Mihrünnisa'yı acilen öldürmek

Haberin Devamı

Berrak Tüzünataç, "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Mihrünnisa Hatun’u canlandırmaya başlamıştı. Oyunculuğu beğenilmedi ve sürekli ağır eleştirilere maruz kaldı.

Berrak sonunda pes etmiş.

Yapımcılara "Dizinin Mart’ta bitmesini beklemeden beni lütfen hemen öldürün" diye rica etmiş. Bence bu konuda fazla hassas davranmış.

Eleştirilere kulağını tıkasın, kıskananları çatlatsın. "Neden oyunculukta israr ediyorsun?" diye soranlara; "Tamamen duygusal" deyip gülüp, geçsin!

Pireye kızıp yorgan mı yakılır?

Forma meselesi

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Baroni, Galataray’ı son yendikleri maçta memleketlisi Melo ile formasını değiştirmişti.

Baroni formayı şortuna sokunca tepki çekmişti. Şimdi de çıkıp taraftarına şirin gözükmek için "O formayı asla giymem" demiş. Profesyonel sporcuların böyle iddialarda bulunmaları hem gereksiz hem saçma.

Parayı veren düdüğü çalar.

Emre Belezoğlu, Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe’ye gittiğinde hep o takımın koyu bir taraftarı olduğunu haykırmadı mı?

Kariyerinin büyük bölümünü Fenerbahçe’de geçiren milli kaleci Rüştü Reçber de Beşiktaş’a transfer olduğunda "Ben doğuştan Beşiktaşlıydım" demedi mi?

Onun için Baroni ne dese boş.

Bu tür palavralara karnımız tok!

Acun'un en büyük başarısı

Televizyon dünyasının reyting sihirbazı Acun’un artık kendi kanalı var.

Muhabir olarak başladığı sektörde büyük başarılara imza atan Acun sonunda rüyasını gerçekleştirdi. Nihayet TV’nin içinden gelen, televizyonu bilen, seven ve anlayan biri medya patronu oluyor. TV8’i satın alan ünlü yapımcı insanları üzecek dramlardan uzak duracakmış. Benim tanıdığım Acun işini bilir. Sevdiği, huyunu suyunu bildiği, tanıdığı insanlarla çalışmayı prensip edinmiştir. Son derece çalışkan, vefakar ve bir o kadar da mütevazıdır. Canım Türkiyem’ın ekranına taptaze bir soluk ve harika bir renk getirecektir. 1996’da ayda 200 TL maaşla başlayan Acun’un milyonlarca dolara bir televizyon kanalı alması gerçekten büyük bir başarıdır. Ancak yine de Acun’un en büyük başarısı, kendi kanalının patronu olması değil, ‘Yok Böyle Dans’da beni yarışmacı olmaya ikna edip herkesin gözünün önünde dans ettirmesidir

Coş the gavatar

10 Kasım’da bir vatandaşa "Gavat" dediği için büyük tepki çeken Adana Valisi Coş’un maviye boyanmış fotoşoplu suratı ve Uzay Yolu Mr. Spockvari kulakları internette cirit atıyor. Mizah anlayışımız müthiş.

Yaratıcılıkta üstümüze yok.

Ancak hoşgörü konusunda sınıfta kalıyoruz.

Gülüp geçilecek şeylere sinir olup cevap yetiştiriyoruz. Eleştirilerden ders alacağımıza agresif bir tavır takınıyoruz. Yaratıcılığımızın yarısı kadar hoşgörü sahibi olmayı başarabilsek daha mutlu ve kendisiyle barışık bir toplum olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın!

Haftanın sorusu?

Televizyonda canlı yayında insanlar işledikleri cinayeti neden itiraf ederler?

a) Vicdan azabından kurtulmak için

b) Sunucu tarafından gaza getirildikleri için

c) Kemikkafalı ve beyinsiz oldukları için.

d) Şöhret olmak için

e) Yukardakilerin tümü

DİĞER YENİ YAZILAR