Medyum Cemuli’den 2011 tahminleri

Tahminler ve Twitcem´ler

Haberin Devamı

* Hülya Avşar, İbrahim Tatlıses ile birlikte televizyonda bir evlilik programı sunmaya başlayacak. Programın adı “Hülya ve İbo Düğün Show” olacak. Hülya Hanım her programa farklı bir gelinlik giyerek çıkacak. İbo, smokiniyle türküler söyleyerek çiftleri evlendirecek. Ünlü ikili daha sonra aralarında bir nikah kıyıp reytinglerde zirve yapacak ve programın adı da “Onlar Ermiş Muradına” olacak.
* Acun Ilıcalı, eşinden boşanacak. Show TV’nin yeni sahibi olacak. Boşandığı eşi de Digitürk’ü alacak. Ayrıca Acun, Fenerbahçe kulübünde yöneticilik yapmaya başlayacak. Başkan Aziz Yıldırım, takım yıl sonunda son maçta yine şampiyonluğu kaçırdıktan sonra baskılara dayanamayıp istifa edecek ve yerini Acun ile kankası futbolcu Emre’ye bırakacak.
* “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisindeki Ali Kaptan ikinci kaptanlıktan kaptanlığa terfi edecek ve bir ithal metres daha edinecek.
* Ata Demirer, gişede büyük başarı gösteren ‘Eyvah Eyvah’ filmlerine devam etmediği için çok pişman olacak ve pişmanlığını anlatan ‘Vah Vah’ diye bir film çekecek. O da tutacak. Bunun üzerine Ata, devamı niteliğindeki ‘Vah, Vah, Vah’ filminin çalışmalarına başlayacak.
* Seda Sayan, yeni yıl akşamı kendisine jest olsun diye uçak kiralayan sevgilisinin uçak kiralama bedelini Seda Hanım’ın ek kredi kartından ödediğini öğrenince ne yapacağını bilemeyecek ve ilişkisi zor günler geçirecek.
* Süperstar Ajda Pekkan, Megastar Tarkan ile flört etmeye başlayacak. Ekstra teklifleri çoğalacak. Düet yaptıkları albüm müzik listelerini alt üst edecek. Düet denilince akla gelen ilk isim Ferhat Göçer, “Benden izinsiz düet yapmışlar. Düet benden sorulur“ deyip bu duruma içerleyecek.
* Beren Saat, “Fatmagül’ün Suçu Ne” dizisinden sonra yeni bir reality şova başlayacak. “Biri Bizi Ağlatıyor“ isimli şovda Beren, en iyi ağlatan ve ağlayan yarışmacıları seçecek.
* Bülent Ersoy, nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla, uzun yıllar ara verdiği sinemaya dönecek. İstinye Park’taki salonlardan birinde film izleyecek.
* 2011 yılına sıfır kilometre esprilerle giren komedyen Cem Yılmaz, esprileri mil kazandıkça sıfır kilometre yeni lüks otomobiller almaya başlayack.
* Gülben Ergen, tekrar hamile kalacak ve bu kez üçüz doğuracak. Kocasıyla boşanmasını askıya alacak ve evdeki çocuklara bakabilmek için bir kreş açacak.
* Arda Turan, tekrar futbol oynamaya Sinem Kobal da nihayet oynadığı rolün hakkını vermeye başlayacak. Sezon bitiminde evlenecekler. Nikah şahitleri Aziz Yıldırım ile Adnan Polat olacak.

Twitcem’ler

* Tekeşlilik insanı alkolik yapıyormuş! Alkolik olmak istemiyorum. Tek eşliliği bırakıyorum.
* iPad’imdeki, IBan numarama iPadban’ım mı denir? i harfini neden Ay diye okumaya başladık? ‘Ay inanmıyorum’ yerine i-İnanmıyorum desek olur mu?
* İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü fuhuş operasyonuna ‘Barbi’ kod adı vermiş. Ken duysa kimbilir ne kadar üzülür.
* Ukalalıktan zengin olunsa bizim memlekette fakir insan kalmazdı!
* Adnan Polat’ı eşi bile suçluyormuş. Kadın sağlam Galatasaraylıymış.
* Behzat Ç’nin Ç’si ‘çirkin’ anlamına mı geliyor?
* İyi haber: Otomobil satışında Cumhuriyet tarihinin rekoru kırılmış.
Kötü haber: Satılan otomobilleri kullanacak yol, park edecek yer yok!
* Ferhat Göçer düet yapmaya doymuyor. Şimdi de bir reklamda Cüneyt Arkın’la beyaz önlükleri giyip ‘doktor düeti’ yapmış.
* Yeni stand-up gösterilerinin bileti 3 gün içinde tükenen Cem Yılmaz, 1 milyon dolar kazanacakmış. Desenize gidenler gösterinin sonuna, kendisi de bankaya kadar gülüyor.

DİĞER YENİ YAZILAR