Köprüleri yıkmayacaksın

Usta şarkıcı Kayahan, uzun yıllardır küs olduğu ünlü şarkıcı Nilüfer’e zeytin dalı uzatmış.

Haberin Devamı

Barışmak istediğini ve Nilüfer’in geçenlerde çıkan son albümünü çok beğendiğini söylemiş. Kayahan’ın öfkesi zamanla geçmiş olmalı. Nilüfer için demediği kalmamıştı. Kıyamet kopsa bir daha onunla bir araya gelmez gibi bir izlenim bırakmıştı. Birdenbire ne oldu da Kayahan cephesinde durum değişti? Nilüfer ile birlikte çalışmak ve daha fazla para kazanmak fikri mi cazip geldi? Ahmet Özhan ile Emel Sayın’ı mı örnek aldı? Bu dünyada kimseyle aranızdaki köprüleri yakmayacaksınız. Yarın ne olur bilinmez. Dostluk olsun, iş ilişkisi olsun. Köprüler sağlam kalmalı. Temelinden uçurursan geri dönmek zor ve uzun olur. Kayahan ve Nilüfer gibi birbirlerine karşılıklı yararı dokunacak bir iş bağlantısını koparmak çok anlamsız. İnanmıyorsanız Zeki Alasya ile Metin Akpınar’a sorun!

Çok eşli Erman

Eski kabzımal, hakem emeklisi ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, bugüne dek birçok gafa imzasını atmıştır. Çoğu da bel altıdır. ‘Maraton’ yıllarında o zaman Galatasaray’da top koşturan ve ertesi gün evleneceğini açıklayan Ümit Karan’a canlı yayında "Bugün patlama yaptı 3 gol attı. Peki bütün golleri bugün mi attı, yarına golü kaldı mı?" diye soru sordurmaya çalışması hafızalardan silinmemiştir. Aklına estiği gibi konuşmasıyla tanınan Erman Bey, son olarak ‘Tek eşli değilim karım da biliyor’ diyerek kariyerinin en büyük gafını patlattı.
Evli ve bir çocuk babası olan ünlü yorumcu, "Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Bakıyorum da herkes oynuyor, alayı oynuyor" diye ilave ederek açık sözlü davrandığını da vurgulamış. Bu gafından sonra dokuz köyü bilmem ama eşi onu evinden kovsa yerden göğe kadar haklıdır. Erman Toroğlu, 4-5 yıldır kağıt üzerinde evli olduğunu söylemiş ve evli olduğu sürece bu tip olayların olmadığını iddia etmiş. Büyük bir olasılıkla Erman Toroğlu ünlü olduktan ve paraya para dememeye başladıktan sonra etraftaki tahriklere kendini kaptırdı. Eşi de sesini çıkartmadı. Ancak durum kontrolden çıkınca taraflar birbirlerinden koptular. Şimdi bunu "Tek eşli değilim, karım da biliyor" açıklamalarıyla dillendirmek kadar gereksiz bir şey olamaz. Ancak korkarım bu sözler Erman Bey’in söylediği son gereksiz ve saçma şeyler olmayacak. Vay çok eşli Erman vay!

Telefon şakaları

Küçüklüğümden beri telefonla insanları işletmeye bayılırım. Ancak bu şakaları kimseyi üzecek veya yüreklerine indirecek şekilde yapmam. Capital Radio 101 FM"de hafta içi her sabah 07.00-10.00 arası yayınlanan ‘Back Up Morning Show’ programımdaki yeni tele-şaka bölümü için canım Türkiyem’in her yerinden istekler geliyor. Uygun gördüklerimizi yapmaya çalışıyoruz. Bazılarını zaten yapmamıza imkan yok. Çünkü öyle haince şakalar istiyorlar ki, şakazedenin yerine kendimi koyduğumda tüylerim ürperiyor. Bu tür kötü şakaları ne benden isteyin ne de kendiniz yapmaya kalkışın. Web sitemde (www.cemceminay.com) telefon şakalarına yer veriyoruz. Sadece gülmek ve eğlenmek için. Bu çerçeve içinde şaka yapılmasını istediğiniz kişi ve konuları sitedeki iletişim bölümüne ayrıntılarıyla yollayabilirsiniz! Tamam mı?

Delikanlı Erkan

Oyuncu Erkan Petekkaya aradı. Geçen haftaki "çiklet krizi" yazıma üzülmüş. Olayın medyaya yansıtıldığı gibi olmadığını söyledi. İddia edildiği gibi otelde herhangi bir çiklet krizi yaşanmamış. Söylenilenler doğru değilmiş.
Ressam Günseli Kato’nun konuşmasından sonra Erkan Bey’in yaptığı da ince bir espriymiş ve anlamsız kaçmamış. Erkan Petekkaya delikanlı bir adama benziyor. Tevazu içinde anlattıklarına ve samimiyetine inanmamak mümkün değil. Özü, sözü bir gibi geldi bana. Onu üzmek istemem. Zaten "Düzeltirim ama sen de artık Caroline’i bırakıp evine döneceksin" dedim, kabul etti. Herkes rahat etsin.

DİĞER YENİ YAZILAR