)
*En iyi spor salonu: D-Gym, Maslak (Avrupa) Hillside, Ataşehir (Asya)
*En iyi erkek kuaförü: Salon Veysel, Etiler (Avrupa) Salon Veysel, Suadiye (Asya)
*En iyi havuz: Çırağan Kempinski, Beşiktaş (Avrupa) Ulus 29, Çubuklu (Asya)
*En iyi piknik alanı: Belgrad Ormanı, Sarıyer (Avrupa) Polenezköy (Asya)
*En iyi yürüyüş parkuru: Yeniköy-Tarabya (Avrupa) Suadiye-Dalyan arası (Asya)
*En iyi plaj: Kilyos (Avrupa) Ağva (Asya)

Evlenme ve boşanma sezonu

Yaz geldiğinde hava güzelleşince evliliklerin arttığını bilirdik. Şimdi artık sıcak havalarla birlikte boşanmalar da artmış vaziyette.
Hemen hemen her gün gazetelerin magazin ilavelerinde hiçbir masraftan kaçınılmadan yapılmış görkemli bir düğünden fotoğraflar görüyoruz. Davetli kitlesi de nedense aşağı yukarı hep aynı ünlü isimlerden oluşuyor. Örneğin sevgili dostum ve eski patronum Cem Hakko’nun zarif kız arkadaşı Ronit Gülcan’la birlikte gitmediği sosyetik bir düğün yok gibi. Evlilikler kadar boşanmalar da yaz sezonunda son sürat devam ediyor. Ünlü rockçı Özlem Tekin 3 yıllık kocasından ayrılmaya karar vermiş. ‘Düriye’nin Güğümleri’ dizisinin setinde tanışıp evlenen İpek Tuzcuoğlu ile Yener Gülsoy da boşanan çiftler arasında. Doğal olarak boşanmalar düğünler kadar renkli olmadığı için basında ön plana çıkmıyor. Evlenirken korkunç bir gürültü patırtı kopartıyorlar. Boşanırken tam tersi acayip sessizliğe bürünüyorlar. Evlenenler kadar boşananların olduğu hatta boşananların evlenenlerden daha fazla olduğu konusunda şüphelerim var. Belediyeler yakında evlendirme dairelerindeki nikah salonlarının karşısına bir de boşanma odaları açmak zorunda kalırlarsa hiç şaşmam. En iyisi çok sevgili dostum, patronum ve aynı zamanda nikah şahitlerimden Niğdeli Ferit Şahenk’den daha yeni öğrendiğim bir Niğde atasözü ile bu hassas konuyu noktalamak. "Önemli olan evlenmek değil, evli kalmaktır." Ne dersiniz?

Chilai

Bebek’teki Chilai, İstanbul’un tüm güzelliğini bünyesinde barındıran harika bir mekan. Özellikle sushi’si çok başarılı. Kalabalık olmasına rağmen içi ferah, servis de mükemmel. Geçen hafta Amerika’dan ziyarete gelen çocuklarım Cemile ve Remzi ile gittim. İkisi de hayran kaldı. Hatta New York’da yaşayan kızım Cemile New York’ta bu kadar güzel bir yer görmediğini itiraf etti. Genelde gittiğim restoranları köşemde yazmam ama Chilai sıradan bir yer değil. Kentin gözbebeği olmaya aday. Hem keyif hem eğlence bir arada. Müziği de çok güzel. Tavsiye ederim.

DİĞER YENİ YAZILAR