Kılını kestiğine değmez

İmparator İbrahim Tatlıses iftar yemeğinde muhabirlerle buluşmuş. Kendisi hakkında yapılan polemiklere açıklık getirmiş.

Bir daha şarkı söyleyemeyeceğini iddia edenlere ateş püskürmüş. "Eğer albüm yapamazsam, eğer İbo Show’u yapmazsam bıyıklarımı keserim" demiş. Ayrıca kendisini kötürüm sanıp havaalanında yardım etmek için koluna girmeye çalışan bir hayranınından bahsetmiş. "Ben kötürüm değilim. Yakında bomba gibi geliyorum" müjdesini vermiş.

İbrahim Tatlıses’i çok özledik. O müthiş sesine hasret kaldık. İnşallah bir an önce eski günlerine döner. Ama sağlığı ve huzuru her şeyden önemli. Başkalarının dediklerini hiç umursamasın. Kimseyle iddialaşmasına gerek yok. Değil bıyığını kılını kestiğine değmez!

İrem Derici’inin tartışmalı aşkı

Selami ve Didem Şahin çiftinin oğlu Lider Şahin, reklamcı Hulusi Derici’nin kızı İrem Derici ile aşk yaşıyormuş. Lider’in annesi Didem Hanım konuyla ilgili bir yorum yapmış. 31 yaşındaki oğlunun radyocu eşinden bir süre önce boşanan 29 yaşındaki popçu ile olan ilişkisinden hoşnut olmadığını belli etmiş. "Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün" demiş. Pek şık bir benzetme olmamış. Onaylarsın, onaylamazsın ayrı. Olayı kümesin içine sürüklemeye ne gerek var?

Haberin Devamı

Sevgili İrem’in babası Hulusi’yi iyi tanırım. Son derece yaratıcı ve lafı gediğine oturtmasını bilen adamdır. Reklam dünyasında çok ses getiren marjnal sloganlarıyla tanınır. Didem Hanım’a cevap yetiştirmeye kalkışırsa inanın ortalık karışır. Aslında babasının kendisi adına bir karşılık vermesine ihtiyacı yok. İrem’in ağzı çok iyi laf yapar. Suskun kalırsa muhatap olmak istemediğindendir. Velhasıl, Selami’nin horozu, Hulusi’nin tavuğu bakalım nereye kadar gidecek?

Sertab ile eşi düşman çatlatıyor

51 yaşındaki şarkıcı Sertab Erener belki de gençliğinde yaşamadığı kadar hararetli bir aşkı bugünlerde yaşıyor. 33 yaşındaki müzisyen eşi Emre Kula ile denizin içinde sarılıp defalarca öpüşüyor. Eşi gitar çalarak ona serenatlar yapıyor. Görenler onlara çifte kumrular diyor. Sertab ile eşi kıskananları çatlatıyor. Öte yandan Sertab’ın uzun yıllar sevgilisi olan müzisyen Demir Demirkan, uğruna ilişkisini sonlandırdığı lise arkadaşı eşiyle gözlerden uzak sessiz bir yaşam sürüyor. Bir de çocuk sahibi oldu. O da kendine göre mutlu. Yani Sertab ile Demir 18 yıllık birlikteliklerinde bulamadıkları huzura başkalarıyla kavuştular. Şimdi biri yani Sertab ortada. Diğeri yani Demir kayıplarda. Durum böyle olunca insanın aklına geliyor. Sertab ya Demir’e biraz olsun nispet yapıyor. Ya da gerçek aşkı bulmanın sevincini yaşıyor. Fotoğraflarının çekilmesine filan aldırmıyor. Dilediğini yapıyor, hayatın tadını çıkartıyor. Şayet böyleyse çok güzel. Sertab in love!

Haberin Devamı

Berengül'ün suçu ne?

Nurseli İdiz, Kösem Sultan’ı canlandıran Beren Saat’in rolü için hiç araştırma yapmadığını söylemiş, “Günümüzde yaşıyor gibi oynuyor. Biraz daha çalışması lazım" demiş. Senaryoda ne yazıyorsa onu oynuyor. Herhalde kendi kafasından uydurmuyor. Eksiği, hatası varsa kabahat Beren’de değil yönetmende. Fatmagül’ün Suçu ne? gibi. Berengül’ün Suçu ne?

DİĞER YENİ YAZILAR