Kibariye’den öğretmen olur mu?

Haberin Devamı

KİBARİYE kendi adını taşıyan bir okul açıyormuş.
Kasımpaşa’daki okulunun adı ‘’Kibariye Roman Güzel Sanatlar Okulu’ olacakmış. Şanına ve tarzına uygun. Ama uymayan birşey var.

O da okuması yazması bile çok az olan, nota bilmeyen Kibariye’nin okulda ders verecek olması. Kibariye’den öğretmen olur mu?

Bal gibi de olur! Ondan iyi hayat dersi kimse veremez. Yaşadıklarını, öğrendiklerini, gördüklerini paylaşsa yeter. Ayrıca son derece tatlı ve esprili bir kadın. Baktı konuşacak şeyi kalmadı kalkar bir şarkı söyler, göbek atar olur biter.

I Love You Kiboş!

Şu Türklerin sağı solu belli olmuyor

Çarşamba akşamı A Milli Futbol Takımı’mız Brezilya ile bir dostluk maçı yaptı.

Biz Türkler oldum olasıya yeşil sahalarda top koşturan sambacılara hayranız. Pele ile dünya çapında başlayan bu hayranlık Didi ve diğerleriyle devam etti.

Liglerimizde oynayan Brezilyalı futbolcuların isimleri saymakla bitmez. Roberto Carlos gibi en ünlülerinden 90’lı yılların başında Zeytinburnuspor’da forma giyen adı sanı duyulmamış Fernando Filho’ya kadar Brezilya’dan canım Türkiyem’e topçulardan kimler geldi kimler geçti.

Wederson Luiz De Silva Medeiros adlı Brezilyalı asıllı bir oyuncu Ankaraspor’a transfer olduktan sonra hem kentin belediye hem de kulüp başkanı olan Melih Gökçek sayesinde Türk vatandaşlığına geçti ve birden Gökçek Wederson oldu. Ülkemize ilk kez gelen Brezilyalı milli futbolcular hakkımızda ne düşünüyor diye merak ediyorsanız hemen söyliyeyim.

‘’ Şu Türkler’in sağı solu hiç belli olmuyor. Bizi sevip sevmediklerini anlaşılmıyor. Önce tören yapıp heykelimizi dikiyorlar. Sonra kovup apar topar memleketimize geri yolluyorlar’’

Alex De Souza’nın kulakları çınlasın.

‘Ah Şu Çılgın Türkler’ diye boşuna dememişler!

Hollywood ve eşcinsel evlilikler

ABD’nin bazı eyaletlerinde eşcinsel evliliğin yasallaşması ve sürekli bir polemik konusu olmaya devam etmesi ister istemez Hollywood yapımlarını da etkiledi.

Dünyada en çok izlenen ve bilinen iki televizyon dizisine eşcinsel evliliği getirdi.

İlki ‘Modern Family’ oldu. Dizide senaryo gereği evlenen karakterler zaten gay bir çifti canlandırıyordu.

Ancak ikincisi tam bir sürprizdi. Charlie Sheen kovulduktan sonra can çekişmeye başlayan ‘Two And A Half Men’ dizisinin 12. sezon açılışında eşcinsel olmayan Walden (Ashton Kutcher) ve Alan (Jon Cryer) çocuk edinebilmek amacıyla aralarında nikah kıydı. Dizinin yaratıcısı Chuck Lorre’nın niyeti bir taşla iki kuş vurmaktı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Diziyi yayınlayan CBS kanalı düşük reytinglerinden dolayı ‘Two And A Half Men’i önümüzdeki sezon yayından kaldıracağını duyurdu.

DİĞER YENİ YAZILAR