Koca gider çocuklar kalır

Haberin Devamı

Ebru Şallı, evliliği konusuda "Kocam benim için çocuklarımdan önce gelir" demişti. Şimdi eşinden ayrılıyormuş. Verdiği bir röportajda, araya ikinci kişilerin girmediğini söylemiş. Üçüncüleri duydum da ikinci dendiğini ilk kez duyuyorum.
Kısaca, “Başkalarının boşanmamızda rolü yok” demek istiyor.
Ebru Hanım varlıklı veliaht eşinden herhangi bir tazminat talebinde bulunmamış.
Böyle zamanda maddi açıdan zorluk çıkartmayan kadın zor bulunur. Demek bir şekilde aralarında konuşup anlaşmışlar. Boşanma haberi bomba gibi düştü ama görünen o ki, sessiz sedasız ayrılacaklar.
Tabii sansasyonel habere her zaman aç magazin medyamız buna izin verirse...
Ebru Şallı, hayatın gerçeğini bu tatsız deneyimiyle maalesef öğrenmiş oldu.
Sen ne dersen de... Koca gidiyor, çocuklar kalıyor!

Arda'nın rahatsızlığı

Koca gider çocuklar kalır

Atletico Madrid’te oynayan milli futbolcu Arda Turan "Türkiye’de rahat değilim" demiş. İyi de Arda’cım, canım Türkiyem’de hangimiz rahatız ki? En fakirinden en zenginine, en gencinden en yaşlısına hepimizde her an bir tedirginlik yok mu? Çünkü burası son derece heyecanlı, bir günü diğerini benzemeyen ve her an değişebilen bir ülke.
Biz hayatı Avrupalılar gibi monoton, Amerikalılar gibi otomatik yaşamıyoruz.
Uzak Doğulular gibi disiplinli de değiliz. Biz kendimize özgüyüz ve bizden başka kimseye benzemeyiz.
Ayrıca rahat etmeyi de çok sevmeyiz zira buna alışık değiliz.
Arda’nın rahatsızlığı hepimizde var ama şikayet edecek halimiz kalmadı!

Huzurlu Golden Key

Geçen hafta sonu Marmaris Datça yolu arasındaki Bördübet cennetindeydik. Doğanın içinde harika bir konuma sahip olan Golden Key Butik Otel’de kaldık. Tatilde gürültüden uzak, sakin ve huzurlu ortamı sevenlere kuş sesleri içindeki Bördübet’i tavsiye ederim. Otelin içindeki şirin kanalda kuğular, ördekler, kaplumbağalar... Yeşillikler, organik bahçeler, son derece zevkli döşenmiş odalar... Sahilde sizi bekleyen ve otelden 10 dakikada karadan veya tekneyle kanaldan gidilen özel bir plaj ve tertemiz masmavi bir deniz. Bizi mükemmel ağırlayan Golden Key’in sahipleri Sedat ile Şebnem’e teşekkür ederiz.

Nihat Hoca'yla Ramazan

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca televizyonda en çok çalışanların başında geliyor. Akşamları iftar programı var.
Geceyarısından sonra sabaha doğru da sahur. Nihat Hoca iftar programında dini bilgiler veriyor.
Sahurda abdestten namaza, oruçtan, zekata merak edilen konuları aydınlatıyor.
İnsanın içini rahatlatan konuşması, ekrandaki sempatik hal ve tavırlarıyla Nihat Hoca, dini programlar için ideal bir isim.
Ramazan'da televizyon dünyasında neler oluyor diye merak edenleriniz varsa...
İftardan sahura Nihat Hoca’yla hep beraber yuvarlanıp gidiyoruz işte!

Hülya Avşar'ın becerisi

Hülya Avşar’ın bunca yıldır zirvede olmasının nedeni sadece güzel değil aynı zamanda akıllı ve uyanık olmasından kaynaklanıyor. Genelde magazinciler ünlüleri istedikleri gibi kullanır. Hülya'ya gelince durum değişiyor. Avşar onları parmağının ucunda oynatıyor. Son olarak bir tekne gezisinde fotoğraflamışlar. Doğa fotoşoplamış gibi hepsi birbirinden güzel çıkmış.
Yüzü, vücudu, duruşu, yüzüşü, önden, yandan, arkadan tüm pozlar mükemmel.

DİĞER YENİ YAZILAR