Karayip Korsanı filan dinlemiyorlar

Ünlü aktör Johnny Depp, dolandırıldığını iddia edip avukatlığını yapan firmaya dava açmış...

Ünlü aktör Johnny Depp beyaz perdede canlandırdığı birbirinden renkli ve son derece farklı rollerle sinemaseverlerin gönlünde taht kurdu.

Donnie Brasco, Charlie’nin Çikolata Fabrikası’ndaki Willy Wonka, Arizona Dream’deki Axel Blackmar, Karayip Korsanları’nın efsane kaptanı Jack Sparrow unutulmaz karakterlerdir.

Depp özel hayatında ise oyunculukta gösterdiği başarıdan uzak bir görüntü sergiliyor. Son eşi oyuncu Amber Heard kendisinden tazminat olarak servetinin önemli bir bölümünü alarak gitti. Şimdi de Depp yıllardır avukatlığını yapan firmaya dava açmış. 35 milyon dolar dolandırıldığını iddia ediyormuş. Bazıları ne kadar acımasız. Karayip Korsanı filan dinlemiyorlar. Fırsatını bulup punduna getirdiklerinde çarpıp gidiyorlar!

Trump dünyanın en şanslı adamı mı?

Donald Trump dünyanın en şanslı adamlarından biri.
Belki de en şanslısı.
Pazarlık ustası olarak doğdu. İş hayatında ne yaptıysa tuttu.
New York’ta kendi imparatorluğunu kurdu
Birbirinden lüks rezidanslar, oteller, AVM’ler, golf kulüpleri, şarap bağları açtı. Adından bir dünya markası yaratmayı başardı.
Hiç ekran deneyimi olmamasına rağmen televizyonda reyting rekorları kırdı. Son Başkanlık seçiminde rakibi ve yarışın açık ara favorisi Hillary Clinton genel sayımda kendisinden daha çok oy almasına rağmen ABD Başkanı seçildi. 71 yaşında dünyanın en güçlü ülkesinin başına geçti. Kısa siyasi hayatında büyük potlar kırdı, unutulmaz gaflar yaptı, hepsini atlattı. 3 kez evlendi, 5 çocuk sahibi oldu ama kadınlara karşı olan davranışlarında çok kötü notlar aldı. Hatta onun Harvey Weinstein’den bir farkı olmadığı ileri sürüldü. Gücünü kullanarak kadınları yıllar boyunca taciz ettiği iddia edildi. Ancak tüm eleştirilere ve suçlamalara karşı ayakta kalmasını bildi. Trump’ın tükenmeyen şansını bugüne dek kimse yenemedi!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR