Karşınızda Cem DiCaprio

Cem Yılmaz bir türlü ödül alamadığı için durumunun Leonardo DiCaprio’yu hatırlattığını söyledi. Tabii bu benzetmeyi yapmak haksızlık olur...

SİYAD gecesine katılan Cem Yılmaz kendisini yıllarca Oscar özlemiyle yanıp tutuşan ve ödülüne nihayet bu yıl kavuşan Leonardo DiCaprio’ya benzetmiş. Bugüne kadar oynadığı, yönettiği filmleriyle bir türlü ödül alamamasının kendisine ünlü Amerikalı oyuncunun durumunu hatırlattığını söylemiş. Cem’in iki dudağının arasından çıkan komik veya değil her lafa gülmek için hazırda bekleyenler de bunu yine olağanüstü bir espri sanıp kahkahaya boğulmuş. Bir gazete ilginç olsun diye haberi “Türkiye’nin Leonardo’suyum” başlığıyla vermiş. Ancak benzetme yapmak DiCaprio’ya haksızlık olur. 41 yaşındaki Leo, sinema sektörünün içinden geliyor. Oyunculuğa çok küçük yaşta başladı. ‘Titanic’ ile dünya çapında şöhrete kavuşmadan önce ve sonra sayısız filmde rol aldı. Cem ile tek ortak noktaları Oscar ödüllü Avustralyalı oyuncu Russell Crowe ile bir filmde rol almış olmaları. Cem, ‘The Water Diviner’da. Leo, ‘Body of Lies’da. Bu kadar benzerlik bize yeter de artar bile.

Haberin Devamı

Bundan sonra karşınızda: Cem DiCaprio!


Karşınızda Cem DiCaprio
Yılmaz, “Beni de DiCaprio gibi ödüllere hasret bıraktılar” demek istiyor.

Temsili ilan-ı aşk

İbrahim Tatlıses, ömür adam. Eski eşi Ayşegül Yıldız’a sosyal medya hesabından ilan-ı aşk ilan etmiş. “Bir anne çocuğuna ne kadar düşkünse; işte ben de sana o kadar düşkün ve aşığım” demiş. Buraya kadar her şey güzel gitmiş. Ancak İbo, Ayşegül Hanım’ın yerine Petek Dinçöz’ün fotoğrafını eklemiş. Durumu fark edince de düzeltmiş. “Fotoğrafın Petek Dinçöz’e ait olduğunu bilmiyordum. Temsili olarak kullandım” şeklinde bir açıklama getirmiş. Petek’in bebeğini puşetin içinde gezdirirken çekilmiş fotoğrafı İbo’da ne arıyor diye boşuna düşünmeyin. Sonuçta ikisi de sarışın. Uzaktan birbirlerine benziyorlar. Onun için İbo çok güzel söylemiş. Temsili ilan-ı aşk dediğin işte böyle olur!

Karşınızda Cem DiCaprio

DİĞER YENİ YAZILAR