Kim´in testi

Türk erkeklerinde denemeye kalkmasın, benden söylemesi...

Haberin Devamı

Dünyanın en popüler isimlerinden Ermeni asıllı Amerikalı reality şov yıldızı Kim Kardashian, kendinden bahsettirmek için her türlü numarayı yapıyor.
Kim, son olarak şov programında asistanlığını yapan arkadaşı Jonathan Cheban adlı adamın eşcinsel olup olmadığını anlamak için karşısına geçip soyunmuş.
Milyonlarca erkeğin yerinde olmak isteyeceği Mr. Cheban ise gözünün ucuyla bile seksi Kim’e bakmamış. Kim de “Jonathan bana bakmadığı için gay olabilir" demiş. Ben aynı fikirde değilim. Bu Kim’in gözler önündeki ilk soyunması değil. Sevgilisiyle çektiği bir porno film sayesinde üne kavuşmuştu. Sonra ‘Playboy’ dergisine poz vermek için çırılçıplak soyundu. İnternette üryan fotoğrafları cirit atıyor. Sizin anlayacağınız Kim’i soyunmuş halde görmek sıradan bir şey oldu. Üstelik Mr. Cheban, büyük bir olasılıkla asistanı olarak onu her gün görüyor. Sizin anlayacağınız şov arsızı Kim’in kafasına göre yaptığı striptiz testi geçerli olmayabilir. Adam dönüp bakmadıysa, daha önce yüzlerce defa gördüğünden ve ne numaracı olduğunu bildiğindendir. Ama sakın ola bu testi hayalinde bile kadınları soyan Türk erkeklerinde denemeye kalkmasın. Benden söylemesi.

Babla’nın gazozları

Diva Bülent Ersoy, nam-ı diğer Bülent Abla veya kısaca ‘Babla’, durup dururken 40 yıl önce idam edilen devrimci olarak bilinen öğrenci lideri Deniz Gezmiş’in ardından çok ağladığını itiraf etmiş. Deniz Gezmiş’in toplantılarında çok bulunduğunu ve ona şarkılar söylediğini iddia etmiş. Deniz Gezmiş bir gün sözüm ona Babla’ya şarkı söylemesi için üç şişe gazoz ısmarlamış. Sözüm ona diyorum çünkü haberin çıktığının ertesi günü Deniz Gezmiş’in dava arkadaşı 68 kuşağının gençlik liderlerinden Bozkurt Nuhoğlu’dan bu konuda bir yalanlama geldi. Bozkurt Bey, en yakın dostu Deniz Gezmiş ile Babla’nın hiç karşılaşmadıklarını ve Deniz Bey’in Babla’dan hiç hazzetmediğini açıkladı. Kim doğru söylüyor bilemeyiz. Babla yıllar sonra böyle bir hikâye düşünüp sanki olmuş gibi anlatabiliyorsa onu kutlamak gerek. Kimsenin aklının ucundan geçmeyecek bir konu yazmış. 3 gazoz da cabası. Çay değil, kahve değil, bira değil ama gazoz. Nereden aklına geldiyse? Hikâye doğruysa Deniz Bey 3 şişeyle yine kendini iyi kurtarmış. Şimdi 3 kasa gazoz ısmarlasa Babla, değil şarkı söylemek ağzını açıp ‘gık’ını çıkartmaz. Hem devir değişti hem de Babla. Hey gidi günler hey!

Damat Robbie gay çıktı!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams 2010 yılında babası Türk olan Amerikalı model Ayda Field ile evlendiğinde milletçe ne kadar sevinmiştik. Sonuçta Mr. Williams, dünyaca ünlü ve genç kızların peşinde koştuğu son derece yakışıklı ve varlıklı bir damattı. Amerika doğumlu da olsa, ülkemizi haritada bulmakta zorluk da çekse, bir Türk kızının onu kapması hepimiz için bir gurur vesilesi olmuştu. Hevesimiz kursağımızda kaldı. Yeni yılın ikinci gününde bizim 37 yaşındaki damat Robbie, kendisine "Kaç paraya bir erkekle yatarsınız?" sorusuna öyle bir cevap verdi ki sanki başımızdan aşağı kaynar sular döküldü. Mr. Williams “Brad Pitt ile bedavaya yatarım, diğerlerinden 2 milyon sterlin isterim” diye bir yanıt verdiğinde, acaba ne derece ciddiydi? Özellikle Brad Pitt için, "Kadınlar gibi ben de ona hastayım" demesi şakayla karışık da olsa bizim damat Robbie’nin içinde zapt edemediği eşcinsel temayülü işaret ediyordu. Vah vah vah... Tüh tüh tüh... Zavallı Ayda kızımız. Ne umdu ne buldu? Ne umutlarla evlendi, başına neler geldi? Kocasından çocuk beklerken adam etrafa gay olabileceğini bas bas haykırıyor. İşin ilginç yanı röportajı yapan muhabirin hangi cesaretle bizim damat Robbie’ye böyle bir soru sorduğu. Herhalde ya bizim damat Robbie’nin halinden, tavrından, şüphelendi ya da İngiliz erkeklerin eşcinsellik konusundan gocunmadıklarını düşündü. Gel de sıkıysa bu soruyu Kadir İnanır’a sor. Sorduğun son soru, aldığın son nefes olur. Bizim damat Robbie ile yatmak için 2 milyon sterlini gözden çıkaracak kadar zengin bir eşcinsel erkek ortaya çıkar mı, bilemem. Bildiğim tek şey sapına kadar erkek diye bağrımıza bastığımız bizim damat Robbie’nin ilk önüne çıkan fırsatta gay olabilmek için fırsat kolluyormuş gibi bir havada olması. Zavallı Ayda kızımız!

Azra’nın dansı

Tescilli güzelimiz Azra Akın geçen yıl ‘Yok Böyle Dans’ yarışmasındaki olağanüstü performansı ile izleyeni büyülemişti. Bu yıl bir kereliğine de olsa yine aynısını yaptı.
Geçen seneki yarışma partneriyle yaptığı özel dans gösterisi muhteşemdi. Azra, dans ettiği zaman bambaşka bir kadın oluveriyor. Daha güzel, daha çarpıcı ve çok daha seksi. O masum hali gidiyor ve tam bir dişi oluyor. Popüler bir sevgilisi olduğu için Azra’nın çok üstüne gittiler. Bence bunları hak etmiyor. Ama jüri koltuğunda oturmayı fazlasıyla hak ediyor. Çünkü bu dans işini hiç tartışmasız ve rakipsiz en güzel o yapıyor. Bu arada ‘Yok Böyle Dans’ yarışması bu hafta sona eriyor. Tahminimi merak ediyorsanız. Alp Kırşan birinci, Özge Ulusoy ikinci olur diyorum. Ama halkın SMS oylarıyla her an her şeyin olabileceğini unutmamak gerek. Bakarsınız geçen hafta Aşkın Nur Yengi’yi eleme başarısını gösteren Arnavut güzeli Almeda kazanır. En iyisi Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show Tv’de büyük finali canlı izlemek.

DİĞER YENİ YAZILAR