Keselenecek güzeller

Canım Türkiyem

Haberin Devamı

2002’de Playboy Dergisi’ne kapak güzeli olan ünlü model Adriana Karembeu, bir tanıtım için geldiği İstanbul’dan ayrılmadan önce hamama girip keselenmek istemiş. Uzun bacak boyuyla tanınan ve doğal büyük göğüsleri sayesinde çok para kazanan Adriana’nın Şile’de kaldığı Best Western Resort’u Radio Ceminay’da her sabah 07.00-11.00 arası canlı yayınlanan programım sırasında aradım. Canım Türkiyem’in merakını gidermek için 40’lık fıstık Adriana’yı kimin keseleyeceğini öğrenmek istedim. Ben keseyi İdris diye bir adam yapar diye tahmin ediyordum. Yanılmışım! Kese kahramanı Hatice diye bir kadın çıktı. Meğer Adriana kendisini bir kadının keselemesini tercih etmiş. Yani tellak yerine natır istemiş. Aynı hamamda çalışan ve Tayfun adlı meslektaşının ne kadar büyük bir hayal kırıklığına uğradığını tahmin edebiliyorum. Ben onun yerinde olsam hamamın içinde başımı vurmadığım taş kalmamıştı. Adriana gibi güzel bir kadını keselemek her erkeğin rüyalarını süsleyebilir. Vücudu ideal ölçülerde. Biçimli, güzel ve dolgun. Keselenecek kadınların özellikle dolgun olmalarında yarar var. Örneğin Angelina Jolie gibi bir deri bir kemik olanların nesini keseleyeceksin? İncecik kolları sert bir kesede insanın elinde kalır gibi duruyor.
Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Scarlett Johansson gibi etli butlu yuvarlak kadınların keselenmek için ideal olduklarını düşünüyorum. Sanki tavuk gibi fırına koyup pişireceğim! Çünkü keselemenin, cinsellikle bir ilgisi yok. Keselediğin dünya güzeli bile olsa bedeninden kirler çıkacak. Bunun nesi seksi? Ama Playboy dergisindekiler fotoğraflasa keselenmeyi bile çekici yaparlar. Hergün spor yaparak formunu koruyan Adriana, Playboy için soyunmanın bir kadın için onur olduğunu söylemiş. 10 yıl sonra Playboy’a keşke Şile’deki otelde anadan doğma keselenirken poz verseydi. Hem onuru tazelenirdi hem de canım Türkiyem’deki kesecilerin acayip reklamı olurdu.

Bergüzar
ve Ünzüle

Radyoculukta ilklere imza atmaya bayılırım. Sivas’ın Mermerköy’ünden Memduh’u keşfettiğimde bir dükkanda temizlikçi olarak çalışıyordu. Çalıştığı mağazanın patronları dahil kimse onu tanımıyordu. Derken benimle program yapmaya başladı tüm canım Türkiyem onu tanıdı ve sevdi. İnternette bir ilk olan yeni radyomda da bu kez Bergüzar ve Ünzüle kardeşleri keşfettim. İkisi de mutfaktan gelen yetenekler olduğundan her sabah benim programda yemek tarifleri veriyor. Kitap yazmak için mutfağa girmiş ünlülerden ve sosyetiklerden değiller. Mutfağın içinden yetişmiş aşçılar. Yemek tarifleri herkesin yapabileceği türden. Hamsili pilav, kabak ogreten, buğday aşı çorbası, laz böreği ve daha neler neler. Tarifler uzun ve kafa karıştırıcı değil. Bergüzar&Ünzüle de yeni bir ikili olarak her sabah www.radioceminay.com’da sizlerle...

Ceminay ve Sevilay

Türkiye güzellerinden Sevilay Öztürk yeni partnerim oldu. Nette ve cepte dünyanın her yerinden dinlenebilen yeni radyom www.radioceminay.com’da her sabah 07.00-11.00 arası canlı yayınlanan akşamları da 19.00-23.00 saatleri arasında tekrarı yayınlanan Cem Ceminay Show’da Sevilay ile kadın erkek ilişkileri üzerine harika sohbetler gerçekleştiriyoruz. Sevilay, güzel olduğu kadar zeki, aklı başında çok hoş ve akıcı konuşabilen ideal bir partner. Ayrıca yaşadığı deneyimleri en doğru şekilde değerlendirebilecek en güzel yaş olan 35’inde. Kahkahası iç gıdıklayıcı. Sohbeti son derece keyifli. Ceminay&Sevilay ikilisinin eşi benzeri olmayan sohbetlerini kaçırmayın. Yakında görsel olarak da karşınızda olacağız. Farkı yaşayın. Ceminay&Sevilay ikilisini takip edin. Başka yerde görmeye alıştığınız çiftlere benzemiyoruz.

DİĞER YENİ YAZILAR