Meryem’e güvenip bebek doğurmak

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl’ın orijinal Hürrem’i Meryem Uzerli sevgilisinden hamile kaldı. Adam bebeği istemedi. Meryem, Almanya’ya gidip kızını tek başına dünyaya getirdi. Babasının kızını görmesine uzun bir süre sonra daha yeni izin verdi. Ünlü oyuncuya aynı durumda olan hayranlarından sorular geliyormuş. Beraber olduğum insan çocuğumu istemiyor ne yapmalıyım diye. Sonunda dayanamamış bir tanesine cevap verip takipçileriyle paylaşmış. “İki insan birbirine o kadar yakın olmaya karar verirse ve o yüzden bir bebek oluyorsa bu o iki insanın sorumluluğudur. Eğer karşıdaki korkuyorsa ve o korku onun kalbini köreltiyorsa siz güçlü kalın. Lütfen o hayatı öldürmeyin” demiş. Meryem, kendi açısından çok güzel şeyler söylemiş de herkes için durum farklı. Her tek başına doğum yapmak zorunda kalan kadın onun gibi para kazanmıyor. Diziden, reklamlardan, transfer meraklısı bir kanaldan 3 yıllık peşin para almıyor. Meryem’in hamile kalışı ve bebeğini doğurmaya karar vermesi kendi kararıydı. Başkalarına tavsiyede bulunurken onların durumunu bilmeden ahkam kesmek doğru olmayabilir. Eski sevgiliye kamu oyunun önünde göndermede bulunma uğruna olsa bile. "Allah’a güven bebeğini doğur" demekle çocuklar dünyaya getirilip büyütülse o zaman kimsenin çocuk sorunu kalmazdı. Meryem’e güvenip bebeği doğuranlara ne olur? İşte onu bilemem!

Can çekişen aşklar

Gülben Ergen’in 7 yıllık eski eşi ve 3 çocuğunun babası Mustafa Erdoğan bir dergiye verdiği röportajda aşkta başarısız olduğunu itiraf etmiş. "Aşkla ilgili yaklaşımım artık şudur: Can çekişen aşklar vurulmalı" demiş. Peki aşkın can çekiştiği nasıl ve ne zaman anlaşılır? İş işten geçmeden önce farkına varmak gerek. O da kolay değil. Çiftler ilişkiyi devam ettirmekte inatçı olabiliyor. Hele arada çocuklar varsa. Bazen çocuklar büyüyene kadar bekleniyor. Can çekişen aşklar işte o zaman tam ‘geberingen’ oluyor. Sonra aşkı nasıl vurusun? Tabancayla mı yoksa boşanma ilanıyla mı? Vurulan aşklara yazık günah değil mi? Belki bir mucize olup komadan çıkan olurdu. Kafam çok karıştı. Oynatmaya az kaldı aşk doktorum nerede?

Hüp ile Dudu

Megastar Tarkan’a hayranları doyamıyor. Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda vereceği 3 konserin biletleri bir hafta içinde tükenmiş. Merdivenlerde bile yer kalmamış. Pardon anlayamadım Merdivenlere bilet mi satıyorlar? Yoksa yer kalmadığını nereden bilecekler? Üstelik merdivenler numaralı herhalde. Sıra 7, Merdiven A 2 diye biletler var yani. Merdivende oturanlara yastık veriyorlar mı bari? Yoksa kendi yastıklarını getirmek zorundalar mı? Düşünüyorum da... Duygusal şarkılar, aşk, romantizm derken.. Tarkan’ın konserlerinin birinde merdivende tanışıp evlenenlerin çocukları olsa... Elleri bağlı başka ne isim koyacaklar? Birinin adı Hüp, diğeri Dudu olacak!

Dahi Adam’ın dahiliği

Dahi adam Sinan Akçıl, kutsal kadın sevgilisi Ebru Şallı ile tekneyle tatile çıkmış. Kredi kartı limiti dolunca alışveriş yapmak için Ebru’nun kartını almış. Daha sonra kartın numarasını bankacı arkadaşına verip ‘’Bak bakalım hesabında ne kadar var?’’ diye sormuş. İddialara göre hesabı kontrol eden arkadaşı ‘’Senin Kutsal Kadın’ın hesabında 6 sıfırlı birikim var’’ deyince şoke olmuş. Bu haberin yaz sıcağında klimasız ortamda ve masa başında üretilmiş tamamen uydurma bir haber olduğu konusunda hiçbir şüphem yok. Velev ki doğru... Dahi Adam dahiliğini yapmış ve masrafları sevgilisinin kartına yüklemiş diyelim... O zaman bence o bankacı arkadaşını bir daha bir arayıp sorsun. Kutsal Kadın’ın o 6 sıfırlı kredi kartı, varlıklı ailenin veliahtı eski eşine ait olmasın.

DİĞER YENİ YAZILAR