Muhteşem Polemik

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan’ın, Star TV’deki ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisini eleştirmesi ortalığı karıştırdı. Her kafadan bir ses çıkmaya başladı. Önüne gelen bu konuda kendince bir yorum yaptı. Bir ülke liderinin böyle bir konuya karışıp toplumu yönlendirmesinin ne derece doğru olduğu tartışıldı. Amacın gündem değiştirmek olduğu iddia edildi. Hatta Cansu Dere’nin canlandırdığı İranlı Firuze’nin Kanuni’nin önünde striptizi çağrıştıran seksi dansı diziye zaten kızan Erdoğan için bardağı taşıran son damla oldu dendi. Ben bu muhteşem polemiğe farklı bir bakış açısı getirmek istiyorum. Merak ediyorum... Başbakan Erdoğan, reklamlar arasında resmen boğulan söz konusu diziyi acaba yoğun programı arasında nasıl izlemeye fırsat buldu? Yani ben ne zaman baksam özet veya yeni bölüm habire reklam gösteriyorlar. Ne Cansu Dere’nin dansını görebildim ne de Halit Ergenç’in bağdaş kurmuş onu izlerkenki halini. Başbakanımızı kutluyorum. Reklam arası yayınlanan bir dizi hakkında fikir sahibi olmak hiç de kolay değil. Ekran başında oturup ‘Muhteşem Yüzyıl’ı izlemek gerçekten büyük sabır istiyor.

CMYLMZ, bu kez Şahan’ı gişede döver

Muhteşem Polemik

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın kapalı gişe oynayan stand-up gösterinin sinema filmi, Recep İvedik filmleriyle gişe rekorları kıran Şahan Gökbakar’ın son filmiyle aynı zamanda vizyona girecekmiş. Şahan’ın ‘’Celal ile Ceren’’ adındaki filminin fragmanı internette ilgi görmedi. Sinemaseverlerin Şahan’ı Recep İvedik dışında bir karakterde görmek istedikleri meçhul. İvedik Şahan’a yapışmış vaziyette. Romantik bir komedide tutulması zor. Cem Yılmaz’ınki ise garanti. En iyi
yaptığı işe beyaz perdeye aktarmış. Onun için CMYLMZ bu kez Şahan’ı gişede döver!

Amerika'da gündem nasıl değişti?

Muhteşem Polemik

Amerika’da gündem bizden çok daha çabuk değişiyor. Daha düne kadar ABD Başkanlık seçimleri konuşuluyordu. Obama mı Romney mi deniliyordu. Seçimler bittikten sonra Romney’in adı unutuldu. Tıpkı 4 yıl önceki Mc.Cain gibi tarihin kaybeden isimleri arasına gömüldü. Ama işin tuhaf yanı Obama da artık gündemde değil. Amerikalılar, genç popçu fenomen Justin Bieber ve meslekdaşı Selena Gomez’in medyatik aşkıyla daha çok ilgileniyor. Obama out, Bieber ve Gomez’in! Başka kızlara ilgi duyan Justin’in istemeden Selena’dan kalbini kırıp ayrılması... Pişman olan Justin’in gururu incinmiş Selena’nın evinin önünde son model spor arabasıyla turlaması ancak yüz bulamaması... Justin’in tekrar birlikte olabilmek umuduyla Selena’yı yemeğe çıkarması ancak yemek daha başlamadan gözyaşlarını tutamayan eski sevgilisi tarafından restoranda terkedilmesi. Bu hüzünlü duruma dayanamayan Amerikalıların ‘’Justin Bieber, Selena Gomez ayrılığı sizi nasıl etkiledi?’’ şeklinde anketler yapması... Bu arada Justin Bieber 18, Selena Gomez daha 20 yaşında. Bieber Kanadalı, Gomez Latin Amerika kökenli. Biri üstten diğeri alttan Amerikanın komşuları. Bieber ve Gomez adındaki bu iki gencin ortak bir özelliği var. Amerika’da daha yeni ikinci dönem başkanlık yapmaya başlayan Barack Obama ve First Lady eşi Michelle’i ayrılık hikayeleriyle gündem dışı bırakmayı başardılar.

Hangi ‘hadise’ gerçek Hadise?

Muhteşem Polemik

Belçika kökenli pop yıldızı Hadise, Eurovision’a katıldıktan sonra şöhrete ulaştı. Hadise Eurovision sonrası medyatik açıdan tam bir ‘hadise’ oldu. Nereye gidip konser verse orayı ‘salladı’ diye yazıldı. Televizyonda bir yarışma programında jüri koltuğunu kaptı. Popülaritesi arttıça dikkat çekici fiziği de değişmeye başladı. İlk başlarda etine butuna dolgundu. Şimdi fazla kilolarını verdi hatta eridi. Yine güzel yine fıstık gibi ama eski haline göre kurumuş, sanki suyu çekilmiş gibi duruyor. Hangi Hadise her gittiği yeri sallayan gerçek ‘hadise’ diye soracak olursanız. Ben eskisi derim!

DİĞER YENİ YAZILAR