Klip dediğin böyle çekilir

Haberin Devamı

Dört aylık hamile şarkıcı
Demet Akalın'ın artık karnı belli oluyormuş.
Çalışmaya devam eden Demet Hanım, "Nasip Değilmiş" şarkısının klibini çekmiş.
Eşi Okan Kurt ile yakın arkadaşı Özlem Yıldız’a klipte rol vermiş. Demet akıllı kadın.
Bazı kelimelerin anlamını bilmiyor olabilir ama işini çok iyi biliyor. Öyle har vurup harman savurmuyor. Kocasıyla arkadaşını klibinde oynatıyor. Paralar cebinde kalıyor. Bu devirde klip dediğin de böyle çekilir!

Vuran iskemle oyunu

Klip dediğin böyle çekilir

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde sahaya giren grubun geçerli bir nedeni varmış.
Tutuklandıktan kısa bir süre sonra her zamanki gibi serbest bırakılan holiganlar, "Atlamak zorunda kaldık, gerilim yaratanlar vardı" diye kendilerini savunmuş.
Onlara göre asıl terörü estirenler tribündeymiş.
Bu zavallılar meğer canlarını kurtarmak için sahanın içine kaçmışlar. Kapılardan çıkıp ezilme tehlikesiyle karşı karşıya kalmak istememişler. Özel güvenlik güçlerinin olduğu sahanın içine mecburiyetten girmişler. Sonra da ellerinde, kaptıkları sandalyelerle sağa sola koşup eğlenmişler. Aralarında 'yakar top' misali 'vuran iskemle' diye bir oyun oynamışlar. 80 bine yakın izleyiciye 4 savcı ve 975
güvenlik elemanı yetmez.
Tribündeki her seyircinin yanına resmi kıyafetli bir polis oturtacaksın. Belki o zaman bir olay çıkmaz diyeceğim.
Ama inanın ondan da pek emin değilim!

Gülşen derbizede mi?

Klip dediğin böyle çekilir

Gülşen Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda ilk kez konser vermiş. Tesadüfen de o gece Beşiktaş-Galatasaray karşılaşması varmış.
Biletler, derbi yüzünden satılmayınca yüzde 50 indirime gitmişler. Seyircilerin büyük bir bölümünün de bedavacı olduğu iddia ediliyor. Bu olayda 'Gülşen derbizede' oldu diyorlar.
Oysa maçın oynanacağı tarih önceden biliniyordu.
Gülşen derbi değil olsa olsa organizatörzede olmuştur.

Vade farksız ceza

Trabzon’da kadın doktora "Sen ne biçim doktorsun git fahişelik yap" diye hakaret edip saldıran kendini bilmez bir adama 7 bin 80 lira para cezası verilmiş. Küsuratına nasıl vardılar konusuna takılmayacağım ama taksitli ceza olur mu?
Sonuçta bir ceza ödüyor. Beyaz eşya filan almıyor.
Cezayı suç işleyen zor durumda kalsın ve bir daha yapmasın diye veriyorlar.
İşini kolaylaştırmak için değil.
24 ay eşit taksitlere bölmüşler.
Kredi kartına vade farksız çektirdiyse hiç şaşmam.

Okuyarak zayıflanabilir mi?

Ünlülerin güzel yaşam koçu Şeyda Coşkun’un günlük bir gazetede boy boy fotoğrafları çıkıyor. Yeni başladığı yazı dizisine "Şeyda Coşkun İle Zayıflayın" diye başlık atmışlar. Okuyarak nasıl zayıflayacağız? O kadar kolay olsa Şeyda Hanım’a hayat koçluğu yapsın diye para verirler mi? İnsan doğru dürüst zayıflayacaksa egzersizini diyetini hayatının vazgeçilmez bir parçası haline getirmeli. Bunu da onu hergün çalıştıran, yediklerini kontrol eden bir uzmanla yapacak. Yaşam koçu dediğin de Şeyda Coşkun gibi havalı, gösterişli yani koç gibi olacak. Yoksa onlar yazsın sen oku babam oku. Oturduğun yerde daha bile şişmanlarsın. Okuyarak zayıflansa herkes tığ gibi olurdu!

DİĞER YENİ YAZILAR