Makyajsız ünlüler

Haberin Devamı

Hollywood’un dünyaca ünlü yıldızları hacker kurbanı oldu. Aralarında Jennifer Lawrence, Kate Upton, Rihanna ve Selena Gomez’in olduğu 101 Hollywod ünlüsünün kişisel hesapları ‘Original Guy’ lakaplı bir sanal korsan tarafından hacklendi.Yüzlerce mahrem fotoğrafları internet alemine yayıldı. Sızıntı skandalı kurbanlarından 24 yaşındaki Emma Watson Twitter hesabından “Kadın mahremiyetimin ihlal edilmesi kadar sosyal medyada yapılan yorumlar nedeniyle insanların empatiden yoksun olduğunu görmek kötü’’ diye yazdı. 4chan isimli forum sitesinde açıklama yapan hacker daha elinde 400’den fazla yeni fotoğraf olduğunu ve bunları zamanla yayınlayacağını bildirdi. Bence hacker kurbanı ünlü güzeller boşuna üzülüyor. Hollywood’ta çıplak fotoğrafları veya video görüntüleri yüzünden popülaritesini kaybeden bir ünlü şimdiye kadar olmadı. Bilakis hepsinin şöhreti ve işleri arttı. Tıpkı Paris Hilton ve Kim Kardashian gibi. Porno filmlerinden sonra kısmetleri açıldı. Ünlü yıldızların asıl korkmaları gereken anadan üryan değil, makyajsız, bakımsız haldeyken çekilmiş fotoğraflarının ortaya çıkması. Asıl kabusu işte o zaman yaşarlar. Bizdekileri gördünüz. Bayram sabahı Diva Bülent Ersoy ya da Bülent Abla ya da nam-ı diğer Babla. Geçen hafta da Yıldız Tilbe. Amanin Booo yani!

Koyunların kaderi mi bu?

Denizli’nin Çal ilçesine bağlı Aşağıseyid köyünde 8 asırdır devam eden bir gelenek var. Sudan koyun geçirme yarışları. 5 bin vatandaş izlemiş.

29 koyun sahibi katılmış.Yarışma Menderes Nehri üzerinde yapılıyor. Amaç koyunların sahiplerinin peşinden suya atlayıp düzenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmeleri. Koyunları güllük gülistanlık boyamışlar. Başarılı koyunları sahipleri öperek kutlamış. Şimdi ben ne düşündüm biliyor musunuz? Çok yakında Kurban Bayramı geliyor. Bunlar beraber suya atladıkları koyunları kesecek mi? Koyun sahibine dönüp: ‘’Yahu daha bir ay önce beraber yüzüyorduk. Şimdi beni kesmeye kalkıyorsun? Ayıp oluyor ama” demez mi?

Sinem’in çifte nispeti

Sinem Kobal eski göz ağrısı Arda Turan’ın yeni bir sevgili bulduğuna dair çıkan haberler üzerine tepkisini göstermiş. Yeni imajıyla Selena günlerinden çok daha kadınımsı olan güzel oyuncu sevgilisi İbrahim Çelikkol ile bir fotoğrafını Instagram’da takipçileriyle paylaşmış. Zamanlama açısından ikisi ard arda geldiğinden Sinem’in bunu Arda’ya nispet olsun diye yaptığı söyleniyor. Ne amaçla yaptığını bilemem. Ama bildiğim birşey var o da biz bu Sinem ile İbrahim ikilisinin birlikte normal bir yerde çekilmiş normal bir pozunu sanırım göremeyeceğiz. Bundan bir süre önce Sinemlerin balık tutarken çekilmiş bir fotoğrafı çıkmıştı. Bu seferde kocaman köpekleriyle birlikte. Hatta köpek Sinem’den büyük diyebilirim. Arda’nın da iki ufak köpeği var. Sinem’inki onları hap diye yutar. Nasıl çıkartacağına da kendi karar verir. Yani nispet varsa çifte nispet var.

Kadırgalı Aysel

Seda Sayan iyidir hoştur sevecendir ama üstüne varılırsa durum değişir. Seda yeni başlayan programına iki eşini öldüren adamı çıkardığı için tepki almış. Meclis’te ayakkabı fırlatma tehditiyle gündeme gelen CHP’li vekil Aylin Nazlıaka, programı RTÜK’e şikayet edeceğini söylemiş. Seda da bunu üzerine açmış ağzını yummuş gözünü. ‘’Sakın bana bulaşma. Perişan ederim’’ demiş. Bence Aylin Hanım, Seda’nın sözünü dinlemeli. Sabahların Sultanı gider Kadırgalı Aysel gelirse sonra kaçacak yer arar!

DİĞER YENİ YAZILAR