Meydan okumak

Haberin Devamı

AMERİKALILAR sosyal medya üzerinden yeni bir akım başlattılar.

Kısa süre içinde popüler olan bu akıma ‘’Ice bucket challenge’’ diyorlar. Yaz sıcağında bunalanlara şerbet gibi geliyor. Bir kova buzlu suyu başlarından aşağı döküyorlar. Daha sonra seçtikleri 3 ünlü isme meydan okuyorlar. LeBaron James, Ronaldo, Justin Bieber gibi ünlüler kovadan buzlu suları kafalarından aşağı döktükleri anın resimlerini paylaştılar.Ben kafamdan aşağı bir kova buzu bu sıcaklarda serinlemek için memnuniyetle dökerim. 3 ünlüye meydan okumak isterim. Biri Diva Bülent Ersoy, diğeri Yıldız Tilbe. Üçüncüsü de Kuşum Aydın.

Son ikoncan Afrodit

CANIM Türkiyem’in Marilyn Monroe’su Afroit lakaplı oyuncu Banu Alkan uzun süredir ortalıkta gözükmüyordu.
Zaten Afrodit’in şanındadır.

Bir çıkar pir çıkar sonra sırra kadem basar.
Banu Hanım, nihayet Çeşme, Alaçatı’da tatilciler arasına karıştığında görüntülenmiş. Edalar, Süreyyalar, İvanalar savulun!

Son ikoncanımız Afrodit Banu Alkan tüm haşmetiyle arz-ı endam etmiştir.

Buse Terim’in feryadı

BUSE Terim eşiyle Çeşme’ye tatile gitmiş. Mayolu fotoğrafını çekmişler. Hemen sosyal medyada kilolarıyla dalga geçmeye başlamışlar. Buse de haklı olarak feryat ediyor. ‘’İstediğim zaman kilo alır,veririm. Manken değilim, vücudumla para kazanmıyorum’’ diyor. Başkalarının kilolarını kendi derdi haline getirenlerin başka işi gücü yok herhalde.

Tarkan’ın tılsımı

MEGASTAR Tarkan’da bir sihir var. Yerlisi, yabancısı, hiç farketmiyor.Kendisini sahnede her göreni performansıyla büyülüyor. Bir gören doymuyor defalarca izlemek istiyor. Açıkhava konserleri merdivenlere kadar doluyor.

Naomi Campbell, DJ’lik yaptığında Tarkan’ın parçaları çalıyor.

Tarkan’da bir şeytan tüyü var. Tarkan’ın tılsımı demek gerek!

DİĞER YENİ YAZILAR