Medyum “Cemuli”den 2010 tahminleri

Haberin Devamı

MAGAZİN:

GÜLBEN ERGEN: Milli Piyango’nun büyük ikramiyesi ona çıkacak. O da iyilik perisi imajını bozmamak için basın eşliğinde hepsini muhtaçlara dağıtacak.

SİBEL CAN: Evlenecek. Ancak bu kez evden çıktığında döndüğünde bir sürprizle karşılaşmamak için evdeki kasayı da yanında götürecek.

İBRAHİM TATLISES: Herkesle davalı olduğundan avukat parası vermemek için kendine özel bir üniversite açıp avukat olacak ve ortalığı kasıp kavuracak.

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ: Eski aşkı Deniz Seki ile barışacak ama eli maşalı karısı Nazire ile yeniden imam nikahı kıyacak. Nikahta Deniz Hanım şarkı söyleyecek.

HÜLYA AVŞAR: Tutumlu olmaya karar verecek. Kıllarından başlayacak. Kendine bir ağdacı dükkanı açacak.

FERHAT GÖÇER: Uzatmalı sevgilisi sinema eleştirmeni Ömür Gedik ile A.F.M.’de evlenecek. Davetlilere patlamış mısır ve kola dağıtacaklar.

AJDA PEKKAN: Ugg’lar gidecek ama süperstarımız bir yaş daha gençleşecek. Ne giyse, ne yapsa moda olacak.

CEM YILMAZ: ’Yahşi Batı’ filminden sonra ’Itab İşhay’ diye bir film çekecek. Bu nedir diye soranlara “GORA’dan sonra AROG’u yaparken sormuyordunuz ama“ diyecek.

SEDA SAYAN: Televizyonda eski formatına dönecek. Sabahların Sultanı olarak hayatını sürdürecek.

ACUN ILICALI: Show TV’yi ve Lig TV’yi satın alacak. Futboldaki maç ihalesini de kazanacak. Playstation firmasını da para peşin kırmızı meşin deyip satın alacak.

SERDAR TURGUT: Ertuğrul Özkök takıntısı devam edecek. Umre zamanı Ahmet Hakan’ı bir şekilde yok edip silah zoruyla da olsa Ertuğrul Özkök’üne kavuşacak.

ŞAHAN GÖKBAKAR: Yıl sonuna kadar üç beş tane daha Recep İvedik filmi çekip emekliye ayrılacak.

GÜLSE BİRSEL: ’Avrupa Yakası’nın Ataşehir’e taşınmış hali olan ’Anadolu Yakası’ adında yeni bir sit-com ile televizyona dönecek.

SİYASET:

Sessiz bir yıl bizi bekliyor.

- Başbakan Erdoğan, bağırıp çağırmaktan sesi kısılıp yorgun düşünce Baykal ve Bahçeli’ye artık sözlerle değil el ve kol hareketleriyle hitap edecek. Rakibinden geri kalmak istemeyen Baykal da bu uygulamayı benimseyecek ve elini, kolunu kullanarak karşılık vermeye başlayacak.

Devlet Bahçeli ise, inadından hem konuşmaya devam edecek, hem de el kol hareketleriyle ikisine laf yetiştirecek.

- Ergenekon davası ’bahtına çekiliş’ usulü devam edecek. Gözaltına alınanlar, davası görülmeye başlananlar hep Milli Piyango İdaresi’nin denetiminde yapılacak çekiliş sonrası belirlenecek.

- Bülent Arınç, Bülent Arınç; Kamer Genç, Kamer Genç gibi davranmaya devam edecek ama Mehmet Ali Şahin, Meclis’de sürekli kavgaları ayırmaktan bıkacak ve politikayı bırakıp kendisine daha sakin bir iş bulacak. Kick-boks hakemliği yapacak.

- Kemal Kılıçdaroğlu, Melih Gökçek ile ilgili yeni bir dosya açacak. Melih Bey de gelip o dosyayı elinden alıp ’cart’ diye yırtacak. Açılımla kapatım konuları yerine, ülkenin siyasi gündemini ”açmam kapatmam“ diye yeni bir tartışma alacak.

Siyasilerin kimi açmayacak, diğer bir kesim de kapatmayacak.

Neyi açmayıp neyi kapatmayacaklarını ise, referandum sonucu halkımız belirleyecek.

EKONOMİ:

Euro ve dolar düşecek, enflasyon minimuma inecek, işsizlik sona erecek, borsa çoşacak, emlak fiyatları normale dönecek, Ali Ağaoğlu sıfır peşin beş bin beş yüz ay vadeyle inşaat yapmaya devam edecek ve gördüğümüz tatlı rüya uyandığımızda kabusa dönecek. TEFE, TÜFE oranlarıyla ambale olacağız.

SPOR:

Basketbolda Dünya Şampiyonu olacağız. Ancak, cezalı olan yine bir Galatasaray’lı oyuncuyu bir başkasının formasıyla oynattığımızdan, kupayı bize vermeyecekler. Yüzme, bisiklet, voleybol, tenis, güreş, halter, atletizm ve bilimum diğer sporlarda her yıl olduğu gibi bu yıl da ne olursa olsun kimsenin umrunda olmayacak. İstanbul Park’daki Formula 1 yarışına bu yıl davetlilerden başka biz Türklerden kimse gitmeyecek.

Şansal Büyüka, dünyaya açılıp soyadını ’Big A’ olarak değiştirirken, Erman Toroğlu, ’Maraton’u alaturka tuvaletten bağdaş çökmüş vaziyette sunacak.

Telegol’de olay çıkacak. Serhat Ulueren’in ricası üzerine Sinan Engin, Ahmet Çakar’ı reyting için altına alıp iki buçuk saat dövecek. Hiç kimse ayırmayacak.

Beşiktaş’ın, Manchester United zaferini anlatırken Rüştü’yü her yerinden öptüğünü haykıran heyecan dozu yüksek spiker Ertem Şener tarafsızlığını korumak için diğer takımların kalecilerinin münasip yerlerine öpücüklerini paylaştırmak zorunda kalacak. Rüştü kıskançlık krizi geçirip elini kesecek!

Rıdvan Dilmen, Milli Takım’ın başına geçecek. Bu haberi duyan Milli Takım’a teknik direktör olma heveslisi Yılmaz Vural, Boğaz Köprüsü’nde şov yaparak numaradan intihara teşebbüs edecek. Delgado’dan umudunu kesen Beşiktaş,10 numaralı formayı Sergen Yalçın’a verecek.

Nihat Kahveci’nin ayağına çarpan bir top gol olacak.

Avrupa temsilcilerimiz ilk turda annelerinin ligine dönecekler.

Fenerbahçe ligi az farkla şampiyon bitirecek.

Ancak Galatasaray, Fenerbahçe’yi Ali Sami Yen’de bu kez farklı yenecek ve buna çok içerleyen Aziz Yıldırım, tıpkı Zico gibi Daum’u da kovacak.

Cimbomlu Rijkaard, takımını sezon bitiminde kampa almaya karar verecek.

Kayserisporlu Makukula, arıza yaptığında kendi kalesine attığı gollerle birlikte açık ara gol kralı olacak.

Dünya Futbol Şampiyonası’nı İspanya kazanacak.

Ayda 1 trilyon küsürata TRT’ye yorumcu olan Fatih Terim ”Biz onları az kalsın yeniyorduk“ diyecek. Üste para verip TRT’de çalışan Ömer Üründül ise, kontrollu yorumlarıyla bizi ekran başında uyutmaya devam edecek.

DİĞER YENİ YAZILAR