Kimlerle evlenilir ama boşanılmaz

İnsanı perişan eden süreci araştırdık...

Haberin Devamı

Bazı insanlarla çok güzel evlenilir ama onlardan boşanmak zordur. Bu süreç insanı perişan eder. Radyo N 101’deki (www.radion101.com) hafta içi her sabah 07.00-10.00 arası yayınlanan Back-up morning SHOW’da dinleyicilerime, “Kimlerle evlenilir ama boşanılmaz” diye sorduk.

İşte gelen TOP TEN cevap:

1) Cem Uzan: Yakışıklı ve başarılı bir iş adamı ama onunla evlenen bir kadın sanki onun kurallarıyla yaşamak zorunda. Gel deyince gelecek, git deyince gidecek. Eşi Alara çocuklarını alıp gidince, Cem Uzan ona dünyayı dar etti.

2) Eren Talu: Eren Talu gücünü ve süksesini kaybedince, dımdızlak ortada kaldı. O da bu durumu kendine yediremedi. Eski eşi Defne Samyeli’yi çok zor durumda bırakan incitici açıklamalar yaparak, aklısıra intikamını aldı.

3) Erman Toroğlu: Erman Hoca tam bir maço. İstediği zaman evine gelir. Aklına esince çeker gider. Kimse de ondan hesap soramaz. Belki de gerçek hayatta tam tersi ama böyle bir imajı var. Boşanmaya kalkışanı döver gibi.

4) Nazire Şenlendirici:
Klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, eli maşalı eşiyle nikah kıyarken herhalde çok mutluydu. Boşanmayı denedi, dünyanın kaç bucak olduğunu gördü.

5) Ceyla Gölcüklü: Sosyetik güzel Ceyla Hanım, dışarıdan baktığınızda evlenmek için ideal bir kadın gibi gözüküyor. Varlıklı, çekici ve çok havalı. Ama durum tatsızlaşırsa, Ceyla Hanım’ın elinden adamı kimse kurtaramaz.

6) Rafet El Roman: Ünlü şarkıcı iyi ve düzgün bir koca adayına benziyor ama iş boşanmaya gelince, durum değişiyor. Rafet Bey, eski eşi manken Tuğba Altıntop’a uzun süre çocuklarını göstermedi. Tuğba Hanım’ın evli bir adamla ilişkiye girdiğini iddia etti ve sonunda çocuklarının bakıcısıyla evleni yeni bir bebek sahibi oldu. Açtığı yaraların üstüne tuz biber serpti.

7) Ece Erken: Veliahtların gözdesi ünlü sunucu, veliaht eşinden boşanana kadar ağladı, ağlattı, barıştı, darıldı ve işi uzatabildiği kadar uzattı. O kadar bezdirmiş olmalı ki, eski eşi artık ortalıkta görünmemeye başladı.

8) Melih Gökçek: Masum ve temiz yüzü ile ideal bir eş gibi duruyor. Başkan olduğu için kendi nikahını bile kıyabilir. Son derece güçlü ve kurnaz. Ankara onun. Gerisini siz düşünün. Boşanmak kimin haddine?

9) Rasim Ozan Kütahyalı: Gazeteci Rasim Bey, herkesin çekindiği ünlü aktör Kadir İnanır’a bile kafa tuttu. Boşanmaya kalkanı ufalar herhalde.

10) Sulhi Aksüt: Ünlü assolist Sibel Can’ın eşi, iyi bir kocaya benziyordu ama boşanana kadar Sibel Hanım’a az çektirmedi. Kadını evlendiğine bin pişman etti.

Kenan Sofuoğlu yerden göğe kadar haklı

Motorsikletiyle başarıdan başarıya koşan ve bu yıl yine Supersport Dünya Şampiyonası’nda 2010 yılı genel klasmanını zirvede tamamlayarak bir kez daha dünya şampiyonu olan milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu, yerden göğe haklı. Herkese 2000, ona 200 altın. Kazandığı para ikinci ligde oynayan futbolcudan az.
Böyle bir haksızlık olabilir mi ?
Nerede devlet ?
Nerede sponsorlar?
Kenan’dan daha iyisini mi bulacaklar?
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, destek vereceklerini söylemiş. Lafta kalmasın yapsınlar.
Sponsor firmalar da gururumuz olan bir dünya şampiyonunu desteklesinler.
Kenan’ın serzenişi,
N.B.A’da 50 milyon dolarlık kontratla oynayan milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu’nun “Maddi-manevi destek“ çağrısında bulunmasına benzemiyor. Kenan, gerçek anlamda yokluktan ve ihtiyaçtan bahsediyor. Herkese şapur
şupur da, ona gelince Yarabbi şükür mü yani ?

DİĞER YENİ YAZILAR