Kurban Bayramı’nda millet kurbanlarını kesiyor ama asıl kim kimin kurbanı?

Haberin Devamı

KİM KİMİN KURBANI?


YİĞİT ŞARDAN: Galatasaray Yönetim Kurulu’nun kurbanı. Asırlık şanlı tarihine leke düşürecek basketboldaki skandaldan sonra istifasını vermek zorunda kaldı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU: Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurbanı. Ne zaman bir olay çıksa ortalığı yatıştırması için onu görevlendiriyorlar. Son olarak Onur Öymen’in sözlerinin yarattığı infiali dindirmeye çabalarken protestolara muhatap oldu.

CHRISTOPHER DAUM: Geçen haftaki derbide eskiden çalıştırdığı Beşiktaş’a

3-0 yenilen Fenerbahçe’nin Alman teknik direktörü, eskiden Fenerbahçe’nin başında olan eski kurtlardan Mustafa Denizli’nin kurbanı oldu.

ALARA UZAN: Yunanlı bir futbolcuyla aşk yaşadığında, boşanmak üzere olduğu iddia edilen eşi Cem Uzan’la olan evlilik sözleşmesine kadar son günlerde habire gündeme gelen melek yüzlü Alara, eşinin peşindeki TMSF’nin kurbanı oldu.

YEŞİM SALKIM: Ağzına ayar çekmeye çalıştığı ancak ayarsız ağzı sayesinde para kazanan ve ona aklınca hakaret eden Okan Bayülgen’in kurbanı oldu.

DENİZ SEKİ: Ulu orta yasak aşk yaşadığı ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici’nin eli maşalı eşi Nazire Hanım’ın beddualarının kurbanı oldu.

BJK: Başkan Yıldırım Demirören’e kurban. Öyle bir borç biriktirdi ki IMF gelse temizleyemez.

GÜLSE BİRSEL: Avrupa Yakası’nın kurbanı. Dizi bitti ve Gülse göz önünden gitti.

AZİZ YILDIRIM: Fenerbahçe’ye kurban. Tüm hayatını kulübe adadı.

ATİLLA OLGAÇ: Kurtlar Vadisi’nin Kılıç’ı tam anlamıyla dilinin kurbanı oldu.

CEM YILMAZ: Gişede Recep İvedik’lere kurban gitti. Son umudu Yahşi Batı.

ŞAHAN GÖKBAKAR: Recep İvedik’e kurban. Kıllı, küfürbaz, iğrenç bir karaktere büründükten sonra kimse artık onu normal haliyle görmek istemiyor.

IVANA SERT: İkoncan olma hevesine kurban. Her fırsatta yeni cicileriyle poz vermeden duramıyor.

EREN TALU: Seyrantepe kurbanı. Yarı kalan projeyle birlikte evliliği de bitti.

TANJU ÇOLAK: Devler Ligi kurbanı. Yenildikçe mızıkçılık yapmaya başladı.

SEDA SAYAN: Yanlış format kurbanı. Önce Susma yaptı olmadı sonra Yalnız Değilsiniz’i denedi o da olmayınca ekrana ara vermek zorunda kaldı.

EZEL AKAY: 7 Kocalı Hürmüz filminin yönetmeni canlı yayında kendisini fena halde azarlayan ünlü sanatçı eski Hürmüzler’den Ayten Gökçer’in kurbanı oldu.

BEKİR COŞKUN: Fatih Altaylı’nın kurbanı. Gaza geldi, gazete değiştirdi, yazılarının eski tadı tuzu kalmadı.

DEMET AKALIN: Parmak iziyle girildiğini açıkladığı yatak odası hakkında “Orası sevgili değiştirdikçe ikinci şubenin arşivine döner” diyen Müjde Ar’ın kurbanı.

EBRU ŞALLI: Sıska olma tutkusunun kurbanı. Şişmanları kızdırdı. Az daha onu suşi yapıp çiy çiy yiyeceklerdi.

İMAMBAYILDI

Memur grevleri sırasında imamlar ezan okumaya devam edip, ezan aralarında da cemaate, memurların greve gitme nedenlerini anlatacaklarmış. Greve giden memurların çoğu bile neden greve gittiklerini bilmezken imamlara neden böyle bir görev verip, fazla mesai yüklüyorlar? Müminler, sanki grevle ilgili bilgi sahibi olmak için mi camiye gidiyor? İmamları öyle karman çorban işlere karıştırmak doğru değil. Sessiz, dingin, vukuatsız bir hayat sürmeye alışmışlar. Sonra aralarında strese girip imambayıldı olanlar çıkarsa ayıkla pirincin taşını!

CEM CITY

HAFTANIN KOKUSU: LİMON KOLONYASI

Haber kanalı 24, spikeri Bahar Feyzan’ın işine limon kolonyası kokusuna olan olumsuz yaklaşımı yüzünden son verdi ve limon kolonyası haftanın kokusu oldu. Lavanta kolonyası limonun bu zaferini kıskandı. Sigara yasağından sonra kapalı alanlarda yasaklanan tütün kolonyası ise “Keşke limonun yerinde olsam” dedi!

HAFTANIN ÇADIRI: KADDAFİ’NİN ÇADIRI

Libya lideri Kaddafi, her ziyaret ettiği ülkeye götürdüğü ve kaldığı dünyaca ünlü çadırında bu kez kendisini ziyaret eden Başbakan Erdoğan’ı ağırladı. Kaddafi, 13 yıl önce Erbakan’ı aynı çadırda Kürtler yüzünden azarlamıştı. Erdoğan’ı ise İsrail Cumhurbaşkanı Peres’e Davos’ta yaptığı “One Minutes” çıkışından dolayı kutladı.

HAFTANIN ŞARKISI


SULUKULE EKİBİNDEN “ÇADIRIMIN ÜSTÜNE ŞIP DEDİ DAMLADI” (KANKAMIZ KADDAFİ AMCAYA BAYRAM HEDİYEMİZ OLSUN )


HAFTANIN MÜJDESİ

LİBYA’YA GİDEN TÜRKLERE VİZE UYGULAMASININ KALKMASI! (Oh be dünya varmış. Nihayet Libya’ya rahat rahat gideceğiz.)


HAFTANIN GÜZELİ


IVANKA TRUMP

Ütülü paspas saçlı

babası emlak kralı

Donald Trump kadar

çalışkan ve becerikli,

annesi Ivana kadar

da zarif ve güzel.

HAFTANIN GARİBİ

Uzun zamandır ortada yoktu. Bir telelevizyon programına çıktı. Aylardır zaten gitmediği ve yapmadığı VJ’lik işinden kovuldu. İşin garibi onunla da haber oldu!

HAFTANIN BAĞIŞI

HÜRRİYET YAZARI AYŞE ARMAN “ALYA, SEVGİLİM VE BEN... BİZİM AİLENİN HİKAYESİ” ADINDA KIZI, EŞİ VE KENDİSİNİ ANLATTIĞI BİR KİTAP ÇIKARTIYORMUŞ. “ANASINI SATAYIM GELİRİ DE LÖSEV’E GİTSİN” DEMİŞ. İŞTE BEN BUNA BAĞIŞ DERİM! BAĞIŞ YAPACAKSAN “ANASINI SATAYIM” DİYEREK YAPACAKSIN. DAHA GERÇEKÇİ VE İÇTEN OLUYOR.

HAFTANIN MERAKI

AYŞE ARMAN, BUGÜNE DEK AİLESİYLE İLGİLİ GAZETE KÖŞESİNDE YAZMADIĞI NE KALDI Kİ, YETMEMİŞ BU KONUDA BİR DE KİTAP DÖKTÜRMÜŞ?

BAYRAMDA VERİLECEK SİZE YARARI OLAN BAHŞİŞLER

Makbule geçer geri dönüşü olur

1) Hizmetçi, dadı

2) Kapıcı, güvenlik

3) Şoför, ulaştırma

BAYRAMDA VERİLECEK SİZE EN YARARSIZ BAHŞİŞLER

Ne makbule geçer ne geri dönüşü olur...

1) Kendi çocuklarınız

2) Akraba çocukları

3) Mahalledeki çocuklar

DİĞER YENİ YAZILAR