Kim neyle çıksın?

Haberin Devamı

Süperstar Ajda Pekkan son konserinde sahneye bir vinçle çıktı. Minik serçe Sezen Aksu son konserinde elinde kırbacıyla oyuncak bir atın üstüne bindi. Madonna’lar, Lady Gaga’lar sahneye çıktıklarında görsel şovlarına her zaman ön planda tutuyorlar. Peki ya diğerleri?
Kim sahneye neyle veya nasıl çıksın? Radio Ceminay (www.radioceminay.com) dinleyicilerimize twitter’dan sorduk.

İşte gelen yanıtlardan seçmeler: Aydın hem tavşanı hem kuşuyla, İbrahim Tatlıses mangalıyla, Nihat Doğan memleketinin koyunuyla, Mustafa Topaloğlu uzay gemisiyle, Gülben Ergen, çocukları ve dadılarıyla, Demet Akalın hiç yanından ayırmadığı ve aynı şezlongu paylaştığı kocasıyla, Nükhet Duru hamam tasıyla, Seyfi Dursunoğlu Katina’nın makasıyla ve beep cihazıyla, Banu Alkan tahtıyla, Bülent Ersoy devenin üstünde divalık tacıyla, Hiperstar Ajdar bir elinde nanesi diğerinde muzuyla, Megastar Tarkan, kurt köpeğiyle, Doğuş saksısıyla,Kenan Doğulu, sevgilisi Beren Saat ile birlikteliğini simgeleyen Ken ve Barbie bebekleriyle, Serdar Ortaç, zarları, iskambil kağıtları ve zakkum ağacıyla, Hadise bir kerelik olsun giyinik vaziyette,Seda Sayan, her an evlenmeye hazır olduğundan gelinliğiyle, Murat Boz, gümbür gümbür, sallana sallana ve bulmacasıyla, Ne dersiniz?

Futboldan anlamak

Atletico Madrid’de forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan, Türkiye’de çoğu taraftarın futboldan anlamadığını söylemiş.

‘’İspanya’da tam tersi bir durum var. Futboldan çok iyi anlıyorlar’’ demiş. Bu sözler hemen olay yarattı ve tepki çekti.

Doğru konuşanı dokuz köyden kovarlarmış.
Arda haklı. Bizdeki taraftarların çoğu gerçekten futboldan anlamıyor. Maçlara futbol izlemek için değil küfür edip deşarj olmak için gidiyor. Kavga çıkartmak ve sahaya atlamak için fırsat kollamaları da cabası. Arda’nın iddia ettiği gibi İspanyol taraftarların futboldan anladıkları da bir gerçek.

Taraftarı futboldan anlamayan bir ülkenin uluslararası çapta başarılı olması imkansız.
İspanya arka arkaya hem Dünya hem Avrupa şampiyonu olmasını futbolu bilmesine borçlu.
Barcelona’nın Nou Camp stadında Barcelona-Real Madrid maçı izlemiştim.

İki ezeli rakip arasındaki karşılaşmayı Real Madrid 1-0 kazanmıştı.

90 dakika ve sonrasında taraftarların tepkileri, tezahüratları son derece bilinçliydi.
Son Fenerbahçe Galatasaray maçında yaşananları hatırlatmama gerek yok sanırım.

Biz taraftar olarak futboldan maalesef HİÇ anlamyoruz. İster kızın ister kızmayın. Arda doğru söylemiş!

Ece’nin yangını

Ünlü isimlerin oturduğu İstanbul, Fulya’daki akıllı bina Polat Towers önceki gün büyük bir yangın tehlikesi atlattı. Binanın dış cephesi cayır cayır yandı ve önemli bir hasar oluştu. Göründüğü kadarıyla binanın dışı, maalesef içi kadar akıllı değilmiş.
Allahtan kahraman itfayicilerimiz sayesinde bir can kaybı olmadı.

Herkese geçmiş olsun... Bu üzücü olaydan sonra gazeteci Cüneyt Özdemir, yanan binada dairesi olan sunucu Ece Erken’e twitterdan bir gönderme yapmış. ‘’Ece Erken, İstanbul depremde yıkılırken evinden seyredeceğini söylemişti. Polat Towers yandı, İstanbul seyretti‘’ demiş. Ece Hanım da bunun üzerine küplere binmiş “O söz bana ait değildi. Senin tedaviye ihtiyacın var. Lafını bil!’’ diye karşılık vermiş. Cüneyt Bey, aklı başında, düzgün ve efendi bir insana benziyor.

Ece Hanım o lafı etmiş olsa bile ‘Oh olsun. Bize bir şey olmadı sana oldu ’ şeklindeki çocukça yaklaşımı bence doğru değil. İnsanları felaket anlarında teselli etmek gerek. Yapıp yapmadıklarından emin olamadığın hatalarını yüzlerine vurmak değil.

Kaldı ki söz konusu haberi çıkaranları Ece Erken mahkemeye vermiş.

Travolta ve Mykanos

Ünlü aktör John Travolta’nın evliliği masörlerini cinsel olarak taciz ettiği iddiaları yüzünden sona eriyor şeklinde çıkan haberleri palavraymış. Travolta ve 21 yıllık eşi oyuncu Kelly Preston el ele Yunan adası Mykonos’a görüntülenmişler. John ile Kelly’nin eşcinsellere özel plajları ve gece yaşamı ile ünlü ‘Gay Adası’ Mykonos’ta ne işleri var? Bu kadar olaya rağmen birlikteler ve üstelik dedikoduların üstüne üstüne gidiyorlar. John Travolta, bilindiği gibi meslekdaşı Tom Cruise gibi Scientology tarikatının aktif bir üyesi. Bu din akımına olan inancı yüzünden dünyayı umursamıyor. Travolta’nın eşcinsel olduğuna dair ortaya atılan iddialar daha tazeliğini korurken Mykonos’a gitmesi son derece manidar.

DİĞER YENİ YAZILAR