Nurgül’ün banyo ‘gece’si

Haberin Devamı

Nurgül Yeşilçay’ın son filmi ‘Gece’yi önce ertelemişler sonra fikir değiştirip geçen Cuma günü vizyona sokmuşlar. Nurgül ‘’Vallahi bir b.k anladıysam Arap olayım. Sabır, sabır, sabır’’ demiş. Hollywood’da vizyona giren filmlerini tanıtmak amacıyla başrol oyuncularını bir hafta öncesinden hemen hemen her talk şova çıkartıyorlar.

Amerika’da, Nurgül gibi yıldızların popülaritesinden yararlanarak filmin reklamını yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bizde ise filmin en önemli yıldızına gösterime gireceği tarihi bile söylemiyorlar. ‘Gece’ filmi banyodaki bir sevişme sahnesiyle çok konuşulacak bir yapımmış. Başka birşeyi konuşulmadan apar topar sinema salonlarına verildiğine göre NurgülYeşilçay yani Greentea’nin ‘Gece’de aldığı banyoya çok güveniyorlar.

Sevişen efsaneler

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Türkan Şoray, Filiz Akın ve Müjde Ar bir ödül töreninde buluşmuş. Aynı masayı paylaşan beyaz perdemizin efsaneleri Müjde Ar’ın komik anıları ve esprileriyle güzel bir gece geçirmiş. Konuşmalarını merak eden muhabirlerin sorusuna Müjde Ar cevabı yapıştırmış. “Çok seviştiğimizi konuşuyorduk’’ demiş. Türkan Şoray’ın beyaz perdede değil seviştiğine öpüştüğüne bile rastlamak zor. Filiz Akın deseniz çıtı pıtı masum kız rollerinde en fazla öpüşüyor gibi yapmıştır. Müjde Ar oynadığı filmlerde rol icabı gerçekten çok sevişmiş olabilir. Buna kimse itiraz edemez. Sevişen efsaneler ‘’Biz çok sevişiriz’’ dediklerinde aralarındaki sıcak dostluk ve sevgiden söz ediyorlar yoksa üçte ikisinin filmlerinde olmayan sahnelerden değil!

Helin’in Hell-in’i

Helin Avşar, güzel olduğu kadar sempatik bir kadın.

Ablası Hülya Avşar’ın gölgesinde kalmadan birşeyler yapmaya çalışıyor. Bir ara Nişantaşı’nda bir mağaza açmıştı şimdi de modacılığa soyunmuş. Önümüzdeki Şubat ayında yapılacak Grammy ödül töreni için dünyaca ünlü Barbados’lu şarkıcı Rihanna’ya elbise tasarlayacağını söylemiş.

Markası da hazır. Hell-in!

İngilizcesi cehennemin içi demek. Bu isim marjinal yaşantısıyla tanınan Rihanna’nın dikkatini çekmiş olabilir.

DİĞER YENİ YAZILAR