Kaynana kayınpeder damat ve gelin

Haberin Devamı

Canım Türkiyem’in dört S’lik yani SSSS sanatçısı ‘Sabahların Sultanı Seda Sayan’, ‘’Kaynana Gelin, Seda’ya Gelin’’ ile yeniden ekrana döndü.

İsminden de anlaşılacağı gibi programında kaynana ve gelinleri ağırıyor. Bu arada televizyonla yetinmek istemeyen Seda Hanım, Cem Yılmaz’dan film teklifi beklediğini söylemiş.

Teklif gelir gelmez bilemem.

Ama bence boşuna bekliyor.

Asıl o Cem Yılmaz’a televizyon programına gelmesini teklif edecekti.

Hatta programın konseptini genişletip ex-kayınpederi de isteyecekti.

Düşünsenize...

‘’Kaynana, Kayınpeder, Damat, Gelin Hepiniz Birlikte Gelin’’

Vallahi grizu patlamasına benzer bir reyting patlamasıyla yer yerinden oynardı.

Yeme bizi Serdar

Popçu Serdar Ortaç üç yıl ortadan kaybolacağını söylemiş. Meryem Uzerli gibi üstüne bir tükenmişlik sendromu çökmüş. ‘’Müzik dünyasına artık bir ara vermenin zamanı geldi’’ diyormuş. Sözünde durur mu durmaz mı bilemem ama giderse geri gelemez.

Gelse de aynı popülariteyi yakalayamaz. Tıpkı kariyerinin zirvesinde askerliğini yapmak için 18 ay mesleğine ara vermek zorunda kalan meslekdaşı Burak Kut gibi. Bebeto olarak hayranlarının elleri üstünde uğurlandı. Döndüğünde maalesef hatırlayanı, karşılayanı olmadı.

Serdar Ortaç’ın kazandığı hatırı sayılır parayı bırakıp gideceğini hiç sanmıyorum.

Onun ortadan kaybolma arzusu, Teoman’ın bir ara müziği bırakmaya heves edip fazla vakit geçirmeden tıpış tıpış sahnelere dönmesine benziyor. Bunlara karnımız tok.

Yeme bizi Serdar!

Ronaldinho gelmese enayidir

Beşiktaş, Brezilyalı dünya starı Ronaldinho’yu ara transferde renklerine bağlamak için her türlü fedakarlığı göze aldı. Başkan Fiket Orman ‘’İstesek Ronaldinho’yu hemen alırız’’ demiş. Zaten Ronaldinho canım Türkiyem’e gelmezse enayidir. Bir kere en yüksek meblağları üstelik banka garantili biz ödüyoruz.

Ayrıca ülkemiz yabancı futbolcular için tam bir vergi cenneti. Sahadaki performansları açısından beklentimiz de fazla değil. Bir iki önemsiz ve anlamsız maçta kendilerini göstersinler yeter. Tıpkı Fernandes gibi! Ve en önemlisi var mı İstanbul’un gece hayatı gibisi? İşte onun için Ronaldinho buraya gelmezse enayidir!

Zoru başarmak

Dolar son günlerde tarihi rekor peşinde.

Euro aldı başını gidiyor tutana aşk olsun.

Liramızdan sıfırları attıklarında sevinmiştik.

Dünya paralarıyla normal seviyelere geliyoruz sanmıştık.

Umutlarımız boşunaymış.

TL’nin durumu içler acısı.

Her şey eski hamam eski tas. Sıfırları silmek kolay olmuştu. Şimdi daha zorunu başarıyoruz. Baştaki rakamlarla birlikte paramızı toptan sıfırlıyoruz!

DİĞER YENİ YAZILAR