Kimler geldi kimler geçti

Haberin Devamı

Süperstar Ajda Pekkan ile Diva Bülent Ersoy yani Bülent Abla ya da namı diğer Babla arasında geçen Ramazan bir kırgınlık yaşanmıştı. Davetli oldukları iftar yemeğine geç gelen Süperstar, aynı masadaki Babla’mıza selam vermeyince çıngar çıkmıştı.

Duruma çok içerleyen Babla, Süperstar’a söylemedik laf bırakmamıştı. Sonra araya zaman girdi ve tam olaylar yatışacak derken Süperstar katıldığı bir televizyon programında ‘’Bülent Ersoy ayıp etti. Biz onunla abi kardeş gibiydik’’ deyiverdi.

Şimdi Babla neye daha fazla kızacağına şaşırdı.

Kendisinden 7 yaş büyük birinin onun küçük kardeşiymiş gibi konuşmasına mı? Yoksa bir zamanlar erkek olduğunun hatırlatılmasına mı?

Uzaylı türkücü Mustafa Topaloğlu, 'Bülent Bey' diye hitap edince köpürmüştü.

Ajda Pekkan, ‘abi’ deyince neler yapabileceğini hayal etmeye bile çekiniyorum!

Biz de ‘kimler geldi kimler geçti’ diye merak ediyorduk. Meğer Diva Babla ile Süperstar Ajda abi-kardeş gibiymiş.

Bağımsız Tolga

Tolga Karel nev-i şahsına münhasır bir tip.

Ne zaman nerede ne yapacağı belli olmuyor.

Televizyonun reyting gurusu Acun’un da başarısı böyle tipler bulmakta.

Nitekim ünlüler takımındaki Tolga Karel ile Akın Saatçi birbirlerine girmiş. Tolga sinirinden yüzerek başka bir adaya geçip bağımsızlığını ilan etmiş. Survivor’ın dünyadaki yayın tarihinde bir ilktir herhalde. Ada değiştirip bağımsızlığını ilan etmek. Bayrak da açtı mı acaba? Ananas cumhuriyeti mi muz mu? Bağımsız Tolga!

Viva Ceminay

‘Viva Zapata’ diye bir film vardı. 1900’lü yılların başında Meksika Devrimi’nin efsane olmuş haydutu olarak anılan köylü lider Emilio Zapata’nın hayatını Marlon Brando canlandırıyordu. Elia Kazan’ı yönettiği film

5 dalda Oscar’a aday gösterilmiş ve Anthony Quinn en iyi yardımcı oyuncu ödülünü kazanmıştı. Biz de radyoculukta bir devrim başlatıyoruz. 24 Mart Pazartesi sabahı 06.00’da yeni yuvam Radyo Viva’da, ‘Morning Show’ programına başlıyorum. Hafta içi her sabah güne pozitif enerjiyle moral depolayarak başlamak için ‘Viva Ceminay’ diyorum. Canım Türkiyem’i bekliyorum.

DİĞER YENİ YAZILAR