Ne bıyıkmış ama

Muhteşem Yüzyıl’da Malkoçoğlu, Çalıkuşu’nda Kamran karakterlerini canladıran Burak Özçivit’in kendisinden çok bıyıkları gündeme gelmeye başladı.

Haberin Devamı

Arap ülkelerindeki erkeklerin Burak’ın bıyıklarına benzer bıyıklara kavuşmak için ülkemize gelip binlerce dolara estetik operasyon geçirdikleri iddia edilmişti. Burak, şimdi de babasıyla birlikte ‘Bali Bey Döner’ adını verdikleri bir yer açmaya karar vermiş. Mekanın logosu kırmızı bir bıyık ve kılıçtan oluşuyormuş. ‘Bali Bey Döner’ için 'Kırmızı bıyıklı kılıçlı dönerci’ diyorlar. Kırmızı Bali Bey yazısının altında bir bıyık resmi. Altında iki kılıç. İyi ki logolarında yer kalmamış da bir de at resmi koymamışlar. Dönerci, kebabçı, etçiye gittiğinde at resmi görse insan huylanır. Burak’ın romantik takılmayı seven genç kız hayranları da üzülmesin. Bütün bu maçoluğun yanında onları da düşünmüşler.

Logodaki bıyık kırmızı rujla boyanmış bir üst dudağı da anımsatıyor. Ne bıyıkmış ama!

Çevir kazı yanmasın

Galatasaray’ımızın aristokrat İtalyan havasındaki teknik direktörü Mancini önce Şampiyonlar Ligi gurubundan çıkma şansımızı yüzde 20 olarak değerlendirdi. Yüzde 80 Juventus çıkar dedi. Sonra baktı tepki geliyor. Çevir kazı yanmasın yaptı. “Ben yüzde filan vermedim tur atlayacağımızı tahmin ediyorum” deyiverdi. Orada bile farkında olmadan açık vermiş. İnanıyorum değil tahmin ediyorum demiş. 2 ayı bile dolmadan adamı kendimize benzettik. Başı sıkışınca lafı değiştirmeye başladı. Biz, İtalyan filan dinlemeyiz. Adamın havasını söndürürüz!



Pilates mi aşure mi?

Uzun süredir niyetleniyordum. Nihayet geçen gün pilatese başladım. Hem de ‘Reformer’ dedikleri gelişmiş türüne. Pilates vücudunuza çok iyi geliyor ve esneklik kazandırıyor. Ne bıyıkmış amaTabii gırtlağınızı tuttuğunuz ve yediklerinize dikkat ettiğiniz sürece. İşin kötüsü tam da Muharrem Ayı yani aşure zamanı. Komşulardan gelen, bizim evde pişen, misafirlikte ikram edilenler yani sizin anlayacağınız etrafta aşurelerden geçilmiyor. O kadar da güzel görünüyor ve lezzetli oluyorlar ki... En azından bir lokma tatmayanı dövüyorlar. İşin kötüsü aşure de lokum, çikolata gibi değil. Kaseyi bitireceksin. Yoksa hem aşureyi yapana ayıp hem kendine yazık. Pilates hocama bu durumu anlattığımda ‘Ya haftada üç gün pilates yapacak ve rejimine dikkat edeceksin ya da aşureyi tercih edeceksin’ dedi. Ben de düşündüm ve fedakarlığı yaptım. Pilates derslerime ara verdim!

DİĞER YENİ YAZILAR