Melo Nouma'laşırsa ne olur?

Haberin Devamı

Galatasaray’ın bu sezon beklenen randımanı vermeyen Brezilyalı futbolcusu Melo, otel odasında boxer şortuyla çektiği fotoğrafını instagram sayfasından takipçileriyle paylaşınca kıyamet koptu. Devre arası tatilini şu anda yaz mevsimini yaşayan ülkesinde yapan ve sıcaklarda az kıyafet giyeceğini açıklayan Melo, meslektaşı Pascal Nouma’nın başına gelenlerden habersiz olmalı. Hatırlarsanız Nouma, Beşiktaş’ta oynarken attığı bir gol sonrası elini şortunun içine sokunca kulüpten uzaklaştırılmış, bu olay ülkemizdeki futbol hayatının sonu olmuştu.

Melo, atletik vücudunu sergilemesinin normal olduğunu savundu."Plajda,havuzda hiç mi mayolu adam görmediniz? Dünya Mars’a yerleşecek" dedi.Vallahi dünya nereye yerleşirse yerleşsin Melo kardeş biz Türkler huyumuzu değiştirmeyiz. Panter ya da Pitbull lakaplı siyahi dövmeli iri yarı birinin üstünde daracık bir iç çamaşırı ile takım taklavatına bakarak verdiği poza fena halde gıcık oluruz. Onun için de ‘sapık mısın ayıp oluyor’, ‘bunları düşünmekten top oynayamıyorsun’ ve ‘senin ananı, bacını böyle soysalar hoş mu olur’ diye Brezilyalı kafanın basmadığı tepkiler gösteririz. Melo, Nouma’laşırsa canım Türkiyem’de parasını top oynarak değil, orada burada şaklabanlık yaparak kazanmak zorunda kalacak haberi yok!

Yeni yıl dilekleri

Canım Türkiyem’e 2013 yılının uğurlu gelmesini diliyorum. Sağlıklı, mutlu ve umutlu bir yıl olsun diyorum. Kavgasız, gürültüsüz, sakin ve huzurlu bir yıl istiyorum. Hoşgörülü insanların hayatımızda olduğu, kötülüklerden uzak iyi kalplilerin yaşamımızı olumlu etkiledikleri bir yıl olması için dua ediyorum. Her zamanki gibi sloganımız SEVGİ, SAYGI, BİRLİK, BERABERLİK ve BARIŞ olsun. İYİ SENELER CANIM TÜRKİYEM!

Kocaman hata

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın Başkan Aziz Yıldırım’dan izin almadan istifa etmesi hataydı.

Sonunu getiremeyeceğini ve kararını değiştirmek zorunda kalacağını hesaplayamadı.

Güven mi tazeledi yoksa zaten alt sınırlarda olan güveni tamamen mi yitirdi henüz belli değil.

Belli olan tek bir şey var.

Kocaman bir hata yapıldı!

Alın Esra'yı vurun Levent'e olsun bitsin

Sunucu Esra Ceyhan, sıradışı bir kedi mezarına kendini tutamayıp güldüğü için hayvan düşmanı ilan edildi. Hayvanseverlikleriyle prim yapan ünlülerin acımasız eleştirilerine hedef oldu. Saygısızlık yapmakla suçlandı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun bir etkinlikten erken ayrılmasına sinirlenen usta oyuncu Levent Kırca küfürlü biçimde konuşunca dünyayı başına yıktılar.

Vatan haini ilan edilmesine ramak kaldı.

Sanki aynı avam sözleri ekrandaki parodilerinde söylediğinde altımıza işeyinceye kadar gülen biz değildik. Ne oluyor ya? Twitter’da sırf birilerini yargılayabilmek için pusuda bekleyen çakal bozuntuları var. Her şeyi yanlış anlamakta ve kendilerine göre yontmakta ustalar.

Demek onlar bizim toplumumuzun aynasıymış.

Hepimiz başkalarının bir falsosunu bekliyoruz.

İlk fırsatta da üstlerine atlıyoruz. Esra Ceyhan ve Levent Kırca örneğinde olduğu gibi...

Alın Esra’yı vurun Levent’e olsun bitsin.

Başka türlü rahat edemeyeceğiz!

Taksim'deki Noel Baba'lar

Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu yıl da Taksim’deki kutlamalar için çeşitli güvenlik tedbirleri alınıyor. Bu kez tebdili kıyafetle halkın arasında dolaşan polisler olacakmış. Bunlardan bir kısmı Noel Baba kılığına girecekmiş.

Düşünebiliyor musunuz?

Noel Baba kılığındaki polis bir suçluyu kovalıyor, yakalıyor ve üstüne çıkıp kelepçeyi takıyor!

Bu manzarayı gören ve durumdan haberi olmayan küçük bir çocuk derhal bunalıma girer.

Bir daha asla bir alışveriş merkezinde Noel Baba’nın yanına gidip hediye mediye istemez.

Daha kötüsü de olabilir.

Uyanık bir yankesici kurbanlarına şüphe çekmemek için Noel Baba kıyafetine girebilir.

Polis kılığındaki bir başka Noel Baba da bunu farkedip onu yakalamaya çalışabilir. Bu sefer de bir Noel Baba diğer bir Noel Baba’yı enselemeye çalışıyor görüntüsü ortaya çıkar.

Siz siz olun Noel Baba’ya inanan yaşta çocuklarınız varsa neme gerek sütlü börek deyip yılbaşı gecesi Taksim’den uzak durun

Benden söylemesi!

DİĞER YENİ YAZILAR