Kıl oldum abla

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, uzun ve gür saçlarını kestirmiş. Dünyanın dört bir yanından hayranları isyan etmiş. ‘’Nasıl kıydın o saçlara?’’ diye sitemde bulunmuş. Arap ülkelerindeki hayranlarından ise farklı mesajlar gelmiş. ‘’Kesilen saçlarını hatıra olsun diye bize gönder’’ demişler.

‘Rüzgarın Hatıraları’ adlı filmdeki rolü için erkek traşı yaptıran Tuba kestirdiği saçları saklamadığını söylemiş.

Olmadı Tuba. O güzelim saçları kestirirken kendini düşünmedin sadece rolünü düşündün. İyi de Arap hayranlarını da mı düşünmedin? ‘Asmalı Konak’ dizisindeki köşkün kapı kollarını sırf Özcan Deniz tuttu diye yalayan fanatik bir hayran kitlesini nasıl olur da unutursun?

Keşke o saçlarını saklasaydın. İnternetten tane tane satardın. Senin menajerin uyuyor mu? Böyle bir fırsatı nasıl kaçırır? Tarkan’ın ‘Kıl Oldum Abi’si vardı. Bu da Tuba’nın ‘Kıl Oldum Abla’sı!

Kaçın Babla geliyor Babla

Diva Bülent Ersoy, kısaca Bülent Abla ya da nam-ı diğer Babla’nın yaşamı o kadar renkli anılarla dolu ki hem kitap hem film olur. Babla keyifli olduğunda bunları zaman zaman basın mensuplarıyla paylaşır. Babla’mızın kendine özgü anlatımıyla anekdotlarını keşke kağıt üstüne aktaracak bir yazar olsa. Olay olur olay. Babla, son olarak yıllar önce başından geçen bir olayı anlatmış. Bir aile gazinosunda münasebetsizlik yapan hayranına çok sinirlendiğini söylemiş. Sahneyi bırakıp adamın beygir gibi peşinden koştuğunu itiraf etmiş.

Haberin Devamı

Şimdi siz o zavallının ecel terleri dökerek kaçmasını gözünüzün önüne getirin. Normalde yürümeye bile nazlanan öfkeli ve hiddetli bir Babla peşinden koşuyor. Hem de kendi deyimiyle ‘beygir gibi.’ Siniri tepesinde Babla o anda olmuştur bir ‘Bablakonda.’ Mazallah ve alimallah bir yakalasydı adamı yutabilirdi. Şaka bir yana. Tüyler ürperten bir manzara. Kaçın Babla geliyor

Babla!

Evlilik programı formatı

Esra Erol ekranda evlilik programı yaparak üne kavuştu. Başkaları da denedi. Ama hiçbiri onun kadar başarılı olamadı. Televizyonun Kraliçesi Sabahların Sultanı Seda Sayan bile reytinglerde Esra Erol’u yakalayamadı. Esra Erol bu arada evlilik programını kanaldan kanala taşıyarak transfer rekorlarına adını yazdırdı.

Haberin Devamı

Son olarak Fox TV’den ATV’ye geçti. Ancak Esra Erol’un 6 yıldır ekibinde yer alan bir çalışanı onunla gelmedi ve kanalda kalmış. Zühal Topal’ın sunacağı evlilik programında yer alacağını açıklamış. Bunun üzerine Esra Erol kendisine tazminat davası açmaya karar vermiş.

İddiaya göre izdivaç programının format bilgilerini Zühal Topal’la paylaşmasından şikayetçiymiş. Ne formatı ya?

Evlilik programı bu. Hepsi aynı. Birbirlerinden hiçbir farkı yok. Tek fark sunucuda. Onda da avantaj Esra Erol’da.

Evlilik programının formatı mı olurmuş?

DİĞER YENİ YAZILAR