Kim Kardashian’ın poposu

Haberin Devamı

Ermeni asıllı Amerikalı televizyon yıldızı Kim Kardashian, Harpers Bazaar dergisi için çıplak poz vermiş. Aslında bu onun ilk çıplak görüntüsü değil.

Kim Kardashian, eski sevgilisiyle sevişirken çektikleri bir porno kasetin ortaya çıkmasıyla dünya çapında üne kavuşmuştu. Tıpkı Paris Hilton’da olduğu gibi. Sözüm ona onayı olmadan piyasaya çıkan seks kaseti sayesinde acayip popüler oldu. Kim Hanım, “Popom sizin düşündüğünüz kadar büyük değil, sadece bacaklarım ve belim ince olduğu için büyük duruyor” demiş.

Şimdi arkadaşlar görünen köy kılavuz istemez diye bir laf vardır. Kim Kardashian’ın poposu bence düşündüğümüzden de büyük. Çünkü insanların düşünceleri sınır tanımaz. Hayal gücü artıkça poponun büyüklüğü de aynı oranda artar.

Örneğin benim düşüncelerime göre Kim Kardashian’ın poposunun büyüklüğü aşağı yukarı Himalaya Dağlar’ı kadar var.

Allah’tan üstünde fazla durduğum bir düşünce değil.

Yoksa bir süre sonra Himalayalar bile küçük gelebilir.

Kim Kardashian, bacakları ve belinin ince olduğunu söylemiş. Doğrudur. İtirazım yok.

Ama bu onun biz erkekler için bir güzel yüz, iki iri meme ve bir koca popodan ibaret olduğu gerçeğini değiştirmez!

UÇUŞ KORKUSU

Güntay Şimşek yönetimindeki “Airport” programına konuk oldum. Uçuş korkusundan söz ettik. Uçmaktan genelde korkmam. Bazen anormal şeyler olabiliyor. Bir keresinde yıllar önce İstanbul’dan İzmir’e giderken uçağa yıldırım düşmüştü. Birdenbire kontrölsüz olarak alçalmaya başladığımızda betim benzim kesilmişti. Uçak yere iner inmez yerlerinden fırlayan bazı sabırsız yolcular vardır. Yanlarında bebek olanları mazur göreceksiniz. Uçuş korkusu bebekli yolculuktur. Bilmem anlatabiliyor muyum?

EŞELEYEN EŞELEYENE

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Bilica’nın, geçen hafta Beşiktaş maçında hakemin rakip takımın lehine verdiği penaltı sonrası atışın yapılacağı beyaz noktayı ayağıyla eşelemesi gündem oldu.

Bilica’nın toprağı eşelerken herhalde bir bildiği vardı çünkü kararlı eşelemesi sonucu Beşiktaşlı Bobo penaltıyı gole çeviremedi ve Fenerbahçe maçı aldı. Bildiğimiz kadarıyla Bilica’nın kariyerinde daha önce eşeleme yapmışlığı yok. Demek bizden öğrendi.

Öğrenmesi de normal çünkü canım Türkiyem’de bir eşeleme merakı var.

Bakın nerdeyse 30 sene sonra hâlâ Hülya Avşar’ın güzelliğini eşeliyoruz? Önce en güzel Hülya mı diye eşeledik şimdi acaba kraliçeliği torpilli miydi diye eşeliyoruz.

Eğitim sistemimiz sürekli bir eşeleme altında.

ÖYS, ÖSS, YGS, LGS sonu gelmeyen bir kabus gibi.

Bir OGS ve LPG’leri eksik. Yok da diyemiyorlar habire bunun nedeni YÖK diyorlar.

İzlanda’da adını bir nefeste söyleyebilene Nobel konuşma ödülü verebilecekleri ‘Eyjafjallajökull’ yanardağı faaliyete geçti bizim hava ulaşımımız eşelendi.

Sosyetikler alışveriş için gittikleri Paris ve Londra gibi yerlerde mahsur kaldılar. Volkan eşelenmesiyle birlikte fiyatları 4’e katlanan lüks otellerinden dönmek için şimdi gün sayıyorlar.

Rezaleti düşünsenize! Yani neredeyse İstinye Park’tan alışveriş yapsalardı daha ucuza gelecekti.

Telefonları eşeleyenler var. Milletin yarısı aralarında konuşuyor diğer yarısı da onların ne konuştuğunu dinliyor. SMS’leri bile eşeliyorlar. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’e çektiği mesajın eşelenmedik anlamını bırakmadılar.

İnsanların özel hayatlarını da eşelemeye bayılıyoruz.

Sunucu Ece Erken’in veliahtlarını öyle bir eşelediler ki bir habere göre adamlar gece kulüplerinde birbirlerine saldırıyor, diğer habere göre aileden tepki gelince kızcağız geçici bir süre için de olsa resmen veliahtsız kalıyor. Hande Yener, Hadise ve Sinan Akçıl üçgeni eşelenmekten artık Kadir Doğulu’yu da içine alan bir dikdörtgen oldu! İnsanlar güvenemedikleri için eskileri eşelemeye başladılar.

Seren Serengil, kendini güvende hissetmek için eski eşi Cengiz İmren’in sahne aldığı barda sabahlamış. Eşelemenin yaşla başla da bir ilgisi kalmadı. Maşallah 81 yaşındaki Yıldız Kenter fizik kurallarını eşeleyip amuda kalkarken pozlar veriyor.

Eşeleyen eşeleyene...

Allah sonumuzu hayır etsin!

Twitter takipçileri

Twitter dünyasında en çok takipçisi olan Amerikalı aktör Ashton Kutcher, bizden Ayşe Özyılmazel’i takip ediyormuş. Ashton kardeşimiz buralara kadar uzandıysa kendisinden yaşça bir hayli büyük olan dünya güzeli oyuncu eşi Demi Moore’un başı dertte demektir. Dua etsin bizim dünya şekeri Ayşe Özyılmazel’in, Haşmet Babaoğlu’ndan beri aşkları uzun sürmüyor. Haşo sonrası uzun ilişkilere paso diyen bir hali var. Yoksa Demi Teyze ayvayı yemişti.

Geçenlerde bir İngiliz dergisine çırılçıplak soyunup poz veren 40 yaşındaki bir başka güzel oyuncu Catherine Zeta Jones beni takip ediyor. Hem de her gece...

Twitter’da değil rüyamda!

ABD Başkanı Obama da takma bir isimle Facebook’ta arkadaşım olabilir. Şu fani sanal dünyada kimin sahiden kim olduğunu bilene helal olsun.

DİĞER YENİ YAZILAR