No dance please!

Ben dans etme özürlüsüyüm.Ailede en kötü, pardon hiç dans edemeyen biri varsa o da benim.

Haberin Devamı

Aslında dans etme yeteneğinden yoksun olmam genlerimden gelmiyor. Rahmetli babam hem dansı çok sever hem de güzel dans ederdi. Ama ben dans etmeyi deneyince acayip komik oluyorum. Kızım Cemile bir keresinde “N’olur baba yanımda dans etme, etrafa rezil oluyoruz” diye bana yalvarmıştı. Şöyle söyleyeyim, stand-up niyetine sahneye çıkıp göbek atsam hiç ağzımı açmadan milleti kırıp geçiririm. Ne yazık ki sahnede veya kliplerde dans etmesi gereken ancak bunu beceremeyen şarkıcılar var.

Radyo N 101 ’deki “BACK-UP Morning Show“da kimler dans etmesin diye sorduk. İşte gelen yanıtlar:

Mustafa Sandal: Aslında benim dansımdan pek farkı yok ama onunki daha kıvrak. Hep aynı hareketleri yapıyor. Ezberledik artık.

Yıldız Tilbe: Balkonda lodosa tutulmuş bir süpürge gibi iki tarafa sallanıyor.

Emrah: Bazı insana dans etmek yakışmıyor. Bu da onların başında geliyor.

Ajda Pekkan: İki el havaya kalkıp dans ritmine kendini kaptırdığında cool kadın gidiyor, funny woman geliyor.

Serdar Ortaç: Mustigillerden. Şarkıları da, dansı da birbirine benziyor.

Işın Karaca: Beden yapısı müsait değil. Israr etmemeli.

Sibel Can hiç şoke olmasın

Ünlü şarkıcı Sibel Can, 9’uncu sınıf öğrencisi kızı Melisa’nın karnesinde tüm notlarının kırık olduğunu görünce şoke olmuş. Hiç olmasın. Sibel Can, mutlaka çocuklarını çok seven ve onlara her türlü imkanı vermek için çırpınan bir annedir. Eminim ona en son moda ve en pahalı giysileri, ayakkabıları, takıları, cep telefonlarını alıyordur. Bir dediğini iki etmiyordur. Kızın emrinde hizmetçiler, şöförler vardır. Durum böyle olunca maalesef çocuklar inanılmaz şımarıyor.

Üniversite sınavlarında neden çoğu şampiyon İstanbul’dan değil Anadolu’dan çıkıyor? Maddi imkanı olmayan öğrenciler daha hırslı ve azimli oluyor da ondan. Yaşıtları gezip, tozarken, internette dalga geçerken ve birbirlerine SMS’ler gönderirken, onlar derslerini çalışıyor. Sibel Can’ın, burada okumasının zor olduğunu düşünerek kızını İngiltere’de paralı bir koleje göndermeye karar verdiği söyleniyor. Şimdi siz bu kızın yerine kendinizi koyun. Tüm notlarınız kırık geldiğinde sizi hem de İngiltere”de “Denize nazır, diploma hazır“ bir okula göndereceklerini bilseniz ders çalışır mıydınız? Ben olsam kitabın kapağını açmazdım. Kızı da aynen öyle yapmış. Onun için Sibel Can hiç şoke olmasın!

Evlenilecek adam

Ünlü model Özge Ulusoy, televizyon yapımcısı Ferruh Taşdemir ile Çeşme’de yıldırım nikahıyla evlenmiş. Evleneceklerini de Demet Akalın Twitter’dan duyurmuş. Bu yıldırım nikahlarını oldum olası anlayamamışımdır. Sanki iki taraftan biri her an evlenmekten vazgeçecek ve acil olarak gidip nikah kıyıyorlar. Ferruh Bey, Özge Hanım’a çıkma teklif etmiş. O da “Evlenelim. Sen evlenilecek adamsın!” diye yanıt vermiş. Keşke benim boşandığım Amerikalı eski eşim de evlenme teklif ettiğimde bana “Sen evlenilecek adam değilsin” deseydi. Adamın tipinden evlenilecek biri olduğunu anlamak ne kadar güzel bir sezgi. Bu konuda yanılan yanılana! Tamer Karadağlı’nın karısı Arzu Balkan anlayamadı mesela. Gönül Yazar 6 kere yanıldı.

Adnan Şenses, evlenilmeyecek bir adam olduğunu 6 eşine de çaktırmadı. Hande Ataizi, Fethi Pekin’in evlenilmeyecek bir adam olduğunu nikah kıyıldıktan 24 saat sonra anladı. Hülya Avşar, evlenilecek adam olmadığını bile bile Kaya Çilingiroğlu ile evlendi. Nazire Şenlendirici, müzisyen Hüsnü’nün evlenilecek bir adam olmadığını medya sayesinde öğrendi. Bazı kadınlar evlenilecek adam olmadığını anladıktan sonra bile eski kocalarının soyadını kullanmaktan vazgeçmiyor. Televizyon programcısı Serap Güner, eski eşi Sümer Ezgü’nün soyadını mahkeme kararıyla durdurtana kadar kullanmaya devam etti. Erkeklerin çoğu evlenmeden önce evlenilecek gibi duruyor. Sonra ne mal oldukları ortaya çıkıyor.

HT ve ST

HaberTürk gazetesine transfer olduğundan beri sevgili yazar dostum Serdar Turgut dur durak bilmeden yazıyor. Köşesi sayfalara döndü. Sayfalar yakında ilaveye döner de HT bir ST eki çıkarırsa hiç şaşmam!

DİĞER YENİ YAZILAR