Lady Gaga Türk hamamında

Haberin Devamı

LADY GAGA yakında konser vermek için ülkemize geliyor.Batılılar lokumumuz ve hamamımızın ününü bilirler. Bizden bir laf açıldığında ‘Turkish delight’, ‘Turkish bath’ deyip dururlar. Lady Gaga da ‘’Türkiye’ye gelir gelmez Türk hamamına gideceğim, aklanıp, paklanacağım’’ demiş.

Bizim hamamlar iyidir, güzeldir, dünyaca meşhurdur ama aklayıp paklamaz.

Öyle olsa yerli kuyruğundan hamama girmek için yabancılara sıra gelmezdi.Cinsiyetini androjen olarak tanımlayan, çiğ etten bir elbise, çanta, çizme ve cüzdanla sahneye çıkan, plastik baloncuklardan Kurbağa Kermit’e kadar birbirinden uçuk kostümlerle boy gösteren, siyah korseyle şov yaparken siyah giymiş bir dansçıya boynunu kemirterek ortalığı kan gölüne çeviren, ABD Başkanı Obama’nın resmi davetine 41 santim topuklu ayakkabıyla giden, ne zaman nerde ne tür bir çılgınlık yapacağı hiç belli olmayan Lady Gaga, bizim hamamlarda ne aklanır ne paklanır.

Sadece kemikleri çatırdayana kadar bir güzel keselenir.

O kadar!

Asansör fobisi

ALİ AĞAOĞLU’NUN 23 yaşındaki sevgilisi Hazal’da bir ‘asansör fobisi’ oluşmuş. 32. kattan yere çakılan asansör faciasını duyduğundan beri asansöre binmeye korkuyormuş. ‘’10 kat çıkıp istemsiz spor yapıyorum’’ diye bir tweet atmış. Sonuna da gülücük işareti koymuş. Tepkiler yağmaya başlayınca önce tweetini silmiş. Sonra da ’’Kötü kalpli insanlara yeterince sarılmamışlar. Ondan böyle olmuşlar, çok düşünerek ya keyfini ya da keçileri kaçırırsın’’ diye yazmış.

Hazal’a birileri söylemeli. Onun yaşında istemsiz spor yapmayan, ilerde istemli spor yapmakta zorlanır. Ayrıca eleştirilere kendin dahil kimsenin anlamadığı saçmasapan bir cümle ile yanıt verirsen bu kez komik duruma düşersin. Aman düşmek demeyelim. Asansör fobisi varmış ya... Ağaoğlu’nun gökdelenlerine de istemsiz spor yaparak çıkıyorsa işi oldukça zor !

Laleli bavul hattı

LALELİ, İstanbul içinde bir semt olabilir ama kendi moda ve alışveriş festivali var. İstanbul Fashion Week’ten hemen önce Laleli esnafı kendi sokak defilesini gerçekleştirmiş.

Mesih Paşa Caddesi’ne 250 metre uzunlukta rekor bir podyum kurmuşlar. Halkın büyük ilgi gösterdiği defilede Serdar Ortaç’ın İrlandalı eşi Chloe Loughnan ile Alman oyuncu Wilma Elles mankenlik yapmış. Defilenin sonunda manken şarkıcı Ayşe Hatul Önal, hem 12 Dev Adam’ın hem de Trabzonspor’un marşı olan ‘’Çak Bi Selam’’ isimli parçasını seslendirmiş. 250 metrelik podyum rekor olabilir ama daha çok daha kazançlısını yapabilirler. Laleli’den Rus sınırına içinde insanların yürüyebileceği bir boru hattı döşesinler. Bavul ticareti yapanlar için büyük kolaylık. Ne defileye gerek kalır ne de mankenlere.

Uyuz oldum abi

İSTANBUL’DA bir klinikte uyuz hasatalığına rastlanmış. Yoğun bakım ünitesinde çalışan 7 kişi kaşınmaya başlamış.
5 hemşire ile 2 taşeron işçide uyuz hastalığı tespit edilmiş. Hastalık henüz başkalarına bulaşmamış.
Kliniğin kapatılması söz konusu değilmiş. Kapatmasınlar zaten.

Biz İstanbul’da uyuz olmaya alışığız. Trafiğe bir çıkıyorsunuz hatalı sollamalar, güvenlik şeridini kullananlar, sinyal verdiğinde geçiş hakkını kendinde sananlar, otoyollarda makas atarak sürat yapanlar, arabaya çarpacakmış gibi üstüne üstüne yürüyen yayalar, yerli yersiz çalınan kornalar, gel de kaşınma, gel de uyuz olma, ‘Kıl oldum abi’ OUT, ‘Uyuz oldum abi’ IN!

DİĞER YENİ YAZILAR