Kutsal kadın, dahi adam ve çocuklar

Ebru Şallı, eski eşinden olan 3 ve 8 yaşındaki iki oğluyla popçu sevgilisi Sinan Akçil’in evine gitmiş.

Haberin Devamı

4 ay önce boşandığı çocuklarının babası bunu duyunca kıyameti kopartmış. Neden ki? Ebru, Sinan için dahi adam diyor. Sinan da Ebru’yu kutsal kadın olarak görüyor. Kutsal kadın, dahi adamın evine çocuklarını götürse ne olur? Nasılsa aralarındaki saygıdan, sizli, bizli ve son derece resmi konuşuyorlardır.

Birbirlerini dahi ve kutsal olarak gördüklerinden davranışlarında da bir mesafe vardır. O yaştaki çocuklar için bu devirde bundan daha iyi bir örnek olabilir mi?

Fatih Hoca gitti...Kutsal kadın, dahi adam ve çocuklar
Derbide Fenerbahçe’ye Şükrü Saraçoğlu’nda yine yenilen Galataray’da çöküntü devri başladı. Bunun böyle olacağı belliydi. Sarı kırmızılıların kısıtlı yetenekleri olan bir kadrosu var. Chedjou, Dany, Riera, Engin Baytar, Emre Çolak, Aydın Yılmaz ve Ceyhun Gülselam Galatasaray’da oynayabilecek kapasitede oyuncular değil. Sabri’nin de futbolu bırakıp amigoluk yapma zamanı geldi. İtalyan hoca Roberto Mancini sudan çıkmış balık gibi. Ne yapacağını bilemiyor. Bu takımı ancak ve sadece Fatih Hoca toparlayabilirdi.

O gitti Galatasaray bitti!

Miss Piggy Boğaz sularında

İstanbul Boğazı’nı Ekim ayında yüzerek geçen domuzlar hakkında soruşturma açılmış.

Kuzey ormanlarının korkunç bir katliama maruz kalması nedeniyle dünyada ilk kez domuzların iki kıta arasını yüzerek geçmek zorunda kaldıkları belirtilmiş. Avrupa'dan Anadolu'ya yüzerek geçen domuzların aslen Anadolu yakası mı yoksa Avrupa yakasından mı oldukları bilinmiyor. Denizin içinde köpek gibi yüzen ve fok balıklarına benzeyen domuzların yüzmeyi nasıl veya kimden öğrendikleri de merak konusu. Tekneyle yanlarına giden bir balıkçı anneli ve yavrulu 10 tane domuz gördüğünü iddia etmiş. Dişleri çok keskin olduğu için fazla yaklaşamamış. Demek domuzlar sinirlenince dişlerini gösteriyor. Ben de Miss Piggy nerde diye merak ediyordum.

Meğer Boğaz sularında ailesiyle yüzüyormuş. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde köprü trafiğindeki araçlardan daha çabuk karşıdan karşıya geçtikleri kesin. Yakında boğazın lüferi gibi domuzunu da balıkçı tezgahlarında görürseniz sakın şaşırmayın!

Türkiş style soygun

Geçtiğimiz hafta iki tuhaf soygun haberi gündeme damgasını vurdu.

İlki Samsun’dan geldi.

Pizzacıda çalışan ve gece siparişini müşteriye götüren 27 yaşındaki bir adamın yolunu kesen iki soyguncu "Ya pizzayı verirsin ya canını" diye bıçak çekmiş. Saldırganlar bir kutu pizzayı alıp kaçmış. Adam karakola gidip şikayetçi olmuş. Bunlar hayatımda duyduğum en ‘aç’ soyguncular olmalı.

Soyduklarının cebindeki parayı değil elindeki pizzayı istiyorlar.

Bıçakları da hazır hemen dilimleyip yiyecekler. Diğer ilginç soygun ise Adana’da cereyan etmiş. Bir bankaya kar maskeli 25 yaşlarında bir genç gelmiş. Sarhoş olmasına rağmen tabancasıyla güvenlik görevlisini etkisiz hale getirmiş.

Vezneden aldığı 75 bin lirayı poşete doldurup bir halk otobüsüne binip kaçmış. İki durak sonra otobüsden inip izini kaybettirmeyi başarmış.

Demek canım Türkiyem’de... O kadar meteliksiz soyguncular var ki, banka soyduktan sonra olay yerinden kendi aracıyla veya taksiyle değil halk otobüsüyle kaçıyor. Ve... yüzünde kar maskesi elinde tabanca olan bir soyguncu otobüsten inmek için otobüsün duracağı durağı bekliyor!

DİĞER YENİ YAZILAR