Meg Ryan modacı mı?

Haberin Devamı

İstanbul Moda Haftası’nın konukları arasında ünlü Hollywood yıldızı Meg Ryan vardı. Meg Ryan’ın moda ile ne ilişkisi olduğunu çıkartamadım. Kadın sempatik ve şeker olmaktan öteye özelliği olmayan biri. Ama dünyaca tanınmış bir ünlü olunca bizde hemen üzerine atlıyorlar. Meg Ryan son zamanlarda pek popüler filmlerde rol almadı. Onu en çok Billy Crystal ile oynadığı “When Harry Meets Sally” isimli komedideki bir kafe sahnesinde yaptığı orgazm taklidiyle tanıyoruz.

Romantik komedi filmlerinde başarılı olan Meg Ryan, beyazperdede Tom Hanks ile uyumlu bir ikili olmuştu. “You’ve Got Mail” ve “Sleepless in Seattle” filmleri ile 90’lı yılların ortalarında sinamaseverlerin gönüllerinde taht kurmuşlardı.

“Temel İçgüdü” filminde Sharon Stone’nun rolü ilk ona teklif edilmişti.
Meg Ryan 2001’de 10 yıllık aktör eşi Dennis Quad’i bir başka aktör Russel Crowe uğruna terk etti.
Daha sonraki yıllarda
oynadığı filmler pek ses getirmedi.
Manken değil, model değil, stilist değil, modacı hiç değil.

Peki bu Meg Ryan’ın moda günlerinde ne işi var bana söyler misiniz?
Tabii Kevin Costner’ın da THY reklamında ne işi vardı diye sormakta yerden göğe kadar haklısınız. Moda Haftası’nın diğer ünlü (!) konuklarının Almanya’daki ne idüğü belirsiz eyaletlerden birinin ekonomi bakanı, Paris Belediyesinin Başkan Yardımcısı, Rusya’nın Paris Hilton’u olarak anılan bir kadın ve adı sanı duyulmamış Rus aktör Igor ve Rus rapçi Timati olduğu göz önüne alındığında Meg Ryan’a hiç söylenecek laf kalmıyor!

TACİZ EDİLEMEYECEK KADINLAR

Geçtiğimiz hafta Roma Büyükelçimiz Ali Yakıtal hakkında iki kadına taciz etmekten dolayı soruşturma açıldığında, Ali Bey’in yakın arkadaşlarından sanatçı Müjde Ar “Ben onun evinde iki gün yalnız kaldım. Tacizci bir insan olsaydı önce bana yapardı” demiş. Bu konuda herkes bir fikir yürütüyor ama gerçekleri göz ardı ediyorlar.

Taciz edilecek kadın var edilmeyecek kadın var.
Bazı kadınları taciz edemezsiniz. Gücünüz yetmez. Müjde Ar, tüm güzelliği, dişiliği ve çekiciliğine rağmen taciz edilecek kadın değil. Nur içinde yatsın Deli Aysel’in kızı o! Ayakları yere basan, lafını esirgemeyen, hayatı bilen bir kadın Müjde Hanım. O izin vermedikten sonra kimse ona yaklaşamaz. Eski Türk filmlerinden biri değil bu!

’Erkek Fato’ olarak tanınan meslektaşı Fatma Girik gibi cesur, gözü pek bir kadın Müjde Hanım. Fatma Girik’i taciz edebilir misiniz? Suratınızın ortasına önce yumruğu sonra tükürüğü yersiniz. Ne tacizi?
Müjde Ar bu yahu...
Büyükelçi yatsın kalksın Müjde Hanım onu taciz etmedi diye dua etsin!

İDEAL SEVGİLİ TİPLERİ

Canım Türkiyem’in 14 Şubat “Sevgililer Günü”nü kutlamasına bir hafta kaldı. Sevgilisi olmayanların 7 gün içinde gönüllerine göre birlerini bulmaları zor. Ancak çıkmayan candan olduğu gibi olmayan sevgiliden de umut kesilmez.
İşte size ünlülerden derlenmiş ideal sevgili tipleri...

KEYİFLİ SEVGİLİ: HALUK BİLGİNER

İşinde başarılı, son derece yetenekli, evine bağlı, sevecen ve komik bir adam. Aşık olduğu kadın için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak bir duruşu var. Çok keyifli, neşeli ve tatlı bir birliktelik yaşatacağı kuşkusuz.

ROMANTİK SEVGİLİ: BEREN SAAT

Aşk-ı Memnu’daki Bihter gibi tutkulu bir aşık olduğu şüphesiz. Romantizmin zirvesine onunla kolayca ulaşılır. Bakışları etkili, doğallığı ve sadeliği cazibeli. Mum ışığında yemek yerken buğulu gözleriyle karşınızda görmek istersiniz.

CENTİLMEN SEVGİLİ: TOLGA SAVACI

Olgun ve yakışıklı. Tipik bir salon erkeği. Al yanında gezdir sırıtmaz. Her ortama sanki kolayca uyum sağlayabilir. Yazar, şair, ressam Nermin Bezmen ile birliktelik yaşayabildiğine göre kültürlü ve kaliteli kadınlardan hoşlanıyor. Kibar biri olmalı.

ATEŞLİ SEVGİLİ: DEMET AKALIN

Aşkı ve aşık olmayı seviyor. İçi kıpır kıpır kaynıyor. 2 hafta önce 2’nci evliliğini yaptı. “Beni bir öptü o günden sonra ayrılmadık” gibi ateşli laflar edebiliyor. Kıskanç olduğu belli. Sevdiğine bağlanıyor ve aşkını doya doya, kavga gürültü yaşıyor.

SPORTMEN SEVGİLİ: PHILIP AMRAM

Hande Ataizi ile olan uzatmalı ilişkisinden tanıdığımız çiklet imparatorluğunun veliahtının hayatı spormuş. Sevgili olarak sağlıklı bir seçim. Düşünsenize sabah uyanır uyanmaz kendinizi koşu bandının üzerinde buluyorsunuz. Enerji gerekir.

SABIRLI SEVGİLİ: HÜLYA AVŞAR

Sabırtaşı olduğunu eski eşi ve kızının babası Kaya Çilingiroğlu’nun kaçamaklarına onca yıl tahammül etmekle kanıtladı. İş adamı sevgilisi Sadettin Saran da idaresi kolay olan bir adama benzemiyor. Ama Hülya, sabrederek ilişkilerini yürütüyor.

POPÜLER SEVGİLİ: ARDA TURAN

Son yıllarda yerli ya da yabancı hiçbir futbolcu onun kadar gündeme gelmedi. Her yaptığıyla haber oluyor. 50 yaşında Galatasaray’a başkan olmak istiyormuş. Bu gidişle Başbakan bile olabilir. Sevimli ve popüler bir aşık isteyen genç kızlar için Arda’dan iyisi olamaz.

MARJİNAL SEVGİLİ: BERRAK TÜZÜNATAÇ

Hayatı kafasına göre yaşamasını seven çizgi dışı bir tip. Hızlı yaşamasını seviyor. Aşklarının kendi hayat felsefesi gibi sıra dışı olmasına önem veriyor gibi bir hali var. Özenti değil gerçek bir marjinal. Son sevgilisi Nejat İşler’le aradığını buldu.

FEDAKÂR SEVGİLİ: ALİ TARAN

Ünlü reklamcı ve jüri üyesi tedavi gören eşininin yanından ayrılmadı. Hastalığın her aşamasını onunla yaşadı. Sevdiği kadını zor gününde destekleyerek gerçek aşkı hepimize öğretti.

ZENGİN KAPRİSİ

Sosyetenin tanınmış isimlerinden Feryal Gülman, Cenevre dönüşü uçakta kapris yapmış ve bir kabin görevlisini zor duruma düşürmüş.
Feryal Hanım, Business Class uçarken Business’da yer bulamadığı için eşi Kemal Bey, Ekonomi uçmak zorunda kalmış.
Eşinin yanında oturmasını isteyen Feryal Hanım, diretince Kemal Bey’i Business uçanların rahatı için boş bırakılan aradaki koltuğa almak zorunda kalmışlar. Yan koltukta oturan yolcu durumdan rahatsız olmuş ve buna izin veren kabin görevlisini bir mektupla yetkililere şikayet etmiş. Kabin görevlisi de uçak indikten sonra Feryal Hanım’ın yanına gidip “Beni yaktınız” demiş. Şimdi bu olayda bence iki suçlu var.
Biri yetkisini aşan ve kuralları çiğneyen kabin görevlisi. Diğeri de eşinin böyle bir münasebetsizlik yapmasına seyirci kalan Kemal Bey.
Bu ikisinin hiçbir sığınacak mazereti yok.
Feryal Hanım suçsuz.
Onun mazereti var. Görgüsüz olmak suç değil!

DİĞER YENİ YAZILAR