Karanfil oylum oylum

Müjde! Yeni bir dizi başlıyor. Kaç bölüm gider bilemem ama adı güzel. ‘Beyaz Karanfil’ İsim sizi yanıltmasın. Aydan Şener’in oynadığı hüzünlü ve romantik bir aşk dizisi filan değil. Tam tersine ‘Kurtlar Vadisi’ tarzında yeraltı dünyasını konu alan bir dizi. Zaten senaryosunu ve yapımcılığını Kurtlar Vadisi’nin yaratıcıları üstlenmiş. Dizide, yıllarca hapis yatan ve geçmişi elinden alınan Zülfü’nün intikam hikayesi anlatılıyor. Başrolde Kenan Çoban yani Kurtlar Vadisi’nin Abdülhey’i var. Ancak daha ilk bölümden moraller bozulmasın diye Kurtlar Vadisi’nin karşısında değil bir gün sonrası yayınlanıyor.

Ben şahsen posterine takıldım. Üç son derece haşin ve gaddar bakışlı adamı gösteriyor. Altta ‘Beyaz Karanfil’ yazıyor. Tezata bakar mısınız? Bunlar yeni nesil karanfillerden olmalı. Amanın aman ben yandım aman türünden haşin ve gaddar karanfiller.

Karanfil oylum oylum geliyor selvi boylum.... Kaçın kaçın!

Doğuş’un Azeri eşi

Ş arkıcı Doğuş Azerbeycan’ın Müge Anlı’sı dedikleri ünlü televizyoncu Xosqedem Hidayetqizi ile evlenmiş. Müjdeyi de Twitter’dan ‘ Sil baştan başlamak gerek bazen’ diye paylaşmış.

Haberin Devamı

Bu romantik sözleri görünce gözlerim yaşardı. Doğuş ve Azeri eşine sonsuz mutluluklar diliyorum. Ama elimde olmadan iki şeyi merak ediyorum. Birincisi Xosqedem adında birinin ismini söylemeye nasıl alışırsın? Minnoşum, canım, bebeğim, tatlım, şekerim, balım diye diye mi? İkincisi ismini değil söylemekte yazmakta zorluk çektiğim yengemizin Doğuş’un saksısından haberi var mı? Gerçekten Azerbeycan’ın Müge Anlı’sıysa mutlaka vardır diye tahmin ediyorum.

Çekilin yoldan geliyor Van Damme

A ksiyon filmlerin efsane oyuncusu Jean Claude Van Damme, belli ki içki içmesini bilmiyor. İstanbul’da bir gece kulübünde dağıtmış. Önce içki bardaklarını yere atıp dizlerinin üzerine çökerek bağırmaya başlamış. Hızını alamayıp bir muhabire uçan tekme atmaya çalışmış. Eskiden olsa ‘Çekilin yoldan geliyor Van Damme’ diye eğlenirdik. Ama görülüyor ki artık Van Damme’ın vanı gitmiş damı kalmamış. Dünya çapındaki şöhretinin bir parçası olan ve artık atmayı beceremediği uçan tekmesine gelince. Fenerbahçe’li Alves’inkini gördükten sonra havada parandeler atarak bile yapsa bize yaranamaz..

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR