Karne meselesi...

Haberin Devamı

Trabzon Dernekpazarı ilkokulunda okuyan çocuklardan biri karnesini alınca babası karneye bakmış.

Karnenin sol tarafında:

Türkçe: Zayıf

Matematik: Zayıf

Vatandaşlık: Zayıf

Fen Bilgisi: Zayıf

Müzik: Zayıf

Karnenin sağ tarafında

Arkadaşlarıyla uyumu: Pekiyi

Hal ve gidiş: Pekiyi

Temizlik: Pekiyi

Sınıf içi davranışlar: Pekiyi

Karnenin bu halini gören babası aynen şöyle demiş:

‘’Ulan Öğretmene pak, penum oğrettuklerumun hepsi pekiyi, onun ogrettukleri heptan zayıf’’

SELFİE ÇEKİN SELFİE

Dahi Adam Sinan Akçıl ile Kutsal Kadın Ebru Şallı bugüne kadar hiç denecek kadar az birlikte göründüler. İlişkilerinin başında bir restoranda yemek yerken elele çekilmiş birlikteliklerini kanıtlayıcı bir fotoğraf vardı. Sonra adını hatırlamadığım bir ödül töreninde Sinan şarkısını söyledikten sonra sahneden inip ön sırada oturan sevgilisi Ebru’yu alnından öptü. Daha sonra da bunları birlikte gören olmadı. Ancak ilişkilerine dair haberler çıkmaya devam ediyor. Son olarak soğuk kış günlerinde sıcak geceniz olsun diye birbirlerinin şömine başında çekilmiş fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmışlar. Ama yine birlikte değiller! Aşkı maşkı bir kenara bırakın bu kar, kış kıyamette şöminenin ateşi bile bunları biraraya getiremiyorsa artık ne getirir bilemiyorum. Onun için Dahi Adam ve Kutsal Kadın’a sesleniyorum. ‘’Selfie çekin selfie!’’

TRAVOLTA HAKAN

Hakan Peker, konuk olduğu bir televizyon programında ünlülerin bilinmeyen yanlarını veya gizli kalmış gerçekleri açıklamaları modasına uymuş.

‘Yok Böyle Dans’ yarışmasına yarışmacı olarak katılması için Acun tarafından kandırıldığını iddia etmiş. ‘’Sen yarışmanın John Travolta’’sısın dedi beni ikna etti. Aslında jüri olmak istedim. İnsanlar beni yarışmacı olarak reddettiler, jüriyi benden kariyer olarak daha düşük buldular’’ demiş. Aynı yarışmaya önce yarışmacı sonra sunucu olarak katıldığım için biliyorum. Hakan yanılıyor!

Acun kendisini kandırmış değil sadece ikna etmiş olabilir. Tıpkı hayatında dans etmemiş beni yarışmacı olmaya ikna ettiği gibi.

İnsanlar beni yarışmacı olarak kabullendikten sonra herkesi edebilirler.

Jüriyi de kendisine göre düşük bulan ve beğenmeyen bizzat Hakan oldu.

İşler istediği gibi gitmeyince de kendiliğinden ayrıldı.

Olay bu kadar basit.

Travolta dediklerinde havaya giriyorsan...

Kimseye kabahat bulmayacaksın!

DİĞER YENİ YAZILAR