Madonna Lady Gaga

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

Müzik dünyasında sıra dışı şarkıcı Lady Gaga fırtınası esmeye devam ediyor. Lady Gaga MTV müzik ödüllerinde 4 ödül birden kazandı ve geceye damgasını vuran isim oldu. Geçen yılki törende şarkıcı Britney Spears’ın kalçalarını elleyen Lady Gaga bu kez de 19 yaşındaki oyuncu Hayden Panettier’in kalçalarını sıktı. Ne yapsa olay olan marjinal süperstar Lady Gaga’yı kutlamak gerek.
Herkes onu konuşuyor ama o sadece kendinden bahsettirmekle kalmıyor aynı zamanda işini de son derece iyi yapıyor. Lady Gaga, tıpkı dünyaca ünlü süperstar popçu Madonna gibi güzel bir kadın değil. Ama yine tıpkı Madonna gibi cüretkar giysileri ve muhteşem şovuyla fiziki eksikliğini kapatıyor. Sesi ve şarkıları da Madonna’nınkiler gibi gayet başarılı. Lady Gaga, aslında benim gözümde genç ve çok daha çılgın bir Madonna. Ama 50’sine geldiğinde Madonna gibi formda ve dimdik ayakta kalabilecek mi, onu zaman gösterecek.

Michael Jackson mezarında bile rahat değil

Pop müziğin efsane isimlerinden Michael Jackson hayatta iken rahatsız bir yaşam tarzı sürdü. Ağzı, burnu kapalı elinde eldivenler, ten rengini değiştirinceye kadar devam eden ameliyatlar onu ‘yaratık’ durumuna sokmuştu. Çocuklara olan aşırı sevgisi yüzünden başı derde giren Michael, ölümünden sonra da çok konuşuldu. Son olarak ünlü pop ikonun zamansız ve talihsiz ölümünden özel doktoru Conrad Murray, suçlu bulundu. Ancak olay bununla da kapanmadı. Babası Joe Jackson "Adalet henüz yerini bulmadı. Michael’ı Beatles eserlerinin telif haklarını satın aldığından beri mahvetmek istiyorlardı" şeklinde bir açıklama yaptı. Annesinin Michael’ı kendisinden daha çok dövdüğünü itiraf etti. Michael Jackson’un ayrıca uyuşturucu ve alkol bağımlısı olduğuna dair iddialar ortaya atıldı. Ölümünden sonra para basmaya devam eden Michael, bu dünyada rahat edememişti, şimdi mezarında da rahat bırakmıyorlar.
İşin özeti bu!

Gutibye

Beşiktaş’ın büyük ümitlerle transfer ettiği Real Madrid’in yıldızlarından İspanyol futbolcu Guti canım Türkiyem’de büyük hayal kırıklığı yarattıktan sonra ülkesine geri döndü. Guti hiçbir önemli Kara Kartallardan aldığı paranın karşılığını veremedi. Taraftarların ilgi ve sempatine hiçbir zaman layık olamadı. Son zamanlarda kadroya bile giremedi. Belli ki Guti, Madrid’den İstanbul’a tatil yapmaya gelmiş. Kafasında futbol oynamak yokmuş. Ya da bizdeki futbolu küçümsedi. Çalışmak işine gelmeyince de kendini gece alemlerine verdi. Teknik Direktör Carvalhal da Guti’yi takımdan aforoz etti. Kimse Guti’nin, "Hocamla yıldızımız barışmadı" palavrasına kulak vermesin. Hocası deli mi? İşine yarasa Guti gibi bir yeteneği oynatmaz mı? Guti, şovunu sahada değil, gece kulüplerinde yapmayı tercih edince sepet havasını yedi. Gutibye Guti!

Lagaluga

Canım Türkiyem cep telefonuyla konuşmada rekor kırmış. Ceple konuşma süresi 257’den 270 dakikaya yükselmiş.
Avrupa’da bu konuda liderliği ele geçirdiğimiz söyleniyor. Doğrudur. Telefonda konuşmaya bayılıyoruz. Karşı karşıyayken iki laf edemeyenler bile telefonda bülbül kesiliyor. Cep telefonunun kulaklığı olmadığında kendini çıplak hissedenler var. Herkes etrafta özel koruma görevlileri gibi dolaşmaya başladı. Araba kullanırken, sokakta yürürken, yemek yerken, alışveriş yaparken hatta tuvalette işini görürken bile cep telefonuyla konuşanlar var. Bu kadar çok anlatacak neyimiz var anlamak mümkün değil. Cep telefonları ve toplantılar... Verimi düşüren iki başlıca unsur. Konuş babam konuş, sonra toplantıda konuşulanlar için tekrar konuş babam konuş. İşin özeti sıfıra sıfır elde var sıfır. Lagaluga deyince üstümüze yok!

DİĞER YENİ YAZILAR