Neler oluyor bize gülüm?

Bizde daha çok kırmızı kartlıklar var. Birlik ve beraberliği bozmaya çalışanlar...

Romantik aşk şarkılarının kahramanı ‘Amca’ lakaplı karizmatik şarkıcı İlhan Şeşen ‘Saklı’ isimli bir filmin başrolünde oynamış.

Partneri 30 yaşındaki oyuncu Türkü Turan’mış.

67 yaşındaki ünlü müzisyenin filmde bir sevişme sahnesi varmış. Kendisinden 37 yaş genç olan partneriyle öpüşüyormuş. Doğal olarak söz konusu sahne çok konuşulmuş. İlhan Şeşen ‘’O sahneler beni epey zorladı. Çünkü Türkü’nün bebekliğini bilirim, babası yakın arkadaşımdı’’ itirafında bulunmuş. Filmin galasında ‘’Bu sözlerimi festival gittiğimiz Kanada’da da tekrarladım, onlar güldü. Sanırım bizim de gülmeye ihtiyacımız var’’ diye konuşmuş. Amca haklı. Biz gülmesini ya bilmiyoruz ya tamamen unuttuk. Kanadalı izleyiciler de haklı. Bu öpüşmeye gerçekten gülünür. Keşke filmin adı gibi saklı kalsaydı! Sanatçının şarkısındaki gibi. ‘’Neler oluyor bize yine neler oluyor gülüm, neler oluyor sana bana neler oluyor.”

Bodrum’da bir Hadise eksikti

Bodrum’da yaz sezonu göz açıp kapayana kadar geçiyor.

Haberin Devamı

Ancak eğlence mekanlarının rekabeti her geçen sezon artıyor. Geçen yıl Hande Yener Yalıkavak’ta popüler şarkısının adını verdiği ‘Sebastian Beach’ diye bir yer açmıştı. Bu yıl başka bir yere taşınıyormuş. Hadise de yeni açacağı kendi mekanıyla ona komşu geliyormuş.

Neler oluyor bize gülüm

Hande’nin eski yerinde popçu Berksan ‘Çilek Beach’i açıyormuş. O da modaya uymuş mekanına şarkılarından birinin ismini vermiş. Hadise’nin açacağı yerin adı ise henüz belli değilmiş. Kendisini üne kavuşturan Eurovision’a katıldığı şarkının adını verebilir.

‘Düm Tek Tek Beach’ diyebilir. Veya ‘Aşk Kaç Beden Giyer’ albümündeki parçalarından birini tercih edebilir. ‘Burjuva Beach’ olabilir.

Happy birthday Queen Elizabeth

İngiltere Kraliçesi 22’ci Elizabeth 21 Nisan’da 90 yaşına bastı. Queen Elizabeth’in maşallah sağlığı yerinde. İngiltere tarihinin en uzun süre tahtta kalan kraliçesi ünvanına sahip. Koltuğunu devretmeye hiç niyeti yok. Kraliçeleri bellli bir yaşta emekliye ayırmak da mümkün olmuyor. Tahtın varisi büyük oğlu Charles nerdeyse 70 yaşına geldi hala kral olmayı bekliyor.

Haberin Devamı

Neler oluyor bize gülüm

Galler Prensi ünvanıyla idare etmek zorunda kalıyor. Adamcağız alıştı herhalde hiç sesi sedası çıkmıyor.

DİĞER YENİ YAZILAR