Komplekssiz Burcu

NTV’nin dünya güzeli spikeri Burcu Esmersoy, selülitlerinin olduğunu itiraf etmiş

Haberin Devamı

NTV’nin dünya güzeli spikeri Burcu Esmersoy, selülitlerinin olduğunu itiraf etmiş. Selülitleri görüntülenmesin diye mayo giyemeyen, bacak bacak üstüne attığında kameralardan bucak bucak kaçan ünlü hanımlarımızın kulakları çınlasın. Hani selülitleri kazayla ortaya çıktığında güneş ışığını suçlayanlar var ya onlar. Burcu o kadar komplekssiz ki hayran olmamak elde değil. Kadın dediğin Burcu gibi olmalı. Selülitlerinin olup olmaması önemsiz. Doğal ve samimi olmak önemli. Yoksa biz ne selülitler gördük de yılmadık öyle değil mi beyler?

Şahan boşuna kızmış!

Şahan Gökbakar nam-ı diğer Recep İvedik, yıllar önce televizyon projesini çöpe atan Okan Bayülgen’e öfkelenmiş. Haber doğruysa boşuna öfkelenmiş. Hatta öfkeleneceğine Okan Bayülgen’e minnettar olması gerekir. Ya çöpe atmasaydı? Şahan’ın sonu Okan Bayülgen’in bir ara yapımcılığını üstlendiği Ata Demirer gibi olmaz mıydı? Ne kadar da kindarız? Sen üç fim, üç reklamla malı götürmüşsün. Paraya para demeyecek duruma gelmişsin. Sonu hüsranla bitecek bir televizyon projesinde mi kaldı aklın? Allah yürü ya kulum demiş Şahan Bey kardeşimiz hâlâ arkasına bakıyor.

Üçlü evlilik

Adamın biri aynı gün iki kez nikah masasına oturmuş. Saat 23.00’e kadar bir eşinde kalıyor, sonra diğerine gidip orada yatıyormuş. İki karısına ayrı şirketten cep hattı almış. Birini hamile bırakmış, kadın bebeğini aldırmak zorunda kalmış.

Olay ortaya çıktıktan sonra kadınlardan biri “Kocam orada mı?” diye diğerini arayıp soruyormuş. Diğeri de “Kocam değil, kocamız diye konuşacaksınız hanımefendi” diye cevap veriyormuş. Gelinlerden birinin evliliği mahkeme kararıyla iptal edilmiş. Şimdi adam diğerinin evine iç güveysi olarak yerleşmiş.

Bu bir fıkra değil. Bir film senaryosu değil. Olsa zaten kimse inanmaz.

Ankara’da yaşanmış benzeri görülmemiş traji komik gerçek bir hayat hikâyesi.

Biz birini yapmakta zorlanırken, adam aynı gün iki kez dünya evine girmiş. Birbirinden habersiz iki ayrı kadınla evlenmiş. Adamın birden fazla kadınla evlenmesini anlarım. Biz erkekler elimizde olsa her gün başka bir kadınla birlikte olmak isteriz. Gece yarısına doğru birini bırakıp diğerine gitmesini de anlarım. “İşe gidiyorum, gece vardiyasında çalışıyorum” diyebilir. Ama ilkiyle kıyılan nikahından sonra çiçeği burnunda gelini nasıl bırakıp da ikincisine gitti anlamak mümkün değil. Kadın “Dur yahu nereye gidiyorsun daha yeni evlendik?” demez mi? Bu adam eşini alıp balayına çıkmak yerine gidip ikincisiyle nikah kıymış. Süpermen olsa yapamaz. Kadınların kıskançlığı Süpermen’i felç eden uzaylı kripton taşından beterdir. Sonra iki kadın durumu öğreniyor. Adamın saçını başını yolacaklarına aralarında senin kocan benim de kocam muhabettine giriyor. Pes! Birini mahkeme boşuyor. Diğeri iç güveysi olarak adamı evine alıyor. Duble pes!

Böyle anlayışlı kadınlar olduğu sürece adamın bunlara yaptığı az bile.

Ben olsam üçüncüyü de alır her ihtimale karşı dördüncüyle de nişanlanırdım.

Boşanma davasıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil’in en büyük şanssızlığı böyle karılara çatmaması. Eşlerine tüm malını mülkünü veriyor ama sonuncusu donuna kadar istiyor. Orhan Baba’nın şarkısında dediği gibi “Batsın bu dünya!”

HaftanIn en komİk benzetmesİ

Facebook’ta “Anti Demet Akalın” grubunun Demet Akalın’ın bir fotoğrafını şarkıcı Kibariye’nin annesi Makbule Tokmak’a benzetmeleri!

7 günde 5 kilo

Maldivlerde tanıştığım Ayurverda doktoru Hintli Aviansh Tiwari’nin önerdiği ve bir haftada 5 kilo vermemi sağlayan diyeti sizlerle paylaşmak istiyorum. Kısa sürede kilo vermekte kararlıysanız bu diyeti doktorunuza danıştıktan sonra denemenizde yarar var. Rejimin sırrı mutlak surette her gün 10 büyük bardak su içmekte. Bunu hiç ihmal etmek yok. Bu arada diyeti uyguladığınız sürece yediğiniz yemekler vücudunuza verdikleri kaloriden çok, kalori yakmanıza yardımcı oluyor. Aç kaldığınızda bile kendinizi kötü hissetmiyorsunuz. Ben ilk iki gün biraz zorlandım. Ancak daha sonra alıştım. Enerjim eksilmediği gibi sindirim sistemim de her zamankinden daha iyi çalıştı.

Birinci gün: Muz hariç istediğiniz kadar meyve. Özelikle kavun ve karpuz.

İkinci gün: Sabah kahvaltıda bir adet haşlanmış patates. Gün boyunca istediğiniz kadar taze, çiğ veya pişmiş sebze.

Üçüncü gün: Muz ve patates hariç istediğiniz kadar meyve ve sebze.

Dördüncü gün: 3 bardak süt ve 8 adete kadar muz.

Beşinci gün: 13 bardak su. 6 adet domates. Bir kase pilav.

Altıncı gün: İstediğiniz kadar sebze ve bir kase pilav.

Yedinci gün: Bir kase pilav. Meyve suyu ve istediğiniz kadar sebze.

Bu diyeti dilediğiniz sıklıkta uygulayabiliyorsunuz. Ancak her uygulamadan sonra 3 gün ara vermenizi öneriyorlar. Diyet süresince sadece sütsüz, şekersiz kahve içebiliyorsunuz. Yağ kullanmak yok. 40 yaşını geçmiş kadın ve erkekler için ideal. Hiçbir zaman kendinizi aç bırakmayacaksınız.

General Motors şirketinin çalışanlarının uyguladığı bu diyet süresince “Mucize Çorba”dan (Büyük soğan, yeşil biber, bütün domates, lahana ve kereviz kökünü suda kaynatarak yapılıyor) her gün istediğiniz kadar içebiliyorsunuz. Ben bu diyeti harfiyen uyguladım ancak vejetaryenler için önerdikleri pilav yerine, etobur bir Türk olarak normal porsiyon bir bonfile ve köfte yedim. Günde 20 dakika hafif egzersiz yapmanız da öneriliyor.

7 günde 5 kilo gidiyor. Tabii bu kadar eziyete katlanıp verdiğiniz kiloları fazlasıyla geri almamak için diyet sonrası yediğiniz içtiğinize dikkat etmeye devam edeceksiniz. Toksinlerden arınmış bedeniniz iştahınızı kontrol altına almanızı sağlayacak. Tekrar hatırlatayım hiçbir diyeti doktorunuza danışmadan uygulamayın. Bol şanslar!

Klip kralı Cem Ceminay

Canım Türkiyemin en kral kanalı Kral TV ekranlarında Cumartesi akşamları saat 23.00’de “Klip Kralı” isimli 30 dakikalık yeni bir program sunmaya başladım.

Ünlü şarkıcılarımızın dünden bugüne çektikleri kliplerin yanı sıra son derece eğlenceli amatör ve komik videolara yer veriyoruz. Ayrıca her hafta sizin için özel olarak hazırladığımız sürpriz bir klibimiz var. Facebook ve internet sitemde (www.cemceminay.com) “Klip Kralı” programının yayınlanmış bölümlerini izleyebilirsiniz. Hepinizi Kral TV ekranlarına bekliyorum.

DİĞER YENİ YAZILAR