Kuruyan kadınlar kervanı

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

Hollywood’un gözde çifti Demi Moore ile Ashton Kutcher’ın evliliğine nazar değdi. Mr Kutcher kendisinden 15 yaş büyük eşini yine kendisinden 10 yaş küçük bir kadınla aldatırken yakayı ele verdi. Üstelik bu eylemi karısıyla 6. evlilik yıldönümlerine rastlayan gecede gerçekleştirdi. Kadınlık gururu fena halde incilen Mrs Moore bir süre pek ortalıkta görünmedi. Ancak geçen gün yeni filmi ‘Margin Call’un New York’daki galasına katılmak zorunda kaldı ve güzel oyuncunun aşırı derecede kilo kaybettiği göze çarptı. Üzüntüden bir deri bir kemiğe dönen Mrs Moore’un kurumasına nedeni hiç şüphesiz eşi tarafından aldatılması olmuştur.
Hiçbir kadın ihanete uğradığını unutmaz ve affetmez. Unutmuş ve affetmiş gibi yapsa bile asla aklından çıkarmaz. Onun için en sağlıklısı kadınların kendilerini aldatan erkeklerden bir an önce kurtulmalarıdır. Aksi halde hayat iki taraf için de zindan olacaktır. Kadın kurumaya adam da bildiğini okumaya devam edecektir. Mrs. Moore gururunu bir yana bırakıp eşi Mr.Kutcher’la birlikteliğini yürütmenin yollarını arıyorsa uzun vadede kendisine daha da yazık edecektir. Çünkü Mr Kutcher artık kesinlikle rahat durmayacaktır. Kuruyan kadınlar kervanına katılmak istemiyorsa Mrs. Moore, gözü oynaşta eşi Mr. Kutcher’ı bir an önce şutlamalıdır. Yoksa onu ne Kabala kampı ne de Hollywood’un en pahalı evlilik terapisti kurtarabilir.

Çakma çanta

Sosyetenin popüler genç kızı Celal ve Şebnem Çapa’nın kızları Ceylan, tencereci sevgilisinden ayrılmış. İddiaya göre ayrılığın nedeni de çakma bir çantaymış. Sevgilisi Ceylan’cığa ünlü bir markanın son model çantasını hediye etmiş. Ceylan’cık stili kendisine uymadı diye çantayı değiştirmek için mağazaya götürdüğünde şok gerçekle karşılaşmış. Çanta sahte çıkmış. Hem zor durumda kalmasına hem de taklit bir çantaya layık görülmesine kızan Ceylan’cık ilişkisini derhal noktalamış. Hiç vakit kaybetmeden de kendisine yeni bir sevgili bulduğu söyleniyor. Ceylan’cığın aniden eski göz ağrısı durumuna düşen tencerecilik yapan arkadaşın niyeti acaba zaten ondan ayrılmak mıydı diye düşünmeden edemiyorum. Yoksa cemiyet hayatının kurdu haline gelmiş, alfabeden önce markaları ezberleyen ve dünyaya geldikten sonra anne veya baba bile demeden büyük bir olasılıkla ‘Gucci’ diyen Çapa’ların kızına neden çakma çanta hediye etsin?

DİĞER YENİ YAZILAR