Kafa sesi

Haberin Devamı

Geçenlerde ‘O Ses Türkiye’ yarışmasını izlerken kafam karıştı.

Jüridekiler yorumlarında habire ‘kafa sesi’ deyip duruyordu.

Her konser verdiği yeri sallayan Hadise, Reza Zarrab’ın tok sesli şarkıcı eşi Ebru Gündeş, koltukdaş Mazhar-Fuat ikilisi ve kızıladam fesli Gökhan, kafa sesi lafına takmış durumdaydı. Durmadan yarışmacıların kafa sesinin kalitesinden söz ediyorlardı. Ekranın karşısında kafa sesinin anlamını düşünmekten kafam karıştı. Acaba kafamın içinden bir ses çıkar mı diye merak ettim. Başımı iki elimin arasına alıp iyice salladım, baktım ses yok. Kafa sesi öyleyse nerden çıkar diye kafayı yiyecektim. Yoksa bizimle kafa mı buluyorlardı?

Kafadan dalga mı geçiyorlardı? Kimde kafa kaldı ki ses çıksın?

Her kafadan bir ses çıkıyor derler ya. Demek doğruymuş!

Sharon Stone kaynaklı kriz

Oyuncu Necati Şaşmaz nam-ı diğer Polat Alemdar gizemli bir adam. Fazla konuşmuyor. Konuşunca da zaten kurduğu cümlelerden birşey anlaşılmıyor. Şaşmaz, 8 yıl önce Kurtlar Vadisi dizisinde karşısında oynayan seksi yıldız Sharon Stone ile tekrar çalışacakmış.

Ancak eşi Nagehan Kaşıkçı iddialara göre buna izin vermemiş. Necati Şaşmaz yıllar önce Sharon Stone ile olan öpüşme sahnesini beceremediği için 24 kere tekrarlattığını söylemiş olması bu krizi tetiklemiş olabilir. Eşi kendi kendine şöyle demişdir: Birini 23 kere arzu edilen şekilde öpemiyorsan, rol yapamadığından değil öpüşmenin bitmesini istemediğin içindir herhalde.

Kiloyla mı taneyle mi?

Komedyen olmak zor iş. İnsanları hep güldürmen bekleniyor. ‘Pek Yakında’ filmi hiç komik değil dendi. O da espri yaparak kendini göstermek istedi.

Son olarak stand-up gösterisi için bulunduğu Amerika’nın Miami sahilinde bikinili kızlara bakarken çekilmiş giyimli bir fotoğrafını Instagram’a koymuş. Altına ‘’Alıcı değil, bakıyoruz’’ diye yazmış.

Hayranları da Cem’i ‘’Recep İvedik’ten farkın kalmadı’’ diye eleştirmişler.

Derbi beklentileri

İki taraf da göze hoş gelen güzel futbol oynamayacak. Karşılaşma en az iki kırmızı ve yarım düzine sarı karttan az tamamlanmayacak. Yenilen taraf hakeme kabahat bulacak. Galatasaraylı Melo ve oynasalar da oynamasalar da Fenerbahçeli Volkan ve Emre yine en çok tartışılan isimler olacak. Yapılan yorumlardan sonra ‘’Ben maçı izlememişim’’ diyeceksiniz.

DİĞER YENİ YAZILAR