Mevsimsel balon haberler

Haberin Devamı

HER mevsimin kendine göre balon haberleri vardır. Duyanı heyecanlandırır, tirajları, reytingleri arttırır. Yaz mevsiminin en popüler ve geleneksel balon haberleri futbolcu transferleri ve hayali evliliklerdir. Örneğin transfer sezonunun gözde isimlerinden Trabzonspor’lu Olcan, bir gün Beşiktaş’ı istiyor hemen ertesi günü Galatasaray’ı. ‘Olcan yuvada kalmaya karar verdi’ diye arada ‘teaser başlıklar’ atılıyor. Bu yaz sezonunun evlilik haberleri ise Gülben Ergen üzerine yoğunlaşıyor. Televizyon yöneticisi sevgilisiyle Bodrum’da aile arası bir düğün planladıkları iddia ediliyor. Yaz diye Bodrum’u uygun gördü herhalde haberi yapanlar. Bunlar tabii gerçek de olabilir, olmayabilir de ama en iyisi... İmzayı atttıklarını gözünüzle görmeden hiçbirine itibar etmeyin. Masa başında uydurulmuş balon haberlere gülüp, geçip, eğlenin.

Baldız baldan mı tatlı yoksa biberden mi acı?

BALDIZ baldan tatlıdır derler. Beyonce’nin eşi ünlü hip hop müzisyeni Jay-Z için ise durum tam tersi. Jay-Z, geçen ay tam bu zamanlar Beyonce’nin kendisi gibi şarkıcı olan kardeşi Solange’ın saldırısına uğramıştı. New York’da bir asansörün içinde öfkeli baldızı, Jay-Z’ye tekme tokat girişmişti. Güvenlik kayıtlarından ortaya çıkan olayla ilgili ‘aile içi bir anlaşmazlık’ denmişti. Ancak daha sonra Beyonce ve Jay-Z arasında soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Solange’ın ani ve süpriz saldırısının nedeni eniştesinin ablasını aldatması olduğu iddia ediliyor. Sizin anlayacağınız erkek bir kusurda bulunursa kadının intikamını birileri alıyor. Baldız baldan mı tatlı yoksa biberden mi acı? Demek herkese göre değişiyor.

Babla’nın oyuncak ayısı

DİVA Bülent Ersoy, nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca ‘Babla’ya bayılıyorum. Her zaman ilginç bir haberle monoton ve karamsar günlerimizi renklendiriyor. Son olarak oyuncak ayısıyla

bizi neşelendiriyor. İzmir’de yaş gününü kutlayan Babla’ya kendisinden 38 yaş küçük 3 yıllık sevgilisi üzerinde ‘Seni Seviyorum’ yazan bir oyuncak ayı hediye etmiş. Babla, kollarına zor sığdırdığı, fuşya şapkalı tatlı tatlı gülümseyen beyaz oyuncak ayısıyla mutluluk pozu vermiş. Şimdi düşünüyorum da... 62 yaşına gelmişsin... 24 yaşında bir sevgilin var. Herhangi bir vesileyle aranızda herhangi bir oyuncak alıp verilecekse senin ona alman lazım onun sana değil. Dedim ya Babla’ya gerçekten bayılıyorum. Nice mutlu yıllara sevgili İkizler burçdaşım!

Bravo TÜSİAD

TÜSİAD Başkanlığı önemli ve prestijli bir pozisyon olduğu kadar ateşten bir gömlek. Nedeni isteseler de istemeseler de sürekli ülkenin en güçlü adamı Başbakan Erdoğan ile bir polemik içinde olmaları. Gözler hep TÜSİAD’ın üstünde. Ne yaparlarsa yapsınlar kimseye yaranamıyorlar. Canım Türkiyem’in işadamları haklı olarak TÜSİAD başkanı olmaya çekiniyor. 4 Haziran’da aniden istifa eden Muharrem Yılmaz’ın yerine Sabancı gurubunun başarılı yöneticilerinden Haluk Dinçer’i başkanlığa getirmişler. Haluk Bey, eğitimli, düzgün bir aile ve sosyal yaşamı olan yakışıklı bir adam. Kariyerindeki başarıları kadar fiziki görünüm olarak da son derece etkileyici. Ümit Boyner’in güzelliğiyle TÜSİAD’ın imajına olumlu katkısı olmuştu. Haluk Dinçer, şayet izin verirlerse bunu bir adım öteye taşıyacak güçte. Kendisine yeni pozisyonunda başarılar diliyor, BRAVO TÜSİAD diyorum!

En yaratıcı manşet

Cannes Film Festivali’nde ‘Kış Uykusu’ filmiyle Altın Palmiye Ödülü kazanan Nuri Ceylan Bilge için: YÜZÜNE CANNES GELDİ (VATAN MAKARON)

DİĞER YENİ YAZILAR