Kim Kardashian’ın patlamayan balonu

Ermeni asıllı, ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian’ın ünlü olmaktan başka hiçbir yeteneği yok. Şarkı söyleyemiyor, dans edemiyor, oyunculuk deseniz yok. Kendisini meşhur eden porno filminde bile rol yapmasını beceremedi deniliyor. Buna rağmen sürekli gündeme gelmeyi başarıyor. İkinci evliliğini rapçi Kanya West ile yapan Kim Kardashian, annesi Kris’in Bruce Jenner ile olan evliliğinden doğan üvey kardeşi Kendall Jenner’i kıskandı. Haksız da değil. 18 yaşındaki Kendall 1.78 boyunda ve estetiksiz güzel. Kim gibi sadece güzel bir yüz ve kocaman bir kalça değil. Popülaritesiyle Kardashian ailesinin şu aralar en sevileni. Kim altta kalır mı? Siyah gece kıyafeti dekolte abiye kıyafetiyle bebeğini pusetinde gezdiriyormuş gibi seksi pozlar verip basına dağıttı. Sonra Kim Kardashian adına bir bilgisayar oyunu çıkacağı haberleri çıktı. Sizin anlayacağınız şartlar ne olursa olsun Kim’in balonu asla patlamıyor!

Aldatma bahanesi

Çapkınlıklarıyla ünlü İtalyan erkekleri Dünya Kupası bahanesiyle eşlerini çok daha rahat aldatmaya başlamış. Aldatma vakaları yüzde 68 artmış. İtalya’daki bir çöpçatan sitesinin yaptığı araştırmaya göre arkadaşlarla maçı izlemeye gidiyorum deyip evlerinden çıkan kocalar soluğu sevgililerinin yanında alıyorlarmış. Allah bilir maç bile izlemiyorlardır. Eve döndüklerinde eşleri maç nasıldı diye sorduklarında... ‘’Vallahi goller çok güzeldi’’ deyip sırıtıyorlardır. Bahane hazırsa erkekler de hazırdır. Bu böyle biline!

Haberin Devamı

Cimri değil uyanık!

Emrah için cimri diyorlar. Parasının hesabını yapıyor diyorlar. Kolay kolay para harcamıyor diyorlar. 4.5 aylık hamile eşiyle evlenmeden önce malını mülkünü kaptırmamak için sözleşme imzalattı diyorlar. Düğünde misafirlerine yemek vermedi ucuza getirdi diyorlar. Kolay kolay harcanan para bir daha yerine konmuyor. Kazanılan mallar bir boşanmada elden uçup gidebiliyor. Düğün için harcanan paralar da unutuluyor ve hiçbir işe yaramıyor. Emrah cimri değil uyanık. Bu devirde böyle olmak gerek.

DİĞER YENİ YAZILAR