Nemalanlar

Canım Türkiyem’de bu yaz inanılmaz bir nem var

Haberin Devamı

Denize girerken bile insan terliyor. Nem oranının yüksek olması insanları son derece olumsuz etkiliyor. Kişinin beyin fonksiyonları duruyor. Bedeni kontrolsüz hareketler yapıyor. İşte sıcaklardan ve anormal nemden etkilenip nemalanlardan bazıları...

Hande Yener: Bodrum’daki nem ona yaramadı. Kankası ve meslektaşı Demet Akalın’ın kocası Önder Bekensir’den tokat yediğini söylediklerinde bu konuyla ilgili düşüncelerini “Hayırlı olsun“ diye nemalanmış bir şekilde iletti.

Erdal Acar: Emekli playboy Erdal Bey, kardeşi Erdinç’in veliaht avcısı sunucu Ece Erken ile adının bir aşk dedikodusuna malzeme olmasını nemalandığından “İkisi de eşlerinden yeni boşanmışlar. İlişkide olmaları imkansız” diye yorumladı.

Ajda Pekkan: Süperstar’ın yıllar sonra sahnede kendinden geçmiş bir vaziyette “boru dansı“ yapması nemalandığının en canlı kanıtı.
Sadettin Saran: Avşar Kızı’nın uzatmalı sevgilisi yakışıklı iş adamı Sadettin Bey, nemalanıp bebek yüzünde fena halde sırıtan bir bıyık bıraktı ve Amerikan kovboyu Jesse James’in “Aranıyor! Ölü veya diri” posterindeki haline benzedi.

Ayşe Arman: Her şeye maydanoz köşe yazarımız Dubai’nin neminden nasibini aldıktan sonra kendini tutamadı ve ünlü piyanist Fazıl Say’ın maydanozluğuna sataştı.
Hıncal Uluç: Sıcağa hiç gelemeyen köşe yazarı Hıncal Hoca da Ayşe Arman sayesinde nemalandı ve ona kendisini bile hayrete düşüren bir “Yuhhh“ çekti.

Yonca Evcimik: Nemalandıktan sonra “Twitine Bandım“ diye lüzumsuz bir şarkı yaptı. O bildiğimiz Yonca Evcimik gitti, yerine Ankaralı Yasemin’in çakması geldi. Ölüler, yaşlılar, işi bitmişler gafı da nemalanmasına tuz biber ekti.

Kemal Kılıçdaroğlu: CHP’nin çiçeği burnundaki lideri uzaktan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a “Recep” diye hitap etti, yanındayken sürekli “Sayın Başbakan“ dedi sonra nemalandı ve yine “Recep“ demeye başladı.

Pelin Batu: Tarihçi Murat Bardakçı ile birlikte sunduğu “Tarihin Arka Odası” programı 8.5 saat sürünce nemalandı ve kılıç, kalkan oynarken canlı yayında küfürü basıverdi.

Oktay Vural: MHP Grup başkanvekilinin saldırganlığı nemalandıktan sonra daha da arttı. Her şeye muhalif olmanın dayanılmaz antipatikliğinde tam gaz veriştirmeye devam ediyor.

Memeler fora devri bitti

Tatil yörelerimizde üstsüz güneşlenen kadınlar artık azınlıkta. Çocukların olmadığı Antalya, Kemer’deki ünlü Fransız tatil köyü Club Med’de bile üstsüz güneşlenen ya da denize giren turist kadın sayısı azdı.

Üstsüz olanların çoğunun da yaşı ilerlemişti. Eski alışkanlıklarından olsa gerek. Yıllar vücut güzelliklerinden kaybettirmiş olsa bile cesaretlerini yitirmiş değiller. Ama yeni nesil turistler eskileri gibi cesur değil. Ya etraftaki bakışlardan rahatsız oluyorlar ya da kendilerine güvenemiyorlar. Diğer kadınların onları üstsüz gördüklerinde beğenmeyeceklerini düşünüyorlar. Çünkü plajlarda üstsüz olan kadınlara erkeklerden çok kadınlar bakıyor.
Kadınlar da hemcinsleri tarafından eleştirilmeye hiç gelemiyor. Ne giyinikken ne de soyunukken. Dünya maalesef değişti. Memeler fora devri bitti!

En kaliteli radyo N101

Huyum kurusun kendi reklamımı yapmayı hiç sevmem. Örneğin son zamanlardaki en başarılı reklam seslendirmesinin “Money Kart” olduğunu söylemeyeceğim. Köşe yazılarımın çok okunduğundan söz etmeyeceğim. Radyo programlarımı dinleyen dinleyicilerin ülkemizin en seçkin ve bilinçli kitlesi olduğunu da iddia etmeyeceğim.
Ancak canım Türkiyem’deki en kaliteli radyonun FM 101 frekansından Marmara Bölgesi’nde yayın yapan Radyo N 101 olduğunu sizlere açıklamak zorundayım. Bana inanmıyorsanız başka frekanslara bir takılın. Aradaki farka kendi kulaklarınızla şahit olacaksınız!

Can sıkıntısı erkekler

Hülya Avşar, sevgilisi Sadettin Saran için “Canımı sıkacak kadar mükemmel” demiş. Hülya Hanım yerden göğe kadar haklı. Sadettin Bey gibi yakışıklı, zengin, kültürlü yani kısacası dört dörtlük erkekler gerçekten onlarla birlikte olan kadınlara büyük can sıkıntısı verirler.
Çünkü evliliğe yanaşmazlar. İlişkide araya mesafe koyarlar. Kadını oyalarlar ve sonra da çekip giderler. İşte onun için Sadettin Saran gibi mükemmel erkekler kadınların canını sıkar.

DİĞER YENİ YAZILAR