Nerdesiniz kızlar?

Eurovision’a bilinmeyen bir nedenden dolayı küstük, darıldık. Boşluğu doldurmak için ‘Turkvision’ diye Türk dünyasının ülkeleri arasında düzenlenen ilk ve tek yarışmaya katılıyoruz. Genç neslin sevilen popçusu ve sevgilisi Kutsal Kadın Ebru Şallı tarafından “Dahi Adam” ilan edilen Sinan Akçıl da bu yarışmaya jüri üyesi olmuş. Yarışmanın tanıtımı için geçenlerde bir lansman gecesi yapmışlar. Dahi Adam Sinan Akçıl da sahneye çıkmış. Ancak salonda alışık olduğu bağırış çağrış ve çığlıkları duymayınca yadırgamış. “Burada genç kızlar yok herhalde”demiş. Dahi Adam Sinan Akçıl belli ki genç kız hayranları tarafından fazla şımartılmış.

Akçıl yaş ortalaması 14’ü geçmeyen kızların çoğunlukta olduğu ortamlarda dolaşsın. Yoksa o kızların çığlıklarına hasret kalmaya devam edecek. Bulunduğu yerdeki kadınlar da kendilerini yaşlı hissedecek!

Burcu abla ile Arda kardeş

Burcu Esmersoy ile Arda Turan sevgili değil çok iyi arkadaşmış. Burcu 39, Arda 27 yaşında. Sık sık birlikte görüldükleri için aralarındaki ilişki yanlış anlaşılmasın diye Burcu abla böyle bir açıklama yapma gereği duymuş. Burcu abla, “Arda bana akıl veriyor ve beni yönlendiriyor”demiş. Akıl yaşta değil başta diye boşuna dememişler. Baksanıza, Arda kardeş kendisinden 12 yaş büyük Burcu ablasına akıl veriyor. Genelde tam tersi olur. Ablalar kardeşlerine nasihat verir. Ama burada durum farklı. Kardeş ablaya yol gösteriyor. Ya Arda kardeşimiz yaşından daha olgun. Ya da Burcu ablamız büyümemekte ısrarlı. Kanka kanka yuvarlanıp gidiyorlar işte.

Haberin Devamı

Gidici dizilere yeni isimler

Televizyonda düşük reyting alan bazı dizilerin gidici olduğu söyleniyor. Ben de belki bunlara yeni isimler bulursam izleyiciler acır izler diye düşündüm. İşte eski ve yeni isimleriyle ekrandaki gidici diziler:

Eski adı: Ah Neriman

Yeni adı: Vah Vah Neriman

Eski adı: Bugünün Saraylısı

Yeni adı: Yarının Gecekondulusu

Eski adı: Bana Artık Hicran De

Yeni adı: Bana Artık Güle Güle De

Eski adı: Benim Adım Gültepe

Yeni adı: Benim Adım Elveda

Eski adı: Kurt Seyit ve Şura

Yeni adı: Kurtlanmış Yüksek Reyting Şurası

Haberin Devamı

Eski adı: Yedikule Hayat Yokuşu

Yeni adı: Yedikule Zindanları

Eski adı: Kadim Dostum

Yeni adı: Sen Kimdin?

Eski adı: Diğer Yarım

Yeni adı: Yeni Kanalım

Eski adı: Hayat Ağacı

Yeni adı: Reyting Darağacı

Eski adı: Aşktan Kaçılmaz

Yeni adı: Yapıştık Gitmiyoruz

Ne dersiniz? Bence denemeye değer...

DİĞER YENİ YAZILAR