Nurgül’ün suçu ne?

Nurgül Yeşilçay Türk-İran ortak yapımı ‘Güzel Cin’ adlı bir filmde rol almış. İran’ın İslami Kültür Bakanı olan Abbas Salihi güzel oyuncunun kadrodan çıkartılmasını istemiş. Ancak filmin çekimleri tamamlandığından bu mümkün değilmiş. Nurgül’ün internetteki dekolte fotoğrafları yüzünden istenmeyen kadın ilan edildiği sanılıyormuş.

Bu iddia doğruysa Salihi bir an önce ülkesinde sosyal medyayı yasaklasın. Çünkü orda kendi kökenlerinden olan dünyaca ünlü bir kadın dekolte de değil çırılçıplak pozlarla yıllardır cirit atıyor.

Üstelik Nurgül’den 100 kat fazla takipçisi var. Adı da Kim Kardashian. Abesle iştigal etmek işte buna denir. Önce kendi kapının önünü süpüreceksin. Nurgül’ün suçu ne

Kumpası bırak hayatını yaşamaya bak

Deniz Seki günah keçisi seçildiğini düşünüyormuş. “Yeniden yargılanıp kumpas mağdurlarından sayılarak itibarımı geri alacağım günü bekliyorum” diyormuş. Bu konuda talepte bulunduğunu söylemiş.

Deniz 5 aydır özgürlüğün tadını çıkartıyor. Tekrar eski günleri depreştirmesinin bir anlamı yok.

Haberin Devamı

Onu tanıyan tanıyor, bilen biliyor. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değil.

Yeniden yargılanma süreci en çok kendisini üzer ve hırpalar. Onun için sevgili Deniz’e ‘’Kumpası bırak hayatını doya doya yaşamaya bak’’ diyorum!

Tülin Şahin’in başarısı

Tülin Şahin hırsı, çalışkanlığı, iş disiplini sayesinde mesleğinde kendisini geliştirdi ve dünya çapında bir manken oldu. Sivaslı Cindy olarak başladığı kariyerinde Cindy Crawford’a olan benzerliğiyle anılmaktan sıyrıldı. Moda dünyasında kendi markasını yarattı. Tülin, Victoria Secret’in Şanghay’da düzenlenen moda şovuna katılmış. Pembe halıda yürümüş.

Barrus imzalı özel dikim elbisesi çok beğenilmiş. Adriana Lima ile şakalaşırken fotoğrafını çektirmiş. Her zaman formda, bakımlı ve son derece fotojenik.

Yaşıtı olan meslektaşları arasında tek başına zirvede. Tülin Şahin’in başarısını alkışlamak gerek!

Fenomene nazar değmiş

Kerimcan Durmaz sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla fenomen oldu. Daha sonra DJ olarak gösteri yapmaya başladı. Renkli kişiliği sayesinde kendine ilginç bir şov yarattı.

Haberin Devamı

Sahne aldığı kulüplerde izdihamlar yaşandı. Kısa süre içinde paraya para dememeye başladı. Kerimcan Durmaz yoğun temposu sırasında üşütünce şimdi 41 derece ateşle hastanelik olmuş.

Elem tere fiş kem gözlere şiş. Fenomene nazar değmiş!

M.T sonunda oldu E.T

Karadenizli türkücü Mustafa Topaloğlu yeni şarkısı ‘Yok Bir Şey’e çektiği klip için hem tarz hem imaj değiştirmiş. Saçlarını kazıtıp küpe takmış ve rockçı olmuş. Topaloğlu ‘’Normal insan şeklim vardı, böyle bir şey yaptım. Uzaylıyım diyorum inanmıyorlar’’ demiş. Merak etmesin artık inanmayan kalmaz.

M.T dazlak ve küpeli görüntüsüyle Spielberg’in filmindeki efsane uzaylı E.T’nin bıyıklısı olmuş!

DİĞER YENİ YAZILAR