Neslişah Şırnak’ta

Neslişah Alkoçlar, bir türlü geçemediği “sürücü belgesi“ sınavı için...

Haberin Devamı

Hülya Koçyiğit’in torunu Neslişah Alkoçlar, bir türlü geçemediği “sürücü belgesi“ sınavı için Şırnak’ta yaşayan bir kadını para karşılığı tutmuş. Munise Erdem Şığva isimli kadın Şırnak’taki bir ilköğretim okulunda Neslişah’ın yerine sınava girdiğinde suçüstü yakalanmış. Şığva’nın üzerinden Neslişah Alkoçlar adına düzenlenmiş ancak kendi fotoğrafı bulunan sınav giriş belgesiyle Neslişah’ın kimliği çıkmış. Neslişah, “sahtecilik“ suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmış. Sonra bunu bermutat 5 yıl denetimli serbestliliğe dönüştürmüşler. Yani Neslişah, bu süre içinde bir suç daha işlerse hapse girecek. Canım Türkiyem’in en tanınmış ve varlıklı ailelerinden birinin iyi eğitim almış kızı şayet ehliyet sınavına her girdiğinde çakıyorsa hepimiz yandık demektir. Görkemli bir sosyetik düğünle evlendiği bir yıllık eşinden daha yeni boşanan Neslişah’ın kafasının karışık olduğu kesin. Acaba Şırnak’a hayatında bir kere olsun gitti mi? Hatta Şırnak’ın nerede olduğunu bile biliyor mu? Anneannesi 40 yıl önce “Kezban Paris’te“ isimli klasik bir filmde rol almıştı. Devir değişti. Neslişah, 40 yıl sonra Şırnak’a gitmeden enayi bir film çevirirken yakayı ele verdi. Neslişah’a zaten ehliyet vermesinler. Bu olayı tezgahlamak için gereken zekayla direksiyon başına geçmesi hata olur.

En güzel tatil mekanları top ten

* Çocuklu tatil için: Hillside Beach Club, Fethiye
* Çocuksuz tatil için: Club Med, Kemer
* Çocuklu ve çocuksuz tatil için: Club Resort Select Maris
* Gürültülü bir tatil için: Bodrum

* Havalı bir tatil için: Alaçatı
* Çılgın bir tatil için: Mikonos, Yunanistan
* Keyifli bir tatil için: Bozcaada
* Her şey dahil bir tatil için: Antalya
* Tropik bir tatil için: Tahiti

N’olursunuz sallamayın!

Konser veren sanatçıların orayı burayı sallamalarından başımız döndü. Tarkan, Kenan Doğulu, Ajda Pekkan, Serdar Ortaç, Hadise, Mustafa Sandal nereye çıksalar orayı sallıyorlar. Yeter! Bir kere de bunlardan biri normal bir konser veremez mi? Sallanmaktan başımız döndü!

Haftanın fıkrası

Bilim adamları 3 fare üzerinde 3 ülkenin içkilerinin etkisini test ediyorlarmış. Fransız içkisini içen fare küt düşmüş...
En son fareye Türk rakısını içirmişler. Fare biraz sallanmış, sonra da bağırmış... “Getirin lan gözünü sevdiğimin kedisini.”

Bodrum’da hafıza kaybı

Ülkenin tamamında anormal bir sıcak ve son derece yüksek bir nem oranı var ama Bodrum’dakinin etkisi başka türlü oluyor. Kaçamak yaparken yakalanan erkeklerde geçici hafıza kaybına yol açıyor. Önce batık bankacı iş adamı Erol Aksoy, teknesinin dümenindeyken sırtına Siyam ikizi gibi yapışan genç kızın varlığından haberinin olmadığını söyledi. Sonra Fenerbahçe’nin efsane Başkanı Bodrum’un yerlisi Ali Şen, Kırkpınar pehlivanları gibi vücudunu yağladığı genç bir kadını tanımadığını iddia etti. Son olarak da evli ve bir çocuk babası CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal, güneşlenip karşılıklı yemek yerken görüntülendiği kadınla aralarında hiçbir şeyin olmadığını açıkladı.
“Erkekliğin yüzde doksanı mümkünse kaçmak, yüzde onu da yakalanırsan inkar etmektir“ diye yola çıkan uyanık çapkınlar için bu yıl Bodrum’dan ideali olamaz. Sıcaktan hafıza kaybı mazereti var.

Haftanın önerisi : THY’de şişman hostesler zayıflamaları için 6 ay izne çıkarılıyor. Şişman hostesleri işten atmasınlar. Daha büyük uçaklar alsınlar!

Sİnem Kobal kötü oyuncu mu?

Radyo N 101’de “BACK UP MORNING SHOW”daki partnerim “Bonbon Funda”, milli futbolcu Arda Turan’ın sevgilisi olarak ünlenen Sinem Kobal’ın çok kötü bir oyuncu olduğunu iddia etti. Ben de Facebook’taki arkadaşlarıma sordum.
Hepsi Bonbon ile aynı fikirdeydi. “Küçük Sırlar“ gençlik dizisinde sadece Sinem değil tüm kadronun oyunculuğu için “berbat“ dediler. Yabancı bir diziyi kopyaladıklarında sonucun iyi olmadığı ve “Gossip Girls“ ne kadar başarılıysa “Küçük Sırlar”ın o kadar kötü olduğunu söyleyenler oldu. Sinem Kobal’ın daha önce oynadığı “Selena“ dizisi 0-7 yaş grubu için çekilmiş, oyunculuğu orada kalmış, rol yapmakta zorlanıyor şeklinde düşünenler var. Bonbon’a göre bir başka kötü oyuncu da Pınar Altuğ. “Çocuklar Duymasın” dizisinin devamında aklı orada değilmiş gibi oynuyormuş.
Nasıl olsun? Rol arkadaşı Tamer Karadağlı artık ona yaşça çok büyük geliyordur. Kadın kendinden gençlerle birlikte olmayı seviyor. Rolüne kendini kaptıramamıştır. Olsun biz yine de Sinem’i ve Pınar’ı çok seviyoruz.

HAFTANIN FİLMİ...

Efsaneler cehennemde buluştu!

Rocky ve Rambo filmleriyle bir kült haline gelen Sylvester Stallone hem yazdığı hem yönettiği hem de başrolünde oynadığı yeni filmi Cehennem Melekleri (The Expandables) ile beyaz perdeye muhteşem bir dönüş yaptı. Stallone, filmde Hollywood’un aksiyon sever, kaslı, kuvvetli oyuncularını bir araya getirdi. Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Steve Austin, Terry Crews, Mickey Rourke, Bruce Willis ve Arnold Schwarzenegger gibi efsane oyuncuların yer aldığı Melekler Cehennemi’nde bir Güney Amerika ülkesinin kural tanımaz diktatörünü yıkmak ve diktatörlük rejimini sona erdirmek için ülkeye gizlice sızan bir grup paralı askerin hikayesini anlatılıyor. Fakat görev başlar başlamaz The Expandables grubu herşeyin tam olarak göründüğü gibi olmadığını anlar ve kendilerini tehlikeli bir ihanet ağının içerisinde bulurlar. Görevlerinin tamamlanmasının engellenmesi ve masum bir insanın hayatının tehlikeye atılmasından başka The Expandables grubu daha zor bir durum olan grubun dağılma tehlikesiyle karşı karşıyadır.

DİĞER YENİ YAZILAR